Satıldı.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş daha bugün üye olmuş ve ilk mesajıyla çok iddialıKusura bakmayın, klavye başındaki insanı buradan göremeyiz bilemeyiz, belki pamuk gibi bir insan belki bizi çarpmaya çalışan yüzlerce kişiden birisinizdir, şu dönemde o kadar çok dolandırıcı var iken dikkatli olsun herkes
![]()
Bak güzel kardeşim şu attığın mesaj saçmalamakatan başka birşey değil. Bak orada ne yazıyor? Noter yazıyor. Klavye başındaki insani göremezsin evet al kanalı yolla parayı demiyoruz. Görüşülüp notere gidilecek diyoruz.
Selam kanalın ortalama günlük izlenimi nedir?
%40 75000 TL ise
%100 187500 TL eder
Aylik geliri 5k dersek yeni yukselen ve bir telifli kanal icin fiyat yuksek
Reklam gelirlerinin de gorselini ekleyebilir misin?
Fiyati makul bir yere cekersen yada ortaklik hissesini yukseltirsen ortakligi dusunebilirim detayli pm bekliyorum
![]()
Aylık geliri 5-10 arası kardeşim 5 değil.
Telif süresi dolmak üzere ve saçma bir telif, kanal yeni yükselmiş olabilir fakat ben 3-4 senedir piyasadayım ve sosyal medyada hatrı sayılır bir adım var. Öylesine bir kanal değil. 4 aydır aynı oranda yükseliyor her ay 60-70k abone geliypr bu gelir 6 ay sonra 20k da olabilir. Aylık geliri ekledim görsellere zaten. Sen teklifini yapabilirsin Pm ile
telif içerik ureten bırıne nasıl gelıyor sanırım kanalınız spam tutmus bundan sonra ıcerıkmı uretceksınız anlamadım.
neyse ıyı kanal ama bu ıslerde ortak ıslerin sonunu forumda cogu kısı gormustur sanırım
2 aylık görsel var geçen ay 6900 bu ay 4900 kazanmış reklam gelirlerine ait bir görsel yok kanalın kazancı dışında izlenim abone grafiklerini de koyarsan daha iyi olur.
Merhaba,Ne demek istediğinizi anlamadı ama; görseldeki gibi süresi dolmak üzere olan 1 tene telif var, telif atan kanal bomboş ve hatalı bir telif bazen olabiliyor Aleyna Tilkinin şarkısına bile bir kullanıcının telif attığını gördük.
Her neyse teşekkürler
![]()
---------- Spam Engelliyici 11:23 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------
Harici reklam gelirlerini sadece banka hesapladımdan belirleyebilirim (Ciddi alıcılara)
Abone bilgisinide şimdi editledim konuya
İtiraz ettik zaten bakalım.Merhaba,
İçerik sizinse keşke itiraz etseydiniz.
Hayırlı satışlar.
Davetiyeyi ben gönderdim arkadaşa kendisini tanıyorum, anlaşma durumunda noter eşliğinde istanbulda zaten işlemler yapılacak o yüzden kimsenin kafasında soru işareti olmasın.
Detay İçin kendinizi pmde tanıtınız lütfen. Sadece ciddi alıcılara verilecek.Kanal adını pm atar mısın
Daha sonra inşallahHangi fenomensiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.