aylik 3 bin tl kazancli adsense sahibi olmak istermisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
selamlar.
öncelikle takas' icin flash yazilima hakim arkadaslarla
acik takas yapmak istiyorum resimdeki adsenseyi
adsense kanalinda 4 film vardir hepsi 250k üzeri izlenimdedir
ve günlük kazanclari 100 tl asagisina düsmemekdedir
asagidaki resimdeki kazanc saat 21 e kadar olan kazanc daha 3.5 saat lik kazanc olarak 45-60 arasi yansima daha olur.
oyun sitesi yaptirmak istiyorum
okey pisti 101 tavla dan olusan 4 parca online oyun sitesi
face uygulamasi dahil adsense takasini degerlendirmiyecek olan arkadaslar istedikleri fiyati pm yoluyla yazarlarsa memnun olurum iyi calismalar.

Ekli dosyayı görüntüle 797

selamlar.
asagidaki resimdeki kazanc saat 21 e kadar olan kazanc daha 3.5 saat lik kazanc olarak 45-60 arasi yansima daha olur.
face uygulamasi dahil adsense takasini degerlendirmiyecek olan arkadaslar istedikleri fiyati pm yoluyla yazarlarsa memnun olurum iyi calismalar.

bu kanalın normal satış fiyatı nedir kardeşim eğer düşünürsen

selamlar.

Sistem kurduracaksan sakın flash altyapıda kurdurma, benden sana tavsiye. Html5 üzerine kurdur kurduracaksan.

türkçe dublaj film işine girmeyi düşünüyordum sonunda bir bahanem oldu :D sağol dostum hayırlı satışlar

Alın alın 1-2 ay sonra kanal kapanıncada ağlarsınız.

Alın alın 1-2 ay sonra kanal kapanıncada ağlarsınız.

kim kapatacak kanali ?

varsa bi delili buyursun kapatsin google amca sen beni diger spamcilarla karistirma ;)

---------- Mesaj saat 01:17:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:34 civarında gönderildi. ----------

bu kanalın normal satış fiyatı nedir kardeşim eğer düşünürsen

satmiyorum kanali kardesim getiri 250 tl ye dayandi dün itibari ile bende kalmasi daha iyi yazilimlada takastan vazgectim 15 bine yapacaz 2 arkadas buldum

---------- Mesaj saat 01:17:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:17:00 civarında gönderildi. ----------

Sistem kurduracaksan sakın flash altyapıda kurdurma, benden sana tavsiye. Html5 üzerine kurdur kurduracaksan.

javaya ne dersin ustat

---------- Mesaj saat 01:20:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:17:23 civarında gönderildi. ----------

türkçe dublaj film işine girmeyi düşünüyordum sonunda bir bahanem oldu :D sağol dostum hayırlı satışlar

bence gec bile kalmissin buyur gel dostum ne olsa herkez benim kanallari cekiyo atiyo basta [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] olmak üzere ama sabah premiumdan dünya geneli atacam [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ya

onlar sadece senin gördüklerin daha italyanca cince ingilizce arapca film kanallarimi görsen aklin gider :D
premium hesap 2 oldu bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri