Aylık Kazancım: 700 Dolar | Tavsiyelerim Burada

• Kullanıcı Fatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Fatih

Kayıtlı Üye
Konu güncelliğini yitirdiğinden ötürü içerik kaldırılmıştır.

Son düzenleme:
İlk mesjında bu şekilde bilgileri paylaşman gerçekten çok hoş.. Ağzına sağlık.

Bir soruda ben sorayım.Güncel haber ve çizgi fillm kaynağı olarak nereleri kullanıyorsunuz?

gerçekten düzenli ve açıklayıcı olmuş elinize sağlık.

Videolarin sosyal payalsim sitelerinde reklamini yapmiyor musun? Kimi "gerek yok" diyor ama ben gerekli buluyorum aslinda.

qb12q.png

Merhaba arkadaşlar, ben Fatih. 1 yıla yakın bir zamandır bu sektörde faaliyet göstermekteyim. Edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istiyorum.

Nasıl başladın?
İlk olarak bu piyasaya girdiğimde botlar falan yoktu, manuel olarak toplu video indirirdim, toplu olarak hesaplara yüklerdim. Haliyle oldukça zahmetliydi.

Ne tür videolar daha çok kazandırıyor?
Amatör müzik, güncel haber, çizgi film, ilginç başlığa ve özel fotoğrafa sahip videolar.

Ne kadar hesabın var?
22 Adet.

Neden çok hesap açıyorsun?
Riski azaltmak için.

Bunca hesabı yönetmek zor olmuyor mu? Telif hakkı vs.
Hayır olmuyor, bütün hesapların mail kutuları tek bir mail adresine yönlendirilmiş. Böylece telif hakkı olan videoları tek bir mail kutusuyla görebiliyor ve de yönetebiliyorum.

Başka ne yapıyorsun?
Bütün hesaplara youtube/e-posta ayarlarından aşağıdaki ayarı uyguluyorum.

qb19c.png

Bu ayar ne kazandırıyor sana?
Sadece özel mesaj ve kanalıma bırakılan şikayetler hakkında bilgi alıyorum. Böylece Youtube bültenleri, reklamlar gibi çöp bilgiler posta kutumu doldurmuyor. Sadece özel mesajlar, kanala bırakılan yorumlar ve de "Eşleşen üçüncü taraf içeriği." videoları hakkında bildirim postası alıyorum.

"Eşleşen üçüncü taraf içeriği." videolarını kaldırıyor musun tek tek?
Evet

Başka ne yapıyorsun?
Her youtube kanalımın "hakkında" bölümüne kullanıcıların ulaşabilecekleri bir e-psota adresi bırakıyorum. Böylece kullanıcı videoyu youtube'a şikayet edip hesabımı kapattırmadan önce uyarıda bulunabiliyor, ve ben de ilgili videoyu kaldırabiliyorum.

Peki başka?
Bildiğiniz gibi youtube videolarının altına binlerce yorum bırakılıyor. Gerek videoda yer alan kişilere, gerek kendi aralarında oldukça tahrik edici küfürler yayınlanıyor. Bazı kişiler durumu hukuki mercilere bildirebiliyor, bu durumda videonun yükleyicisi de savcılığa ifadeye çağırılır. Bu durumdan kurtulmak için bütün videoları yorumlara kapatıyorum, ve 3. şahıslara edilen küfürlerden sorumlu tutulmaktan kurtuluyorum.

Bir hesaba en fazla kaç video yüklüyorsun?
500-700 arası

Fazla para kazanmak için işin sırrını çözdün mü?
Evet. Youtube'da olmayanı yükleyeceksin, ilk sen yükleyeceksin. O zaman hit alır ve de kazanç sağlarsın.

Son olarak:
Telif hakkı uyarısı veren videoları bekletmeden silin, titiz olun, temiz çalışın. Gerisi gelecektir.

eline emeğine sağlık kardeşim hayırlı kazançlar peki vds falan türü birşey kullanıyor musun yada ilk başladığında kullanıyormuydun

Paylaşım için teşekkürler. Bu mailleri tek mail kutusuna yönlendirmeyi nasıl yapıyorsun.

faydalı bilgiler,elinize sağlık..

İlk mesjında bu şekilde bilgileri paylaşman gerçekten çok hoş.. Ağzına sağlık.

gerçekten düzenli ve açıklayıcı olmuş elinize sağlık.

güzel bilgiler teşekkürler...

Rica ederim.

Bir soruda ben sorayım.Güncel haber ve çizgi fillm kaynağı olarak nereleri kullanıyorsunuz?

Çizgi film, güncel haber için ise bu botu kullanıyorum.

Videolarin sosyal payalsim sitelerinde reklamini yapmiyor musun? Kimi "gerek yok" diyor ama ben gerekli buluyorum aslinda.

Daha fazla kazanç ve de hit sağlar kesinlikle. Şahsen ben yapmıyorum, zahmetli geliyor bana.

eline emeğine sağlık kardeşim hayırlı kazançlar peki vds falan türü birşey kullanıyor musun yada ilk başladığında kullanıyormuydun

İlk başladığımda normal Free YouTube Uploader, kullanıyordum. Daha sonra bu botu kullanmaya başladım.

Paylaşım için teşekkürler. Bu mailleri tek mail kutusuna yönlendirmeyi nasıl yapıyorsun.

Gmail ayarlarından.

qb2nx.png

kusura bakma ama bayatlamış bilgiler bunlar sitede nereye girsen bunlar çıkıyor zaten :)

Hocam youtube da olmayanı yükleyeceksin demişin.Tüm videolarını bu şekilde mi yapıyorsun yoksa youtube dan youtube olayını da kullanıyor musun.Son bir soru daha sorayım youtube dan youtube yaparken başlık v.s aynı mı bırakmak gerekir yoksa değiştirmek mi ?
Bol kazançlar.

kusura bakma ama bayatlamış bilgiler bunlar sitede nereye girsen bunlar çıkıyor zaten :)

Belki de haklısın :)

Hocam youtube da olmayanı yükleyeceksin demişin.Tüm videolarını bu şekilde mi yapıyorsun yoksa youtube dan youtube olayını da kullanıyor musun.Son bir soru daha sorayım youtube dan youtube yaparken başlık v.s aynı mı bırakmak gerekir yoksa değiştirmek mi ?
Bol kazançlar.

Merhaba, tabii ki de her videoyu "ilk" yükleyen ben olmadım. Ama 2. veya 3. yükleyen olmakta önemli. 100. yükleyen olmaktansa. Başlıklara dokunmuyorum ben, (zahmetli) farklı başlık girilirse tabii ki olumlu katkısı olabilir.

bilgilendirme için teşekkürler bol kazançlar hocam, inşallah biz de bir gün o kadar kazanabiliriz :)

Rica ederim, inşallah. :)

Öncelikle aramıza güzel paylaşımlarla ve hoş geldiniz...
Çizgi film için vermiş olduğunuz kaynaktan telif gelme olasılığı nedir? Acaba...

teşekkürler hocam emegınıze sağlık güzel bılgıler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri