D
Dean
Guest
ah beyler ah o kadar herkes uyardı laf etti yine satın aldınız dinlemediniz kimseyi , üstelik gidipte kimse şikayet konusu açmadı bikaç arkadaş hariç ne deyimki size...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ah beyler ah o kadar herkes uyardı laf etti yine satın aldınız dinlemediniz kimseyi , üstelik gidipte kimse şikayet konusu açmadı bikaç arkadaş hariç ne deyimki size...
hürriyet,milliyet sabah gibi sitelere rakip olmak bir balina ile hamsi balığının kavgsasına benzetiyorumNewsle ilgili bir iki yazı yazmıştım.O zamanlar news spama izin veriyordu.Sonra bir ara 2/3 ay news'e site almadılar.
Bu konu hala son hızı ile devam ediyordu.Youtube sorunluydu,birçok arkadaş burayı yeni bir umut olarak gördü.R10'da az çok kayıtların durumu ile ilgili bilgi alınabiliyor.Burdaki arkadaşlar umutlarına yenik düştü.7 sene haber sitem vardı.2002'den beri webmasterlık işleri ile uğraşıyorum.Şu an webin en zor olduğu zamanlar.Newsten kayıt almak sorunsa , newsli olup para kazanmak daha zordur.
Haberler bölümünü açın sadece hürriyet,milliyet sabah gibi büyük kurum sitelerini görürsünüz.Küçükler sadece spamdan kazanır.
Ona da artık news ekibi tolerans göstermiyor.Tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
Arkadaşlar bu sonokey denen dolandiricidan iade bekleyen varsa beklemesini pazartesi direk savciligin yolunu tutup suç duyurusunda bulunsun gerçi pişkin bir şekilde avukatla görüştüm istersen şikayet et diyorbide edicem bakalim aksam skype kanitlariyla beraber konu acicam ama adam banlandigi için [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] bahana edip ytparadaki bütün paraların üzerine yattigini söyledim bugün iade gunumdu
Hocam iadelerde sorun çıkartmaması gerekirdi bunu riske alabilceğini sanmıyorum. Net bir şekilde iadesini vermiyeceğinimi söyledi
evet ama arkadaş ytparayı ve burada üyeleri artık banlandığı için tanımıyormuş r10 üyeliği olan oradan alacakmış iade onada bir bahane bulmazsa
---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:13 ----------
Birde burada paraların üstüne yattığını ifşa edicem diye yorum yapınca skypedan mesaj atmış halen dolandırıcı olmadığını ve ona ithamda bulunduğumu ve bu yüzden beni engellediğini söylemiş gerçek bu adam yada çocuk kaç yaşında bu sahış bilen varmı böyle bir mantık olamaz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.