Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayir yok ozelden atatmisiniz
Ben bu konularda bilgi sahibi değilim onun için belki sorularım komik gelebilir.
1- Mesela bir yerel haber sitesi açtık, aramalarda ilk sıralarda çıkmamız zor olmayacaktır ama ulusal bir haber sitesi açsak onca ulusal haber sitesi içinde kim girip bizden haber okur. Şahsen ben hiçbir isim yapmamış siteden haber okumam.
2- Siteye reklamlar nasıl yerleştiriliyor ? Bu konuda siz mi destek vereceksiniz? Ve reklamlar nasıl güncellenecek ?
3- Açacağımız site reklam tıklamalarından mı yoksa site tıklarından mı kazanacak ?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
mesajım bulunsun iyi çalışmalar
Teşekkür ederim Allah razı olsun.
+30 dakikadır konunuza yanıt yok sanırım meraklı herkes sorularını sordu alabilecekler aldı alamayacaklar erteledi ya da hayal kurarak uzaklaştı.bu arada sanırım skype bakamıyorsunuz hocam meşgul olmalısınız. Telefon numaranızı forumdan PM atabilirseniz yarın gün içinde aramayı düşünüyorum, teşekkürler..
![]()
Hayırlı olsun hocam
hayırlı olsun ALLAH utandırmasın hocam skyp eklıyorum saygılar
Kendisiyle telefonda görüştüm çok ilgiliydi en kısa sürede çalışmaya başlayacağız inşallah
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam mevcut wordpress sitemizi newse kaydettirebiliyor musunuz surekli haber girilen bir site degil ama?
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz. R10'dan sanırım 59 referansınız olmuş, maşallah diyelim. O referanslarınızın şu anki kazanç durumu nedir acaba bilgi verebilir misiniz? Bence herkesin cevabını merak edeceği bir noktadır bu. Google news kaydı gerçekleşti ama sonucu ne oldu, ne kadar kazanç geliyor? Buradan hareketle kendimize bir pay çıkarabiliriz.
Peki diyelim paket 2 yi aldık mesela ben hiç bir şeylede uğraşmasam kalsa öyle yine kazanç sağlayabilirmiyiz çünkü bu işleri bırakalı baya oldu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.