Bide ingilizce yaptırıcaksan ücret 7500 e kadar çıkar sanırım
İngilizce paketler de herhangi bir oynama yok hocam içerikler USD ($) karşılığı yazdırılıyor ve ücret Paket 1 kapsamında 5.000 TL civarına tekabül ediyor bu koşullarda
benden iş almak zorunda değilsiniz ancak
iş alıyorsanız bana verdiğim sürelere (gerek iş, gerek iade için aldığım sürelere) şartsız olarak uymak zorundasınız.
Abim sabah konuşmuştuk kendısı rahatsızlanmış hastanedeymiş çok geçmiş olsun abi
Merhaba, canım kardeşim benim çok Teşekkür ederim merak etme iyiyim çok şükür rutin kontroller ve halimize şükür diyelim bugün işlere ve sana vakit ayıramadığım için özür dilerim
seni seviyorum.
ben de paket düşünüyordum ama fiyat çok yükselmiş
nasip diyelim hocam.
Paket 2 yede zam gelmiş tüh ya
canımız sağolsun.
paket 1 i alayım dedim ama 3500tl olan ücret 5000 e çıkmış
İngilizce site için fiyat zaten ortalama 5.000 TL şeklindeydi Fatih hocam USD bazlı yazıyor orada editörler demiştim ya ingilizce de fiyat olarak bir oynama yok daha önce İngilizce paket işini aldığım arkadaşlara sorabilirsiniz siz yeter ki başlayacağız deyin ben kolaylık sağlarım gerekirse kendi cebimden karşılarım hocam hiç mühim değil sizin gibi konumu en başından takip ediyor olup çalışmaya karar vermiş insanlara her zaman kapım açık bildiklerimi anlatabilir ve hedeflediğiniz kazançları kazanabilmeniz için elimden gelen yardımı yaparım.
Yabanci dilde site acarsak, ve bizim yabanci dilimiz yoksa icerik nasil ekleyecegiz.? Bot lar ile olurmu yada editor tutmak sartmi aylik editor masrafi nedir yabancihaberlerin ajanslarin ayliklari nedir sorularimi cevaplandirirsaniz ayrintili olarak memnum olurum tesekkur ederim
Kazanç için (News kaydından sonra) gelişmiş spin ve bot işlemleri için gerekli sistemi kurabilirim ingilizce bilmenize gerek yok ben zaten sizlere danışmanlık verdiğim için gelir elde ediyorum merak etmeyin yaptığımız site gelir kazanmazsa bir anlamı yok aylık sabit gelirinizi elde edersiniz hocam bu işe hevesliyseniz yardımcı olurum.
Üstad bi acelem yok size 1-2 güne dönüş yapıcam demiştim hatırlarsanız skype dan başlamak için o yüzden yazdım ve bekledim cevap alamayınca buraya yazdım . Telefon numaranızı bulamadım ordan konuşarak daha hızlı halledebiliriz .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Değerli kardeşim Skype profilime bakın orada mevcut numaram sizinle Cumartesi (kısmetse) görüşelim güzelce anlatayım ben size detayları gördüğüm kadarıyla bu çalışmaya ve benimle

çalışmaya çok heveslisiniz kimsenin hevesini veya kendisini kırmak istemem elimden geldiğince yardımcı olurum ayrıca eski tarife üzerinden alırım sizin işinizi dert etmeyin
ancak bana 1-2 gün ulaşamadığınızdan yakınacaksanız (iş aldıktan sonra veya almadan önce) benden kesinlikle iş almayın sonuç itibariyle ben bir bot veya yapay zeka değilim insanız hepimiz sonuçta değil mi? bir hayatımız var üstelik işinizi de almadım size bir borcum mecburiyetim yok değil mi? en başından beri belirttiğim gibi sorumlu olduğum kişiler parasını alıp işini almış olduğum insanlardır bu insanlar da gidişattan memnun değillerse iş süresi biter iade sürecine gireriz amênna süreci başlatırız geri ödemesini konumda ki ilk mesajım da belirtmiş olduğum süreyi aksatmadan yaparım aksi bir durumda gider şikayetinizi açarsınız (yanlış anlaşımasın bunu yalnızca sizin için değil genel için söylüyorum) .
Bakın ben Google news kaydının yanı sıra neler yapılacağını, nasıl gelir kazanılabileceğini, bir haber sitesinin nasıl işletilmesi gerektiğini de öğretiyorum yani yanlızca kaydınızı yaptım gerisi beni ilgilendirmez hesabı tutmuyorum nasıl hep beraber ekmek yeriz? derdindeyim..
Aceleci, Art niyetli olmayan (öküz altında buzağı aramayan) temiz, düzgün bu işleri ve bilmediklerini öğrenmek isteyen ayrıca benim bilmediklerimi de bana öğretebilecek anlayışlı, iyi kalpli insanların işini herzaman alabilirim ayrıca Cumartesi 12:00 - 24:00 saatleri arasında skype üzerin de sürekli olarak faal olacağım telefonum ise günün 24 saati neredeyse hep açık dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz "(toplamda 3 gün)" şuan dahil yazılım kurulumları, sunucu işleri ve kendi özel işlerimle ilgileniyorum bilginize çalışmak konusunda sorunu olanlar varsa iade istesin kişilere iş almadan önce okuduğu bu konumda belirttiğim iade sürecini hemen başlatalım.
kimseye kendimi ıspatlamak zorunda değilim yaptığım işler referanslar ortada gururla yazıyorum zaten iki senedir bu referanslar sayesin de (R10'dan bu yana) dürüst çalıştığım için halen ekmeğimi kazanabiliyorum yoksa bu işi yapan tek kişi ben değilim alternatifiniz çok ALLAH ömür verirse yaşadığım süre içerisin de bu duruşumdan ödün vermeyi düşünmüyorum.
ALLAH yüreğin de art niyet barındırmayan herkesin gönlüne göre versin
hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar olsun.