Aylık 250$ kazançlı kanal satılıktır

Y
  • Kullanıcı youtubekazanç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

an itibari ile kazan kazncı 300$ ı aşmış bulunmakta
acil nakit ihtiyacından kanal fiyatı 1000 tl ye düüşrülmüştür. içerisinde 300$ aşkın para mevcuttur.

İçerisinde 300$ Muhtemelen çekemeyeceksiniz. Alan kişide, satan da çekemez diye düşünüyorum.
1660 izlenimden 2559 dakika'dan bu para kazandıysanız, diyecek lafım yok. 1660 izlenim arasında, mak. 5-6 Tık gelmiştir diye düşünüyorum.

Konuda hakkın PM Atarmısınız? Kanal bilgilerini vs. + Olarak Adsense Raporunu da alayım. İnceleyeceğim.

İçerisinde 300$ Muhtemelen çekemeyeceksiniz. Alan kişide, satan da çekemez diye düşünüyorum.
1660 izlenimden 2559 dakika'dan bu para kazandıysanız, diyecek lafım yok. 1660 izlenim arasında, mak. 5-6 Tık gelmiştir diye düşünüyorum.

Konuda hakkın PM Atarmısınız? Kanal bilgilerini vs. + Olarak Adsense Raporunu da alayım. İnceleyeceğim.

Kanal raporları konu içerisinde mevcuttur.
Adsense raporunu göndermiyorum, sebebi diğer kanallarımızında aynı adsenseye bağlı bulunmakta, ve adsense durumumu belirtmek zorunluluğum bulunmamaktadır.

İzlenim abone ve kazanç resimlerde göründüğü gibidir. İllegal bir yol bulunmamaktadır. Kanalı alacak kişi veya kişiler özgür iradeleri ile bu alış verişi gerçekleştireceklerinden dolayı tüm mesuliyet alıcıya aittir. Bizde zamanında kanallar aldık, aldığımız kanallardan kapananda oldu, para kazanma deaktif olanda. Bu elbette bir olasılıktır, Bu konu sadece mevcut kanalımız için geçerli değil her kanal için geçerlidir. Alacak kişi bu olasılığı göz önünde bulundurarak almalıdır. Aynı durum tüm youtube kanalı kullanıcıları için geçerlidir.

Kanal raporları konu içerisinde mevcuttur.
Adsense raporunu göndermiyorum, sebebi diğer kanallarımızında aynı adsenseye bağlı bulunmakta, ve adsense durumumu belirtmek zorunluluğum bulunmamaktadır.

İzlenim abone ve kazanç resimlerde göründüğü gibidir. İllegal bir yol bulunmamaktadır. Kanalı alacak kişi veya kişiler özgür iradeleri ile bu alış verişi gerçekleştireceklerinden dolayı tüm mesuliyet alıcıya aittir. Bizde zamanında kanallar aldık, aldığımız kanallardan kapananda oldu, para kazanma deaktif olanda. Bu elbette bir olasılıktır, Bu konu sadece mevcut kanalımız için geçerli değil her kanal için geçerlidir. Alacak kişi bu olasılığı göz önünde bulundurarak almalıdır. Aynı durum tüm youtube kanalı kullanıcıları için geçerlidir.

İçerisinde 300$ var diye siz bu kanalı 1000 TL'ye satıyorsunuz. Alacak kişi parayı çekemezse ne anlamı kalıcak?
Konunuzun takipçisiyim. İyi forumlar dilerim.

İlginiz için teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 13:53:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:52:17 civarında gönderildi. ----------

İçerisinde 300$ var diye siz bu kanalı 1000 TL'ye satıyorsunuz. Alacak kişi parayı çekemezse ne anlamı kalıcak?

Söylediğiniz mantık alınan veya satılan tüm kanallar için geçerlidir. Adsense nin ve Google nin Şahsımıza özel bir yöntem veya özel bir kural uygulayacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim

İlginiz için teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 13:53:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:52:17 civarında gönderildi. ----------

Söylediğiniz mantık alınan veya satılan tüm kanallar için geçerlidir. Adsense nin ve Google nin Şahsımıza özel bir yöntem veya özel bir kural uygulayacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim

Demek istediğim Şudur, içerisinde 300$ olabilir tamam eyvallah.

Ama bu kanalı satın alan bir kişi, PARA'yı çekemeyecekse, bu 300$ süs içindir diye düşünüyorum.

Ben 1 ayda 2000$'da yaparım, ama kazanç alamadıktan sonra ne hacet? Konuyu erken açtığınızı düşünüyorum.

Kazanç Kesinleştikten sonra, içerisinde 300$ var demeniz daha mantıklı. Hayırlı satışlar dilerim, İyi forumlar kardeşim

Demek istediğim Şudur, içerisinde 300$ olabilir tamam eyvallah.

Ama bu kanalı satın alan bir kişi, PARA'yı çekemeyecekse, bu 300$ süs içindir diye düşünüyorum.

Ben 1 ayda 2000$'da yaparım, ama kazanç alamadıktan sonra ne hacet? Konuyu erken açtığınızı düşünüyorum.

Kazanç Kesinleştikten sonra, içerisinde 300$ var demeniz daha mantıklı. Hayırlı satışlar dilerim, İyi forumlar kardeşim

Tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Kanalımız ile ilgilenen arkadaşlarımıza bu tavsiyelerinizi okumasını ileteceğimden emin olabilirsiniz.
Bu şekilde alacak kişi tüm bu yazdıklarınızı kabul ederek almış olacaktır.

Bol kazançlar

Mantikli dusunursen eger icinde 300 dolar var ve sen bunu 1000 tlye satiyorsun.300 dolari kac gunde yaptin peki? Niye kendin almiyosun yani icindeki parayi? Sen resmen kanali 1.5 aylik gelirine satiyosun.Hic mantikli gelmiyor.

Ustelik acil ihtiyactan satilik diyosun,adsense raporu koymuyosun cunku diger hesaplarinda o adsense e bagli.Senin sebebin bu yani.E madem durum oyle adsense de daha yuksek miktarda bi para var demek.Neden bu parayi kendin alip ihtiyacini karsilamiyosun?

Mantikli dusunursen eger icinde 300 dolar var ve sen bunu 1000 tlye satiyorsun.300 dolari kac gunde yaptin peki? Niye kendin almiyosun yani icindeki parayi? Sen resmen kanali 1.5 aylik gelirine satiyosun.Hic mantikli gelmiyor.

Ustelik acil ihtiyactan satilik diyosun,adsense raporu koymuyosun cunku diger hesaplarinda o adsense e bagli.Senin sebebin bu yani.E madem durum oyle adsense de daha yuksek miktarda bi para var demek.Neden bu parayi kendin alip ihtiyacini karsilamiyosun?

Sizinle polemiğe girecek vaktim yok inanın, yoksa burada durup saatlerce sizinle tartışabilirim emin olabilirsiniz.

Yinede eleştiriniz için çok teşekkür ederim, farkındayız sizde takıntı olduk. Bu bizim için çok güzel bir durum..

Bol kazançlar

Takinti ile alakasi yok hocam.Diyosunki kanalda illegal bisey yok,e o zaman bu kanalin durduk yere niye kapanma ihtimali olsun? Kanali illegal yollarla bu hale getirdin demiyorum,ama konusmalarin ve soylediklerin insanda celiski yaratiyor.Sonucta sen bu 300$ a ulastiysan normal yollarla,bu kanal kapanmaz ve ustune hic video eklemesi yapilmasa bile 2-3 ay daha geliri 100$ in altina dusmez.

Fakat senin soyledigine bakilirsa bu kanal alindiktan 10 gun sonrada kapanabilir,yada icindeki parayi hic alamadanda.Diyelim ki bu kanali biri 1000 tl verip aldi,hic ekstra video eklemedi oyle birakti.Bu kanalin o zaman kapanma sansi var mi?

eğer böyle bi risk varsa benim icinde mantıksız bile bile neden kendimi riske atim bu devirde 1000 tl güzel para. bu bilgiyi bilmeyenler icin paylaştığınız icin teşekkür ederim.
bu olay banada olmuştu bidaha da kanal satın almadım. (ozaman acemiydim:D)
eğer bundan sonra kanal alacak olursam günlük düzenli para getirisi ve en az 3 aylık bi kanal olması gerek. yoksa görüyoruz ne olduğunu....

tabi biri alır bu kanalı güzel paralar da kazanabilir.

ben saadece garanticiyim bundan sonra kanal alımlarımda.

alana şimdiden hayırlı olsun.

Kanal satışınız hakkında, Lütfen Adsense raporlamasını Şahsıma iletin, Aksi takdirde, Konunuz yetersiz bilgiden kitlenecektir.

Burası Youtube'dan para kazanma hakkında bilgilerin paylaşıldığı / Tartışıldığı bir forum. Acemilerde var, Uzman olanlarda.

Bu yüzden, konunuzdaki bilgilerin yetersiz olduğunu düşünerek, PM Atmanızı rica ediyorum. İYİ FORUMLAR Dilerim.

Kanal satışınız hakkında, Lütfen Adsense raporlamasını Şahsıma iletin, Aksi takdirde, Konunuz yetersiz bilgiden kitlenecektir.

Burası Youtube'dan para kazanma hakkında bilgilerin paylaşıldığı / Tartışıldığı bir forum. Acemilerde var, Uzman olanlarda.

Bu yüzden, konunuzdaki bilgilerin yetersiz olduğunu düşünerek, PM Atmanızı rica ediyorum. İYİ FORUMLAR Dilerim.

Mallesef adsense raporlarımı göndermiyorum
Zaten kanalın forum dışı şahısa satışı gerçekleştirildi.

Konuyu büyük bir zevk ile kilitleyebilirsiniz.

Bol kazançlar

Mallesef adsense raporlarımı göndermiyorum
Zaten kanalın forum dışı şahısa satışı gerçekleştirildi.

Konuyu büyük bir zevk ile kilitleyebilirsiniz.

Bol kazançlar

Kanal satışı yaptığınızı hiç sanmıyorum, Lakin burada Kazanmadığınız 300$'ın lafını yapıp, Adsense fotoğrafını koymayarak, Bizi kandırabileceğinizi düşündünüz.

Ancak, Burası teknik bir forum, herkes kanıt vs. ister. Özel mesajımda bir kullanıcı mağduriyetini belirtti, Daha fazla kullanıcının mağdur olmamasını isteyerek Sizden Adsense raporunu istedim.

1000 TL kim vermiş 1 saatte bunu da anlayamadım :) Kişi, Forumdan uzaklaştırılmıştır.

Bu tür olayların daha fazla ARTMAMASI Adına, Forum Kurallarına dikkat ederek konu açmanızı rica eder, iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri