P.M alabilirmiyim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
P.M alabilirmiyim?
Son 3 aylık gelir görüntüsü ve site adını PM alabilirmiyim ?
şu konuyu her gördüğümde içim kan ağlıyor arkadaş. keşke 50 binim olsa 1 saniye düşünmem. hayırlı satışlar tekrardan.
R10'da da görmüştüm konunuzu bana tbm ve to oranlarını yazabilirmisiniz. Ayrıca günde siteye direk ismi ile giren kişi sayısı kaç ve günlük returning visitor sayısı kaç onuda pm atabilirseniz sevinirim.
Güzel siteymiş. Şahsen bende o kadar para yok ancak bir arkadaşım arıyordu yatırım amaçlı ona söyledim.
Sitenin kullandığı sistemi sordu? Yani WordPress'mi yoksa vBulletin tarzı bir forum mu?
Cevabınızı bekliyoruz. Teşekkürler.
senin yaptığın hesaba göre adamdan daha fazla kazanıyorsun zaten niye bunun hayalini kurdun![]()
merak ettim bu gibi bir sitenin aylık sunucu masrafı nedir ? nerede barınıyor site ?
Aylij 4500 super bir para gercekten helal olsun hayirli satislar
Bence zor olan her zaman daha güzeldir rahata alışmamak ilerde meyvelerini gösterir.Seninki daha meşaketli bir zorluğu bir anlamı var bence.Herkes kolaya kaçar, bence o işleme girmeme derdiydi 2 ay sonra ödeme geldi derdiydi zor ve anlamlıdır ama çok yakında kalp krizinden gitmezsen tabi![]()
Pm alabilirmiyim
Pm alabilir miyim?
sadece 1 aylık gelirinin ekran görüntüsü var bence 4-5 ay eklenmeli bi andamı çıktı kademelimi hep bu seviyede kalırmı aklımda deli sorular
son 3 aylık adsense verilerini son fiyatıyla pm alabilirmiyim
NOT: Hocam website ile hiçbir ilgim yok bunu belirtmekle birlikte şunu sormak istiyorum:
1. Websitede kullanılan materyaller yüzünden telif hakkı bildirimi gibi bir sistem var mı ? Eğer varsa sitenizde kullandığınız materyallerin kullanım hakkı size mi ait ? Alacak kişi bu konuda sorun yaşar mı ? Riski nedir bu işin ?
2. Websiteyi satın alan kişi herhangi bir güncellemede bulunmak zorunda mı yoksa bu haliyle de kazancı bu seviyelerde kalır mı?
Bu sorularıma cevap verirseniz inanıyorum ki benim gibi website işiyle ilgili olmayan insanların da satışınız hakkında kafasında birşeyler canlanır. Hayırlı satışlar [MENTION=14429]uzeyir[/MENTION]
Helal olsun cidden hayırlı satışlar böyle 5 tane site yapsa insan yeter youtube gibi derdi yok sorunu yok![]()
Merhabalar, aciliyetiniz yoksa neden böyle her ay bir çok insanın maaşından fazla para getiren siteyi satıyorsunuz ki merak ettim sadece yanlış anlaşılma olmaz umarım. Birde konuları nasıl ekliyorsunuz editör var mı sitede?
Sitenin editör ve sunucu masrafları nedir hocam ayrıca sizin site üzerinde aylık geçirdiğiniz ort süre nedir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boyle bir genelleme yok buradaki arkadaslar belki bilmiyordur ama sitelerde 1 günde sifirlanmaniz daha kolay cunku google surekli spam tespit yontemlerini degistiriyor 10 aylik kazanca satabilirsiniz tercihinizdir ama hocam bu genel birsey degildir. Ama sizin site bu fiyata gider cunku sektorun tbm degeri ve to degerleri iyi yinede %100 parasini cikartacak diye birsey yok ne yazik ki..
ulan keşke param olsaydı be![]()
Sitenin içeriğini, ne tip yazılar ekleyeceğimi ve wm kontrol yapmadan doğrusu ciddi düşünmem. Sitenin whois vs. gerek yok sadece adını pm atarsanız sevinirim. İnceledikten sonra geri dönüş yaparım. ( Bu arada para yerine aynı değerde araba olur mu? )
editör gider bilgisini ben de alabilir miyim? kaç kişi çalışmakta, satıştan haberleri var mı, satış gerçekleştikten sonra mevcut sistem aynen işleyecek mi? belirli bir süre destek verileceği yazılmış fakat moda, gelinlik konuları ile ilgisi olmayan biri aldığında bir başına kalacak mı destek süresi sona erdiğinde?
S.A sitenin bu ayın ki geliri ile birlikte detaylı bir pm alabilir miyim ? [MENTION=14429]uzeyir[/MENTION]
WordPress mi kullanıyorsunuz hocam ?
sitenin bu ayın ki geliri ile birlikte detaylı bir pm alabilir miyim ? [MENTION=14429]uzeyir[/MENTION]
[MENTION=14429]uzeyir[/MENTION]Detaylı pm alabilirmiyim hocam.
kesinti ne kadar yüzde 50 google keserse 2bin tl kalır yanlışmıyım
hocam aklınızdakı son fiyat ile site pm atarmısınız birde nerde ikamet ediyorsunuz.
P.M alabilirmiyim?
Vay be hocam helal olsun 9 ayda o gelir süper ya gerçi sitenin içeriği iyidir moda sonuçta.
Son 3 aylık gelir görüntüsü ve site adını PM alabilirmiyim ?
şu konuyu her gördüğümde içim kan ağlıyor arkadaş. keşke 50 binim olsa 1 saniye düşünmem. hayırlı satışlar tekrardan.
Aynı düşünceleri paylaşıyorum. Umarım hak ettiği değeri görür.
son ay kazancını pm ile alabilir miyim?
sitenin aylık kazancı kaç aydır bu seviyelerde acaba detaylı olarak kazanç tablosunu alabilirmiyim
pm alabilir miyim ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.