Aylık Minimum 2.000 TL Kazanın Nasıl Mı ?

• Kullanıcı RAPOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar · 414 + 84 takipçi
Abazan doldu :D bunlara ne paylaşacağız orasını bulmak lazım

Ben bildiğin normal kendi facebook umda takıldığım gibi takılıyorum .geziyom ilgimi ceken bişi olursa paylaşıyorum. Bu abazamı mı lan dediğimin yorumunu beğenip cevap yazıyom eh o da hemen atlıyor :) kapamaz her halde.
Kapananlar abazanların aradında sadece normal gezsinler nr olduğunu anlayalım.

Son düzenleme:
Adsense reklam politikalarına aykırı işlem yapmadıkça, planlı ve sürekli içerik üreterek blogdan para kazanmamız mümkündür. Hiçbir işte emek vermeden para kazanılmayacağı gibi blog ve website işinde de emek vermeliyiz. Sürekli yazamıyorsak da düzenli yazmalıyız, kopyala yapıştır arakla getir gibi alengirli işlerden uzak durmalıyız. İçerik üretmeliyiz ve en önemlisi de sabır göstermeliyiz. Planlı ve düzenli çalışılırsa blogdan para kazanmak bence mümkündür. Blog yazarak para kazanma yolları, satış ortalığı, blogdan para kazanma konularını ele aldığım Blogdan Para Kazanma Rehberi | BLOGMAVISI sitesinde bu tarz içerikler bulabilirsiniz.

Arkadaşlar facebook konusuna oldukça yabancıyım 2 husus kafama takıldı.

1. Örneğin Ayşe Güzel diye profil oluşturduk, çoğunluğu erkek fb'a kız aramak için giren arkadaşlarımız oldu. Sonra profili sayfaya çevirince bu arkadaşlar kandırıldıklarını anlayıp takibi bırakmıyor mu? Büyük ihtimal oluşturacağımız sayfa onların ilgisini çekmeyecektir.

2. Profil 14 gün içinde sayfaya çevrilebilir yazmışsınız. 14 günlük süre profil 5000 kişi olunca mı başlıyor, yoksa profil açılışından sonra mı? Örnek benim 3 yıllık 2000 arkadaşlı profilim var diyelim, bu profili sayfaya çevirebilir miyim?

1. Kalan sağlar bizimdir :)
2.Profili sayfaya çevirdiğinizden itibaren 14 gün boyunca arkadaşlarınızı o sayfaya aktarabiliyorsunuz. Bazı özellikler açılıyor o şekilde yapıyorsunuz.

3. Benim sorum: Profil oluşturduk arkadaş kastık, sayfaya çevirdik. Ama sayfa ismi değişikliğine onay vermiyorlar. Belli bir arkadaş sınırımı var çözemedim. Yoksa komple yasaklandımı

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Sayın Süper Moderatörüm ve Konuyu Okuyan Yönetici Arkadaşlar Öncelikle Adsense Görüntüsü Paylaşılması Yasak Olduğunu Biliyorum Ama Arkadaşın Yorumunda Yalancı Durumuna Düştüğüm İçin Bunu Paylaşıyorum. Bu Seferlik Ne Olur Anlayışınızı Bekliyorum. Gereken Kişiler Gördükten Sonra Adsense Görüntüsü Kaldırılacaktır. İyi Niyetiniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

Not : Peki Bu Görüntüye Gerek Varmıydı. Arkadaşın Yorumu Herkesi Bu Konudan Caydırabilirdi ve Belkide Benim Daha Çok Kazanmama Neden Olurdu. Ama Bu Siteyi Ailem Gibi Görüyorum Sadece Ben Değil Herkes Kazansın İstiyorum.

Kazançları Tıklamalara Böldüğünüzde TBM Oranlarının 0,20 Kuruş Üstü Olduğunu Çok Net Göreceksiniz.

Lütfen Kimse Bu Mesajı Alıntı Yapmasın Konudaki Arkadaşlar Gördükten Sonra Kaldırılacaktır.

2 Saat Sonraki Düzeltme :

Google Politikalarının Paylaşma Yasağı Gereği ve Forum Kurallarınında Yasak Olması Gereğince Forumu Google un Gözünde Riske Atmamak Adına ve Adsensemin ve Üyeliğimin Banlanma Riski Adına Ekran Görüntüsü 2 Saat Durdurulup Ekran Görüntüsü [MENTION=11620]era[/MENTION] Hocama Özelden Mesaj Atıldıktan Sonra Kaldırılmıştır.

NOT : Arkadaşlar Elimden Geldikce Yorum Yazan Arkadaşlara Yardımcı Olmaya Çalışacam Şimdiden Hayırlı Cumalara...

hocam anlatamadım galiba ben sizee yalancı yada başka birşey demiyorum güzel bir metodunuz var fakat herşey de dediğiniz gibi olmuyor olaylara bende adsense ile ugrasan biri olarak söylüyorum

Benim sorum: Profil oluşturduk arkadaş kastık, sayfaya çevirdik. Ama sayfa ismi değişikliğine onay vermiyorlar. Belli bir arkadaş sınırımı var çözemedim. Yoksa komple yasaklandımı

Profili sayfa çevirdikten 14 gün sonra sayfanın ismini değiştirebilirsin..

14 gün sonra isim değiştirme işleminide şöyle yap; mesela sayfa ismi 'salim 59yt' diyelim sen bunu 'ytpara' yapmak istiyorsun ama direk 'salim 59yt' silip 'ytpara' yapmak istersen red yersin isim değişmez, önce 'salim 59yt ytpara' olarak değiştir yani mevcut sayfa isminin sonuna 'ytpara' ismini ekle sonra 3 gün sonra tekrar isim değitirme açıldığı zaman 'salim 59yt' kısmını silerek sayfanın isminin sadece 'ytpara' kalmasını sağlayabilirsin..

1. Kalan sağlar bizimdir :)
2.Profili sayfaya çevirdiğinizden itibaren 14 gün boyunca arkadaşlarınızı o sayfaya aktarabiliyorsunuz. Bazı özellikler açılıyor o şekilde yapıyorsunuz.

3. Benim sorum: Profil oluşturduk arkadaş kastık, sayfaya çevirdik. Ama sayfa ismi değişikliğine onay vermiyorlar. Belli bir arkadaş sınırımı var çözemedim. Yoksa komple yasaklandımı

1) Katılıyorum.

2) Profili Sayfa Çevirdin Ya Arkadaşlar Komple Sayfa Geçiyor Sonra Profildeki Bütün Arkadaşlarını Sil Ama Sayfadakiler Silinmiyor Kalıyor Onlar Sonra Yeniden Arkadaş Ekleme Başla Onlarıda Sayfaya Aktar Direk Seçiyon Sayfa Ekle Diyon Bu Kadar Direk Ekleniyor Kişiler Bu Şekilde Ekle Sayfa Aktar Sil Metodu İle 14 Gün Boyunca Kişileri Sayfa Aktarabilirsin 14 Gün Sonra Facebook Profili Komple siliyor Tek Sayfa Kalıyor O Yüzden 14 Gün İçinde Ne Aktarsın Kar.

3) Hocam galiba facebook güncelleme yapmış profili sayfa çevirmeden önce profilin ismini değiştir sayfanın adı ne olacaksa onu yap sonra sayfa çevir

---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Profili sayfa çevirdikten 14 gün sonra sayfanın ismini değiştirebilirsin..

14 gün sonra isim değiştirme işleminide şöyle yap; mesela sayfa ismi 'salim 59yt' diyelim sen bunu 'ytpara' yapmak istiyorsun ama direk 'salim 59yt' silip 'ytpara' yapmak istersen red yersin isim değişmez, önce 'salim 59yt ytpara' olarak değiştir yani mevcut sayfa isminin sonuna 'ytpara' ismini ekle sonra 3 gün sonra tekrar isim değitirme açıldığı zaman 'salim 59yt' kısmını silerek sayfanın isminin sadece 'ytpara' kalmasını sağlayabilirsin..

Boşuna demiyorum ytpara üyelerinin kafası çalışır her zaman bir çözüm üretir diye :) hocam profilin birini sayfaya çevirmiştim ama isim değiştirme talepi göndermemişdim sayfa çevireli 6 gün oldu profil bugun kapandı 26 bin üye oldu sayfada 6 günde :) Dediğiniz gibi ismin sonuna istediğim sayfa adını yazdım talepte bulundum bakalım sonucu yazacam

Boşuna demiyorum ytpara üyelerinin kafası çalışır her zaman bir çözüm üretir diye :) hocam profilin birini sayfaya çevirmiştim ama isim değiştirme talepi göndermemişdim sayfa çevireli 6 gün oldu profil bugun kapandı 26 bin üye oldu sayfada 6 günde :) Dediğiniz gibi ismin sonuna istediğim sayfa adını yazdım talepte bulundum bakalım sonucu yazacam

Aynen hocam o şekilde yapabilirsin :) Yalnız şuna dikkat et hani facebook 14 günlük bir süre veriyor ya arkadaşları sayfaya aktarmak için, işte bu 14 günlük süre bitince isim değiştirme olayını yaparsan daha sağlıklı oluyor :)

Aynen hocam o şekilde yapabilirsin :) Yalnız şuna dikkat et hani facebook 14 günlük bir süre veriyor ya arkadaşları sayfaya aktarmak için, işte bu 14 günlük süre bitince isim değiştirme olayını yaparsan daha sağlıklı oluyor :)

hocam peki mesela örnek veriyorum bazı sayfalar var profilden cevirdim profilin adı ipek ünlü diyelim sayfa cevirince komedi videoları yaptım ama red geldi değişmedi şu anlık değiştiremiyorum tekrar bu yasak 14 gün sonra profilin aktarımı tam bitince kalkarmı acaba bilginiz varmı

hocam peki mesela örnek veriyorum bazı sayfalar var profilden cevirdim profilin adı ipek ünlü diyelim sayfa cevirince komedi videoları yaptım ama red geldi değişmedi şu anlık değiştiremiyorum tekrar bu yasak 14 gün sonra profilin aktarımı tam bitince kalkarmı acaba bilginiz varmı

Evet hocam tekrar isim değiştirme kısmı açılır.

2 gündür bu millet beni neden eklemiyor diyorum.
'' Hi gays add me '' ''Hi guys add me''

Bir harf nelere kadir arkadaş. :D

Son düzenleme:
Akşam ben de facebookta denedim. Sadece onlar ekledi ben onay verdim ama hesap yine de kapandı 2 saat sonra. :D

flash belleğe FirefoxPortable kur. hesabını onaylamadan devam et (email onayı vs )
benden az önce tel onayı istedi nextplusla onayladım şu an sorun yok.

haftasonu sadece 1-2 saat gruplara invitation ve kabul edildiklerime bir tane resim eşliğinde add me please tarzında yorumlar yazdım.. şu anda 560 arkadaşım 20 tane bekleyen istek var, takipçileri nereden göreceğiz? onunla ilgili bir ayar yapmadım ben :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri