Aylık Kazancım: 700 Dolar | Tavsiyelerim Burada

• Kullanıcı Fatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
1 yıl sonra ayda 700 dolar fena değil adam kendi sistemini açıklamış illaki böyle yapın demiyor ki :D neden taş atanlar var :D herkezin kendi sistemi var bilmeyenlere yol göstermek için doğru bir paylaşım ;)

Hoş buldum teşekkür ederim. 1000 videoda 300-350 telif alıyorum. Gerisi kâr.

Hocam, ben yavaş yavaş planlı bir şekilde gidiyorum.Size sormak istediğim; 1000 videoyu tek tek nasıl seçiyorsunuz da, atıyorsunuz? Yukarıda bot patladı falan yazmışsınız.

Ben "VDS" mi "VBS" mi pek bilemiyorum. Bot işini de bilemiyorum.Sonuçta google bu.Ama, eğer sağlamsa botlar.. Düşünmüyor değilim açıkçası.. Şuan manuel takılıyorum. Bu mevzuyu Biraz açıklarmısınız lütfen?

Hocam, ben yavaş yavaş planlı bir şekilde gidiyorum.Size sormak istediğim; 1000 videoyu tek tek nasıl seçiyorsunuz da, atıyorsunuz? Yukarıda bot patladı falan yazmışsınız.

Ben "VDS" mi "VBS" mi pek bilemiyorum. Bot işini de bilemiyorum.Sonuçta google bu.Ama, eğer sağlamsa botlar.. Düşünmüyor değilim açıkçası.. Şuan manuel takılıyorum. Bu mevzuyu Biraz açıklarmısınız lütfen?

forumda ytkazan botu satılıyor-aylık 15 lira tavsiye ederim

Bunca hesabı yönetmek zor olmuyor mu? Telif hakkı vs.
Hayır olmuyor, bütün hesapların mail kutuları tek bir mail adresine yönlendirilmiş. Böylece telif hakkı olan videoları tek bir mail kutusuyla görebiliyor ve de yönetebiliyorum.

Bunu yapmayı anlatabilir misiniz?

aynen başlangıç için güzel hızlı ilerleyebilirsiniz bu sayede :)

Yeni olmaniza ragmen bilgilerinizi paylasmak cok guzel. Kisa ve öz olmus. Tabi uygulayipta sonuc alabilene faydali bilgiler :) Tesekkurler

1 yıl sonra ayda 700 dolar fena değil adam kendi sistemini açıklamış illaki böyle yapın demiyor ki :D neden taş atanlar var :D herkezin kendi sistemi var bilmeyenlere yol göstermek için doğru bir paylaşım ;)

teşekkürler bu güzel anlatımın için

Bilgi için teşekkür ederim

aynen başlangıç için güzel hızlı ilerleyebilirsiniz bu sayede :)

Yeni olmaniza ragmen bilgilerinizi paylasmak cok guzel. Kisa ve öz olmus. Tabi uygulayipta sonuc alabilene faydali bilgiler :) Tesekkurler

Soru - cevap şeklinde kaliteli bir anlatım olmuş. Teşekkürler

Rica ederim, bol kazançlar hepimize.

Bunu yapmayı anlatabilir misiniz?

Gmail ayarlarından.

qb2nx.png

Bu botu kullanıyorum.

Fatih kazançlardan vergi ödüyormusun yada ödüycekmısın bu konu aslında cok onemlı ne gıbı bılgıye sahıpsın ?

ne zamandır sizin taktiği kullanıyorum ama aylık 50 doları geçemedim :(
tşk.

ben baya kazanıyorum ama vergısınıde odemek ıstıyorum sonadan basımıza ıs acmasınlar yada paranın gerı isteme olasılıgı olabılırmı ?

ben baya kazanıyorum ama vergısınıde odemek ıstıyorum sonadan basımıza ıs acmasınlar yada paranın gerı isteme olasılıgı olabılırmı ?

Parayı geri istemezler ancak üstüne gecikme payını da ekleyip kabarık bir ceza verebilirler. Ama bugüne kadar böyle bir ceza yiyen duymadım ben. :)

Fatih kazançlardan vergi ödüyormusun yada ödüycekmısın bu konu aslında cok onemlı ne gıbı bılgıye sahıpsın ?

Kazandığın her kuruşun vergisini ödemek zorundasın. Şimdi ben de vergi ödemek isterim ancak vergi dairesinde geriye dönük işlem başlatırlarsa gecikme bedeli, cezaları vs. derken yüklü bir miktarla karşılaşabilirim diye çekiniyorum. Bu konuda bir muhasebeci ile görüşeceğim.

ne zamandır sizin taktiği kullanıyorum ama aylık 50 doları geçemedim :(
tşk.

Video içeriğiniz ile alakalı olabilir. Ve bir de 1-2 bin video ile iyi kazanç sağlamak zor. (15 bin ve üstü)

Kazandığın her kuruşun vergisini ödemek zorundasın. Şimdi ben de vergi ödemek isterim ancak vergi dairesinde geriye dönük işlem başlatırlarsa gecikme bedeli, cezaları vs. derken yüklü bir miktarla karşılaşabilirim diye çekiniyorum. Bu konuda bir muhasebeci ile görüşeceğim.

Video içeriğiniz ile alakalı olabilir. Ve bir de 1-2 bin video ile iyi kazanç sağlamak zor. (15 bin ve üstü)

yaklaşık 10bin videom var sürekli arttırmaktayım.

qb12q.png

Merhaba arkadaşlar, ben Fatih. 1 yıla yakın bir zamandır bu sektörde faaliyet göstermekteyim. Edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istiyorum.

Nasıl başladın?
İlk olarak bu piyasaya girdiğimde botlar falan yoktu, manuel olarak toplu video indirirdim, toplu olarak hesaplara yüklerdim. Haliyle oldukça zahmetliydi.

Ne tür videolar daha çok kazandırıyor?
Amatör müzik, güncel haber, çizgi film, ilginç başlığa ve özel fotoğrafa sahip videolar.

Not: Çizgi filmin avantajı çocuklar reklamları kapatmak için alel acele reklamlara tıklıyor. İşin sırrı bu, izleme oranından sebep değil yani. İzlenme oranları da fena sayılmaz ama.

Ne kadar hesabın var?
22 Adet.

Neden çok hesap açıyorsun?
Riski azaltmak için.

Ne riski?
Bir hesaba 3000 video yüklersin, 2-3 telif hakkından sebep koca hesap kapatılır gider. Ama her hesaba 500-700 video yüklersen çok fazla bi kaybın olmaz.

Bunca hesabı yönetmek zor olmuyor mu? Telif hakkı vs.
Hayır olmuyor, bütün hesapların mail kutuları tek bir mail adresine yönlendirilmiş. Böylece telif hakkı olan videoları tek bir mail kutusuyla görebiliyor ve de yönetebiliyorum.

Başka ne yapıyorsun?
Bütün hesaplara youtube/e-posta ayarlarından aşağıdaki ayarı uyguluyorum.

qb19c.png

Bu ayar ne kazandırıyor sana?
Sadece özel mesaj ve kanalıma bırakılan şikayetler hakkında bilgi alıyorum. Böylece Youtube bültenleri, reklamlar gibi çöp bilgiler posta kutumu doldurmuyor. Sadece özel mesajlar, kanala bırakılan yorumlar ve de "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." videoları hakkında bildirim postası alıyorum.

"Eşleşen üçüncü taraf içeriği." videolarını kaldırıyor musun tek tek?
Evet

Başka ne yapıyorsun?
Her youtube kanalımın "hakkında" bölümüne kullanıcıların ulaşabilecekleri bir e-posta adresi bırakıyorum. Böylece kullanıcı videoyu youtube'a şikayet edip hesabımı kapattırmadan önce uyarıda bulunabiliyor, ve ben de ilgili videoyu kaldırabiliyorum.

Peki başka?
Bildiğiniz gibi youtube videolarının altına binlerce yorum bırakılıyor. Gerek videoda yer alan kişilere, gerek kendi aralarında oldukça tahrik edici küfürler yayınlanıyor. Bazı kişiler durumu hukuki mercilere bildirebiliyor, bu durumda videonun yükleyicisi de savcılığa ifadeye çağırılabiliyor. Bu durumdan kurtulmak için bütün videoları yorumlara kapatıyorum, ve 3. şahıslara edilen küfürlerden sorumlu tutulmaktan kurtuluyorum.

Bir hesaba en fazla kaç video yüklüyorsun?
500-700 arası

Videoları sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyor musun?
Hayır zahmetli olduğundan sebep paylaşmıyordum ama otomatik olarak paylaşma olanağı varmış, Recebivorer söyledi. Onun içinde şöyle 100 bin üzeri facebook sayfasına ihtiyacımız var. Facebook sayfası satın alıp bu otomatik paylaşma işini araştıracağım bende.

Videoları sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak kazanç ve hit arttırır mı?
Gayet tabii.

Fazla para kazanmak için işin sırrı ne sence?
Youtube'da olmayanı yükleyeceksin, ilk sen yükleyeceksin. O zaman hit alır ve de kazanç sağlarsın. İlk yükleyen olmasan bile 2. veya 3. yükleyen olmakta önemli. 100. yükleyen olmaktansa.

Son olarak:
Telif hakkı uyarısı veren videoları bekletmeden silin, titiz olun, temiz çalışın. Gerisi gelecektir.

Bol kazançlar.

||| Çok fazla soran oluyor, kullandığım bot burada. |||

Hocam pm atmıştım eklenti için.

Fatih reyiz; Allah kazançlarınızı daim etsin bol bereketli helal kazanç nasip eylesin.

Allah çalışana verir aga :)

Son olarak;
-Şuan kategori>alt kategori>konu>alt konu seçiyorum.Bu şekilde 10 larca kanal açacağım inşaallah.
O zaman bot ile açayım? Daha önce hiç bot kullanmadım.Google abi banlar diye de, bakmamıştım (önyargı'dan dolayı)

Sürümden kazanmayı tavsiye ediyorsun yani?
Doğru mu anladım?

Hocam ben daha bu sene basladım ciddi rakamlar kazanıyorum ayda 10bının ustunde vergi vereyım kafam rahat etsın dımı ? bırde bazı yerlerde okudum bazı kısılere yenı sozlesme gondermıs google sözleşmede paralar gerı isteyebılırız demıs sımdı vıdeolar bızım kendı vıdeomuz değl ilerde anlasılırda geri isterlerse ve bırde bunun vergısınıde odedık tamamen olan bıze olur işin içinden cıkamadım net bır bılgıye sahp bikişi bulamadım aslında cok onemlı bır konu bu?

Fatih reyiz; Allah kazançlarınızı daim etsin bol bereketli helal kazanç nasip eylesin.

Allah çalışana verir aga :)

Son olarak;
-Şuan kategori>alt kategori>konu>alt konu seçiyorum.Bu şekilde 10 larca kanal açacağım inşaallah.
O zaman bot ile açayım? Daha önce hiç bot kullanmadım.Google abi banlar diye de, bakmamıştım (önyargı'dan dolayı)

Sürümden kazanmayı tavsiye ediyorsun yani?
Doğru mu anladım?

Evet ben sürümden kazanıyorum, bot ile kanal açmak derken anlamadım? Kanalı manuel açarsın, botlarla video yüklersin, bunu demek istedinse evet ben öyle yapıyorum. Ama bi anda bi hesaba 2 bin video yüklersen banlanır elbet. Azar azar.

Hocam ben daha bu sene basladım ciddi rakamlar kazanıyorum ayda 10bının ustunde vergi vereyım kafam rahat etsın dımı ? bırde bazı yerlerde okudum bazı kısılere yenı sozlesme gondermıs google sözleşmede paralar gerı isteyebılırız demıs sımdı vıdeolar bızım kendı vıdeomuz değl ilerde anlasılırda geri isterlerse ve bırde bunun vergısınıde odedık tamamen olan bıze olur işin içinden cıkamadım net bır bılgıye sahp bikişi bulamadım aslında cok onemlı bır konu bu?

Aylık 10 bin kazancım olsa muhasebeci tutar her işi ona yaptırırım : )

Böyle devam hemşerim :)
Sana bi öneri. Tabi sende iyi bilirsin, bence artık daha çok kanal yapmaya başla. Ne kadar kanal o kadar kazanç :D tabi güncel videolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri