Aylardır izlenme var tık yok para yok yardım

vatancafe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vatanticaret.net
Arkadaşlar aylardır 10 kanalıma yakın kanalda youtube analytics kısmında izlenim var binlerce ama para yok tarih ayarlıyom ömür boyu yapıyom boş tekrar tekrar bağlıyom adsenseye yine birşey yok iki aydır böyle.Dedim ki acaba adsensede mi başka bir adsenseye aktardım bu ay yine aynı.Ozaman adsenselerde bir sorun var dedim ama bir tek kanal var onda işler yolunda tıklanmada parada sorunsuz aynı adsensede şimdi sorun ne ki? kategorilere baktıme etiketlere bakmadığım birşey kalmadı sanki donmuş gibi izlenim var para yok.Yardım bi arkadaşlar boş boşa duruyor kanallar

Ayni sorun 3 haftadir bendede var videolar izleniyor abone artiyor fakat adsenseye baktigimda hersey sifir gozukuyo

Turkcell T11 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar ben daha yeni sayilirim ama bildiğim kadariyla izlenmeye para vermiyo youyube içindeki reklamlara bakin reklam koymamiştirlar belkide sayfa to ve tiklama mliyetine bakin onlar düşükse para kazandirmaz geçen ay bende binlerce izlenme aldim videolarimdan ama bi baktim bazilarinda reklam yok, olanlarda da çok tüşük tü tbm si 2-3 lira para birakti binlerce kez izlenmesine rağmen bence reklamlari kontrol edin eğer yoksa o videolari silin gitsin reklamli izlenen iyi videolarida etkiliyo tbm oranlarini dibe indiriyor benim bildiğim böyle başima gelenler yani...

yanlış yerden bakıyorusn bence...adsenseye gir tüm raporları görünmtüle de..içerik barındırcıları içina dsenseye tıkla görürsün akznacını

arkadaşlar reklamlar var gözüküyor.ve adsensede görünen kısmı biliyoruz acemisi değiliz yanlız youtube verilerinde hani 0,01 dahi olsa göstermesi lazım.mesala 30 bin izlenme diyelim hiç mi tıklanmamıştır reklamlar bir tane bile mi 2 ayda ?

Baska kanal ve adsense hesabm var yeni actim 2 .gununde saymaya basladi ama eski kanal ve adsensede haftalardir sorun var tahminimce sorunlu adse hesabima bagli olgidum kanallar kapaninca ve tekrar silip aktif edince kanallarimi sorunlu goruyo bu yuzden adsensede gorulmuyo

aynı sorun bendede var hesap 3-4 aylık adsenseye bağlı ama herhangi bir bir kazanc yansımadı

benim aklımada o geldi çoğu eski hesap yani daha önceki kanalı silip tekrar yeni açılan kanallar ondan mı acaba sorun?şimdi temiz bir adsenseye taşıdım bakalım durum değişecek mi?

benim aklımada o geldi çoğu eski hesap yani daha önceki kanalı silip tekrar yeni açılan kanallar ondan mı acaba sorun?şimdi temiz bir adsenseye taşıdım bakalım durum değişecek mi?

ben denedım baska adsenseye aktardım ama yıne aynı degısen yok uamrım sızde degısır

Aynı sorun bendede var. Yaklaşık 3 sene önceki adsense, web sitelerim için kullanıyordum. İçinde 80 dolar kalmıştı. O parayı kurtarayım diye youtubedeki kanalıma 3 hafta önce bağladım (sanırım) reklamlar gözüküyor, çok olmasada 300-500 izlenim var ama hala panelde veri yok uyarısı veriyor.

Bu konuda tecrubeli arkafaslar bi yol gosterse iyj olcak elbet bi cozumu vardir

halen sorun devam ediyor arkadaşlar beş altı kanalım adsense değiştirmeme rağmen aylardır izlenme binlerce ama bir dolar dahi gelir yok.bir kaç hafta para kazanmadan çıkardım tekrar aktif ettim yine aynı.

Aynı şekilde benimde 10 a yakın kanalımda analytics verileri 0 gözüküyor. Diğer kanallardan adsenseye yansıma olduğu için bu kanallardan herhangi bir gelir geliyormu gelmiyormu onu da bilmiyorum.

benim bir kanalaım çok izleniyor ama tık yüzdesi az diye partnere talıdım.aynı sorun değil ama bir çözüm..

Aynı şekilde benimde 10 a yakın kanalımda analytics verileri 0 gözüküyor. Diğer kanallardan adsenseye yansıma olduğu için bu kanallardan herhangi bir gelir geliyormu gelmiyormu onu da bilmiyorum.

gelmiyor bende acaba geliyormu ki diye temiz bir adsenseye taşıdım sadece o kanalları ama malesef bi dolar bile yok

ben de de aynı sorun var , bu konu hakkında tecrubelı arkadaslardan yardım almak ıcın konu acacaktım ama sıte bılmem kac tane mesajın olması gereklı fılan dıyor eskı bı konu ama bu sorunu cozen varsa bı cevap :(

ben de de aynı sorun var , bu konu hakkında tecrubelı arkadaslardan yardım almak ıcın konu acacaktım ama sıte bılmem kac tane mesajın olması gereklı fılan dıyor eskı bı konu ama bu sorunu cozen varsa bı cevap :(
tam olarak nerden bakiyorsun kazanclarina ?

performans raporlari>urunler>İçerik Barındırıcıları için AdSense

buradan bakicaksin kazanclarina

aynen dedıgınız gıbı performans raporlari>urunler>İçerik Barındırıcıları için AdSense bolumunden de analytıcs bolumunden de bakıyorum ama elde var sıfır ızlenmelerım ıyılesmeye basladı fakat para yok kapatmayı dusunuyorum kanalı artık

Adsenseyle ilişkilendirdiğine emin ol...Benimde öyledi iyice inceledimki adsenseye bağlı değilmiş...sonrasında tıklar fırladı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri