Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pm alabilirmiyim kanal
İçerisinde 300$ Muhtemelen çekemeyeceksiniz. Alan kişide, satan da çekemez diye düşünüyorum.
1660 izlenimden 2559 dakika'dan bu para kazandıysanız, diyecek lafım yok. 1660 izlenim arasında, mak. 5-6 Tık gelmiştir diye düşünüyorum.
Konuda hakkın PM Atarmısınız? Kanal bilgilerini vs. + Olarak Adsense Raporunu da alayım. İnceleyeceğim.
Kanal raporları konu içerisinde mevcuttur.
Adsense raporunu göndermiyorum, sebebi diğer kanallarımızında aynı adsenseye bağlı bulunmakta, ve adsense durumumu belirtmek zorunluluğum bulunmamaktadır.
İzlenim abone ve kazanç resimlerde göründüğü gibidir. İllegal bir yol bulunmamaktadır. Kanalı alacak kişi veya kişiler özgür iradeleri ile bu alış verişi gerçekleştireceklerinden dolayı tüm mesuliyet alıcıya aittir. Bizde zamanında kanallar aldık, aldığımız kanallardan kapananda oldu, para kazanma deaktif olanda. Bu elbette bir olasılıktır, Bu konu sadece mevcut kanalımız için geçerli değil her kanal için geçerlidir. Alacak kişi bu olasılığı göz önünde bulundurarak almalıdır. Aynı durum tüm youtube kanalı kullanıcıları için geçerlidir.
Konunuzun takipçisiyim. İyi forumlar dilerim.
İçerisinde 300$ var diye siz bu kanalı 1000 TL'ye satıyorsunuz. Alacak kişi parayı çekemezse ne anlamı kalıcak?
Konunuzun takipçisiyim. İyi forumlar dilerim.
İlginiz için teşekkür ederim
---------- Mesaj saat 13:53:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:52:17 civarında gönderildi. ----------
Söylediğiniz mantık alınan veya satılan tüm kanallar için geçerlidir. Adsense nin ve Google nin Şahsımıza özel bir yöntem veya özel bir kural uygulayacağını sanmıyorum.
Teşekkür ederim
Demek istediğim Şudur, içerisinde 300$ olabilir tamam eyvallah.
Ama bu kanalı satın alan bir kişi, PARA'yı çekemeyecekse, bu 300$ süs içindir diye düşünüyorum.
Ben 1 ayda 2000$'da yaparım, ama kazanç alamadıktan sonra ne hacet? Konuyu erken açtığınızı düşünüyorum.
Kazanç Kesinleştikten sonra, içerisinde 300$ var demeniz daha mantıklı. Hayırlı satışlar dilerim, İyi forumlar kardeşim
Mantikli dusunursen eger icinde 300 dolar var ve sen bunu 1000 tlye satiyorsun.300 dolari kac gunde yaptin peki? Niye kendin almiyosun yani icindeki parayi? Sen resmen kanali 1.5 aylik gelirine satiyosun.Hic mantikli gelmiyor.
Ustelik acil ihtiyactan satilik diyosun,adsense raporu koymuyosun cunku diger hesaplarinda o adsense e bagli.Senin sebebin bu yani.E madem durum oyle adsense de daha yuksek miktarda bi para var demek.Neden bu parayi kendin alip ihtiyacini karsilamiyosun?
İçerisinde 300$ Muhtemelen çekemeyeceksiniz. Alan kişide, satan da çekemez diye düşünüyorum.
1660 izlenimden 2559 dakika'dan bu para kazandıysanız, diyecek lafım yok. 1660 izlenim arasında, mak. 5-6 Tık gelmiştir diye düşünüyorum.
Konuda hakkın PM Atarmısınız? Kanal bilgilerini vs. + Olarak Adsense Raporunu da alayım. İnceleyeceğim.
Kanal satışınız hakkında, Lütfen Adsense raporlamasını Şahsıma iletin, Aksi takdirde, Konunuz yetersiz bilgiden kitlenecektir.
Burası Youtube'dan para kazanma hakkında bilgilerin paylaşıldığı / Tartışıldığı bir forum. Acemilerde var, Uzman olanlarda.
Bu yüzden, konunuzdaki bilgilerin yetersiz olduğunu düşünerek, PM Atmanızı rica ediyorum. İYİ FORUMLAR Dilerim.
Mallesef adsense raporlarımı göndermiyorum
Zaten kanalın forum dışı şahısa satışı gerçekleştirildi.
Konuyu büyük bir zevk ile kilitleyebilirsiniz.
Bol kazançlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.