Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

konusuna çok düzenleme getirdi. Eski konusunun bir örneğide lazım aslında. Çoğu kişinin adliyeye verecek kanıtı mevcut zaten. Faturasız iş yaptığı zamanında vs. Bilmiyorduk ozamanlar işte atladık balıklama. Sonokey'in ahlaksızlıklarının kanıtları olanlar lütfen bana pm atsınlar ve bildirsinler. R10 için hazırlanıyorum. Her türlü kanıt vs. bilgi ihtiyacımı görecektir

hoacm bi kaç ay önce burda baya uğraşıp altalta iki jpeg dosyasında 6 7 aylık konuşmaları ayınlamıştım. işe yarayacaksa bulayım.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam bana düşmez ama bence siz bunun banını kaldırın, tekrar foruma girebilsin, ama satış yapması yasaklansın, bunu tüm konularına ekleyin,
foruma bi online olsun tekrar bakalım bu sefer ne dicek, şimdi diyo ya beni banladıkları için ytparadaki kriterlerim artık geçerli değil, bence tekrar banını kaldırın bakalım bu sefer hangi edebiyatı yapacak,

tüm herkes geri iadeleri aldığında sonrasında sınırsız banlarsınız tekrar, bence doğru olan budur

En baştan belli değilmiydi Boyle olacağı Birçok kişinin soylemesine rağmen :) Ne diyelim Geçmiş olsun..

DİKKAT : Arkadaşlar gün birlik olma günüdür. Mağdur arkadaşlar toplansın ve aynı ifade ile hangi il olursa olsun farketmez şikayet başvurusunda bulunsun DonanımHaber de takılanlar çok iyi bilir oradada böyle buna benzer bir olay yaşandı. forumda bir çok kişi dolandırdı Murat Aydın denilen vatandaş ama forumdakiler bir olup şikayet etti. Ve sonuç olarak.

SONUÇ : Dava sürecinde yapılan incelemede hakkında aynı suçtan Türkiye genelinde 40'ın üzerinde soruşturma ve kovuşturma bulunduğu tespit edilen Murat Aydın, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, bilişim sistemleri ile kredi kurumlarını kullanarak dolandırıcılık yapmakla suçlandığı davada, mali boyutu 4 bin 595 lira olan dolandırıcılık için 32 yıl 8 ay hapis ve 22 bin 800 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Adam 4 bin 595 lira için 32 yıl hapis yedi. Artık siz düşünün onlarca para verdiniz bu forumdaki dolandırıcı kaç yıl yer.

Murat Aydın Haberi : https://forum.donanimhaber.com/m_115638091/tm.htm

bu konuda çok kişi mağduriyet yaşadı, ben de site alıp iade alanlardanım. yalnız bu konu özünde ytpara yönetimi de kendini sorgulamalı bana kalırsa.

herkes oyle yada boyle sorun yaşadı bu arkadaşla, ama bu konuya olumsuz yorum yazılmasına yönetim kesinlikle izin vermedi. olumsuz yorum yazanların yorumları silindi şikayet konusu açılsın denildi. lakin kimse parasını alamayacak korkusuyla şikayet konusu da açamadı.

doğruların dile getirilmesine izin verilmedikçe mağdur zinciri arttı. yt işinde sıkıntı yaşayan elindeki son parasıyla buradaki vaatlere kandı.

en başta dediğim gibi bu konuda yaşanan mağduriyetlerin sorumlusu ytpara yönetimi olmasa da ytpara yönetimi de özeleştiri yapmalıdır.

bu adamın foruma verdiği reklamlara ödediği meblağ nedir bilemem, belki de çok yüksektir. ama bu reklamlar sayesinde kazandığı güven, üyelerin forum yönetimine duyduğu güvenden dolayı ödediği meblağdan çok daha değerlidir kanımca.

burada bu sorun yaşandıktan sonra yönetimin bu tür konu içeriklerine yaptığı müdahalelerde ve ana sayfada aldığı reklamlarda daha dikkatli davranmasını umuyorum.

Kesinlikle katiliyorum adam belki bahane uyduruyor ama sonuçta bu forumda bir güven saglandi sonra banlaninca tanimiyorum ytparayi diyerek üzerine yatti yine mağdur olan biz olduk

Neden bu umut tacirlerine meydan bırakılıyor bir an önce x liraya xx lira kazanın gibi tüm konular kökten silinmeli bence herkes mağdur bunlarda papağan gibi saçmalıyorlar yok şu kadar geçmişim varda bu kadar iş yaptım da peh.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam bana düşmez ama bence siz bunun banını kaldırın, tekrar foruma girebilsin, ama satış yapması yasaklansın, bunu tüm konularına ekleyin,
foruma bi online olsun tekrar bakalım bu sefer ne dicek, şimdi diyo ya beni banladıkları için ytparadaki kriterlerim artık geçerli değil, bence tekrar banını kaldırın bakalım bu sefer hangi edebiyatı yapacak,

tüm herkes geri iadeleri aldığında sonrasında sınırsız banlarsınız tekrar, bence doğru olan budur

Hocam bir önceki sayfaya bakın, banı kaldırıldı ve forumdaki herkese akaret edip saçma sapan konuşup ve yalan söyledi. Sonuç olarak tekrar banlandı. Savunması içinde şans verildi yani tekrardan

DİKKAT : Arkadaşlar gün birlik olma günüdür. Mağdur arkadaşlar toplansın ve aynı ifade ile hangi il olursa olsun farketmez şikayet başvurusunda bulunsun DonanımHaber de takılanlar çok iyi bilir oradada böyle buna benzer bir olay yaşandı. forumda bir çok kişi dolandırdı Murat Aydın denilen vatandaş ama forumdakiler bir olup şikayet etti. Ve sonuç olarak.

SONUÇ : Dava sürecinde yapılan incelemede hakkında aynı suçtan Türkiye genelinde 40'ın üzerinde soruşturma ve kovuşturma bulunduğu tespit edilen Murat Aydın, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, bilişim sistemleri ile kredi kurumlarını kullanarak dolandırıcılık yapmakla suçlandığı davada, mali boyutu 4 bin 595 lira olan dolandırıcılık için 32 yıl 8 ay hapis ve 22 bin 800 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Adam 4 bin 595 lira için 32 yıl hapis yedi. Artık siz düşünün onlarca para verdiniz bu forumdaki dolandırıcı kaç yıl yer.

Murat Aydın Haberi : https://forum.donanimhaber.com/m_115638091/tm.htm

Valla bu forumda 40 kişiyi bırakın 2 kişi bile bir araya gelip dava açamaz buna. Para çok millette

Valla bu forumda 40 kişiyi bırakın 2 kişi bile bir araya gelip dava açamaz buna. Para çok millette

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam O zaman kusura bakmasınlarda üzerine bir bardak su içmekten başka çareleri yok malesef forumda olsun skype olsun öyle laf kavgasıyla dalaşıyla bir şey elde edemez kimse

Yazılan o kadar şey olmuyor. arasından tek bir savunma çıkıyor iade yapıyorum. Mesela iade değil senin orada söylediğin ama gerçekleşmeyen şeyler. Ortada emek var. O kadar zaman ayırılıp uğraşılıyor. Size ödenen paranın haricinde bu işe para yatırılıyor. ve hepsi boşa gidiyor. Çünkü siz söylediklerinizi yerini getiremiyorsunuz. ama iade yaparım ssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkm iadeni senin
edit..

Son düzenleme:
aylardır nerdeydiniz diyesim geliyor size kusura bakmayın ağznızı açıp tek kelime etmediniz ve sonuçları bu oldu :)

r10 konusuna yazdırdım arkadaşa

http://www.r10.net/1071928748-post254.html

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:00 ----------

Arkadaşlar r10 dan da banlanmıştır. Dava açacak arkadaşlar içni r10dan birisi skype adresini verdi mağdur olmuş o da birleşip dava açmak istiyor lütfen mağdur olan arkadaşlar eklesin. SESSİZ KALMAYIN

skype - live:serkankivanc27

Son düzenleme:
Neyse benim bida r10'a konu açmama gerek kalmadı :) Hak yerini bulacak inşallah. Bu arkadaş iadeleri şuandan itibaren yaparmı bilemiycem fakat lütfen mağdur olan arkadaşlar toplansın ve dava açsın. Hakkınızı alın ve sessiz kalmayın bu tarz konularda. tekrar geçmiş olsun herkese

Sonokey ile bugün telefonda konuştuk durumunu izah etti ve ödemeyi yapacagini söyledi inşallah pazartesi iademi alicam

Arkdaşla ilk çalışanlardanım işi teslim edemedi ve ben para iademi dediği zamanda aldım ama son zamanlarda .ok iade etmeye başaldım sanırım iade sürelerini değiştiriyordu fakat burda kim şikayet konsu açtıysa hizmeti alınan tarihteki konuya göre iade yapmasını sağladık.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri