Aylık 70 TL Haram Zıkkım Olsun TTnet

weberesice

Kayıtlı Üye
Bu akşam itibariyle Adil kullanım kotasını aştım sanırım.
Adaletini sevsinler...

Sonradan bir de "Vay efendim fiber altyapısına geçtiniz" diyerek faturaya 3-5 lira daha eklediler.

Bu nedir arkadaş testin başlaması için bile yarım dakika bekledim.

ttnet.png

en iyisi superonline dicem fakat turkiyedeki tum internet altyapilari ttnete bagli :/

137 TL ödüyorum her ay harram zıkım olsun 8mb sınırsız kullanıyorum 6.50 geçmiyor upload 0.58 ,zaten faturada 125 civarı olması lazımken her ay 137 tl az ödemiyorum.
fiber yok mecburen bunlara katlanıyoruz.

en iyisi superonline dicem fakat turkiyedeki tum internet altyapilari ttnete bagli :/

Superonline bazı yerlerde kendi altyapısını kullanıyor

Fiber vs bağlatacaksanız altyapınızın müsait olup olmadığını sorgulatmanız lazım yoksa fiber olsa bile verim alamssınız.

Ayrıca 8mbit hız testlerde 8 çıkmaz kablonun uzunluğuna göre kayıplar olur

3775463211.png

55 liralık yalın internet paketini kullanıyorum 24mbit hız var ve ben memnunum sadece zırt pırt aramalarından şikayetçiyim.

akk'dan önce de sonra da durum bu.

ben ünideyken çağırmış bizimkiler net yavaş diye. gelmiş adamlar. dışardan gelen hatta problem yok modeminizle alakalı yenisini alın demiş gitmişler. neymiş modem desteklemiyomuş. 43 mbps'ye kadar destekliyordu.

babam da çıkmış 20 km yol gitmiş mağazaya beni aradı. dedi böyle böyle dediler yeni modem alıcam ne alıyım. ben de dedim öyle şey olmaz. alma modem falan. modemle alakalı değil ama siz önce bi başka modem deneyin dedim.

benden habersiz almış gelmiş modemi. ne internet hızlanıyor ne birşey. yıllardır durum bu.

3775519407.png

Bizim Burada Fiber Alt Yapısı Yok. Alt Yapımız 16mb Destekliyor Diye 50gb Adil Kullanım Kotalı Paket Aldım. 70 Lira Para Ödüyorum. Birde Modem Kakaladılar. Yan Odada 4mb Hız Alıyorum. Modemin Yanından 7 Mb. Evin İçerisinde Yan Oda da İki Diş Çekiyor Wi-fi Yan Binadaki Komşunun 3 Diş :) 2 Defa Arıza Kaydı Bıraktım Geri Dönüş Yapma Tenezzülünde Bile Bulunmadılar. Daha 20 Gün Oldu 58gb Kullanım Yapmışım ki Bu Bana Göre İmkansız... TTNET ile Olmayacak Bu İşler Sanırım...

Aydinda yasiyorum 8 MB sinirsiz net kullanicisiyim kapattirdim mecbur kaldim yeni bina diye sorunlar oluyormuş konuştum o kadar reklamlar yapiyorsunuz fiber nette fiber net peki ne kadar his alabilirim dedim 8 anca alirsiniz dedi peki neden bu kadar düşük filan sizin oralarda kablolar yok filan eee peki neden her yere baglayip sonra reklam yapmiyorsunuz milleti kanduruyorsunuz filan dedim elimizde olan Bisi değil demeye basladi simdi alabilecegim en yüksek hiz 8 MB ise ben neden fibernete geceyim bari super onlinea geçim bir değişim olur ins

aynı sorun bende de vardı 8mbit ama çok nadir 1 mb ile dosya indirirdim. fatura 48 liradan 73 liraya çıkmış gelir gelmez aradım ben bu faturayı ödemem kapat interneti türknete geçecem tek fiyat telefon internet bide 16mbit dedim sakin olun beyefendi hallederiz dediler interneti 16mbite çıkardılar fiyatını 2 yıl sabit 44 lira yaptılar ara resti çek acıma kapatırsa daha ne türknete geçersin 16mbit internet sınırsız telefonda içinde bedava konuşma dakikalarıyla birikte 49 lira

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri