Aylık Kazancım: 700 Dolar | Tavsiyelerim Burada

• Kullanıcı Fatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Ellerin dert görmesin kardeşim. Çok güzel bilgiler. Allah razı olsun.

Hocam tebrik ederim işiniz bazıları gibi para değil. Güzel bilgiler. Allah razı olsun, Allah daha çok versin :)

Hocam güzel bilgiler. Kazancınız daha çok olur inşallah.

Ben kaç kere sordum mailleri yönlendirme yapsak bir şey olur mu diye kimse cevap vermedi. Sağol dostum bu iyi oldu. Teşekkür ederim..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bot sahibine buradan ulaşabilirsiniz. Kazançlarım arttığı gibi işimde kolaylaştı tabii.

fatih verdiğin siteden bu botu yazan kişiye ulaşamıyorum. r10 na yönlendirdi. botu yazan adama mesaj çekeyim dedi . üyelik için bir şu numarayı arayın diyor. aradım adam 140 TL para istiyor sadece bu bot yazana mesaj çekebilmem için. bu nasıl iş.

hoşgeldin ve çokta güzel geldin valla güzel bilgiler :)

---------- Mesaj saat 22:03:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:18 civarında gönderildi. ----------

fatih verdiğin siteden bu botu yazan kişiye ulaşamıyorum. r10 na yönlendirdi. botu yazan adama mesaj çekeyim dedi . üyelik için bir şu numarayı arayın diyor. aradım adam 140 TL para istiyor sadece bu bot yazana mesaj çekebilmem için. bu nasıl iş.

botun sahibi burayada üye hocam direk buradan ulaşabilirsin [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Teşekkürler arkadaşım güzel bilgiler kazandıgın miktarda çok iyi çatır çatır harca:)

Teşekkürler arkadaşım güzel bilgiler kazandıgın miktarda çok iyi çatır çatır harca:)

Hocam ebook adı altında satılan şeylerden daha yararlı bilgiler var, teşekkürler.

hoşgeldin ve çokta güzel geldin valla güzel bilgiler :)

---------- Mesaj saat 22:03:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:18 civarında gönderildi. ----------

botun sahibi burayada üye hocam direk buradan ulaşabilirsin [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]
Hoşgeldin boşda gelmemişsin...:)

Yeni başlayanlar ve benim gibi eski olupta maili yönlendirmeyi bilmeyenler için iyi bir makale olmuş....

Ellerin dert görmesin kardeşim. Çok güzel bilgiler. Allah razı olsun.

Hocam tebrik ederim işiniz bazıları gibi para değil. Güzel bilgiler. Allah razı olsun, Allah daha çok versin :)

Hocam güzel bilgiler. Kazancınız daha çok olur inşallah.

Güzel paylaşım

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Ben kaç kere sordum mailleri yönlendirme yapsak bir şey olur mu diye kimse cevap vermedi. Sağol dostum bu iyi oldu. Teşekkür ederim..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Rica ederim. Ben teşekkür ederim.

Muhtemelen farklı biriydi, botun şuan ki fiyatı 15 TL diye biliyorum. Bu arada sonradan öğrendim meğerse bu sitede de konusu varmış.

ellerine yüreğine sağlık fatih bir gelmişsin pir gelmişsin güzel bilgiler vermişsin teşekkürler :)

botu merak edenler arkadaşın skypesini eklesin her türlü yardımcı oluyor ...

Bu değerli bilgilerini bizimle paylaştığın için tüm içtenliğimle teşekkür ederim

Ben bu bot olayına sıcak bakmıyorum. Sonuçta bot satan adam 1-2 ay sonra kalkıp giderse ortada kalabilirsiniz. Buda ekstra zaman kaybı hatta maddi kayba bile yol açacaktır. Bunun yerine sağlam bir firmadan orta özellikte VPS alıp işinizi sağlam alın derim ben.

Yeni olmaniza ragmen bilgilerinizi paylasmak cok guzel. Kisa ve öz olmus. Tabi uygulayipta sonuc alabilene faydali bilgiler :) Tesekkurler

Soru - cevap şeklinde kaliteli bir anlatım olmuş. Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri