Hocam, öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ama kesinlikle irdelemek maksatlı değil, lakin bu işin devamlılığı için yani istenilen rakamları kazanıyor olabilmek için daha bir çok püf nokta varmış. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam teknik konular da daha bilgili olduğu için ince bir detay soru sormuş. onun sorduğu soru ve yanıt doğrultusunda. hmm bu işin şu yanı da varmış diyorum şu an kendi kendime...
ama sizin yazdığınız açıklamalara göre ben 5000 Tl vericem sitemi alıcam sonrası tamam zaten site tıkır tıkır işleyecek düşüncesine kapılıyorum. hani zaten bu kadar detaylı yazmışsınız konuyu. ama yukarıda belirtilen ince hususları da belirtseydiniz daha iyi olurdu. Çünkü kişiler benim gibi düşünebilir. şu editör meselesini biraz daha açıklarsanız sevinirim. yada ajans üyeliği ile ilgili açıklamalar yaparsanız sevinirim. hayırlı çalışmalar...
Merhaba, estf. hocam elimden geldiğince net bilgi vermeye çalışıyorum şimdi öncelikle şunu söyleyeyim
ben gelir garantili değil kayıt ve iade garantili iş yapıyorum bu farkı ayıralım lütfen yani ben kaydını sağlarım, içerik düşürebiliyor mu ona bakarım, karşı tarafa iş sonu yapması gerekenleri dökümantasyon halin de onun sitesine göre hazırlar veririm kişi günlük 5 saat kadar vaktini ayırır belirttiğim adresleri ve yönergeleri
takip ederse onların kazandıklarının %10'unu kazanması yeter diye düşünüyorum ki bugüne kadar paket teslim işlerin de yönlendirmeleri bu şekil de sağladım bu rakamda ortalama olarak 1.500 - 3.000 TL bandına tekabül edebiliyor tabi kişinin yatırım gücü vardır yada İngilizce site hazırlatır bu gelirler değişir yani kesin net bir gelir vermek HAYAL SATMAK olur ki bu da tarzım değil öncelik dürüstlüktür para bir şekil de gelir, gider..
Gelirler konusunda ara, sıra site sahipleriyle skype'dan görüşüp logları konuma atıyorum gönül rahatlığıyla emin olabilirsiniz hatta arayıp sorabilirsiniz bile sahibini Özkan abiyi arayanlar soranlar olmuş (VatandanHaber'in) sahibini

o da aydınlatmış arkadaşları saolsun işte ben böyle referanslar istiyorum bunun için çabalıyorum yoksa parayı mezara götürmeyeceğiz karşı tarafın memnuniyetsizce bana verdiği bana yaramayacak parayı ben ne yapayım ki?
Ajans aboneliği ilk etapta özgün gidileceği için şart değil ancak baktık site gelir getiriyor gelir getiren siteye de Ajans almamak olmaz rahat, rahat haberleri alıp gündemi sık takip etmemiz gerekebilir.
Editörlere gelince benim 1. paketim de 3 ay boyunca news kaydı için içerikleri editörlerim girer güvenilir birilerini bulana kadar çok editör değiştirdim şuankilerden de çok aşırı bir memnuniyetim yok ama iyi, kötü idare ediyorlar çok, çok iş olumsuz sonuçlanırsa zaten süre alıp iade geçmekteyim buna güvenerek çalışıyorum.
R10 forumunda hazır kayıtlı sitelerin satış fiyatlarını görebilirsiniz
düzgün hazırlanmış haber siteleri 5.000 TL'den rahatlıkla satılabiliyor (daha aşağı satılanda vardır ancak site haber falan düşüremiyor, çöp olmuş olabiliyor vb., vb.. bu da alan kişiye zarar olarak yansıyor) bu sebebledir ki kişiler özellikle bana iş verip siteyi al sen hazırla diyor ve sıfırdan hazırlatıyor kişi bana başarılı iş tesliminden sonra derse ki (1 ay süre için geçerli) ben bu iş'ten memnun kalmadım gelir elde edemiyorum bu işten de anlamıyorum bu newsli siteyi sen satar mısın? o siteyi ödeme için konumda belirttiğim kadar süre alıp direkt ben alırım zaten ayrıca hiç zarar etmeden o rakamlara çok rahatlıkla kendim de satarım bunuda kişiler bana itimat ettiği, güvendiği için alırlar yani ben google çalışanı değilim sonuçta bugüne kadar yaptığım işler ve kazandığım referanslar
(güven) sayesin de iş yapıyorum.
Ancak 2. pakette editörlüğünü kişi kendisi yaptığı için ben ona yapması gerekenleri örnek yazıları vb. gösteriyorum, öğretiyorum ve bu işler daha başarılı oluyor ciddi manada Paket 2'de olumsuz 1 tane işim olmadı kişiler bana uyar beni dinlerse her dediğimi eksiksiz yerine getirirse ALLAHın izniyle de olmaz.
İngilizce site için böyle sorunlarım veya Editör sorunum yok çok şükür onlar bizlere göre daha düzgün çalışıyor (aldığı paranın hakkını veriyor) diyebilirim o yüzden
Paket 1 ingilizce de gönül rahatlığıyla satabiliyorum Türkçe de stoklu iş yapıyorum amacım insanların arkamdan ya bu adamdan iş aldık aldığımıza pişman olduk demesi değil, helal olsun kendisine bana birşeyler öğretti sayesin de iyi, kötü bir gelir kazanabiliyorum ALLAH razı olsun demesidir için de art niyet barındırmayan her türlü soruya açığım yardımcı olurum.
Ayrıca iş sonu çok basit işlemleri size öğretip veya bot sistemi hazırlayıp sitenizi teslim edebiliyorum (İngilizce de)
Detaylı sorularınızı Skype üzerinden de belirtebilirsiniz vakit buldukça yanıtlarım varsa kafanıza takılan birşeyler buyrun, sorun.
Benden iş alanların veya alacakların 2 konuda gönlü rahat olsun;
Sonuçta ölümlü dünya yarınımız garanti değil ALLAH sağlık verirse başıma bir iş gelmezse iş olumsuz geçmiş durumdaysa kişilerin iadesini konumda belirtmiş olduğum süresini aksatmadan geçerim aksi durumda hakkınızı helal edersiniz bugüne kadar en çok bu iade konularına ve dürüstlüğe önem verdim.
Bir diğeri ise beni dinlerse, çalışmasındanda eminse iş olumlu gitmiş news kaydımızı da aldıysak vereceğim örnek siteleri takip edip onların kazandığının yarısı bile demiyorum %10'unu kazanması beni doğrulayacaktır aksi durumda siteyi alırım iadesini belirttiğim süre de geçerim.
Bu iş için 3. yıla yaklaşıyorum şunu söyleyebilirim
Zarar eden News'li site sahibi görmedim.
"Çalışmadan para bekleyenleri hazıra alışmış, kolaycıları hariç tutalım ki bunlar da siteyi elden çıkarıp satıp zararını çıkarıyor kimse demesin yani ben bu iş'ten zarar ettim diye"
İşi bilmeyen kişi çok, çok sitesini devreder zararını çıkartır bunu ileriye dönük bir yatırım olarak düşünebilirsiniz.
Daha önce de belirttiğim gibi kimseyi benden iş alması için zorlamıyorum kurallarım, şartlarım konuda en ince ayrıntısına kadar dürüstçe yazıyor.
Hocam habercilikten iceri toplamasinlar bizleri

yok, yok birşey olmaz hocam ALLAHın izniyle.