D
daralll
Guest
Arkadaşlar · 414 + 84 takipçi
Abazan doldu
bunlara ne paylaşacağız orasını bulmak lazım
Abazan doldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 günde 150 arkadaş, 2-3 tane gruba yazdım![]()
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Sayın Süper Moderatörüm ve Konuyu Okuyan Yönetici Arkadaşlar Öncelikle Adsense Görüntüsü Paylaşılması Yasak Olduğunu Biliyorum Ama Arkadaşın Yorumunda Yalancı Durumuna Düştüğüm İçin Bunu Paylaşıyorum. Bu Seferlik Ne Olur Anlayışınızı Bekliyorum. Gereken Kişiler Gördükten Sonra Adsense Görüntüsü Kaldırılacaktır. İyi Niyetiniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.
Not : Peki Bu Görüntüye Gerek Varmıydı. Arkadaşın Yorumu Herkesi Bu Konudan Caydırabilirdi ve Belkide Benim Daha Çok Kazanmama Neden Olurdu. Ama Bu Siteyi Ailem Gibi Görüyorum Sadece Ben Değil Herkes Kazansın İstiyorum.
Kazançları Tıklamalara Böldüğünüzde TBM Oranlarının 0,20 Kuruş Üstü Olduğunu Çok Net Göreceksiniz.
Lütfen Kimse Bu Mesajı Alıntı Yapmasın Konudaki Arkadaşlar Gördükten Sonra Kaldırılacaktır.
2 Saat Sonraki Düzeltme :
Google Politikalarının Paylaşma Yasağı Gereği ve Forum Kurallarınında Yasak Olması Gereğince Forumu Google un Gözünde Riske Atmamak Adına ve Adsensemin ve Üyeliğimin Banlanma Riski Adına Ekran Görüntüsü 2 Saat Durdurulup Ekran Görüntüsü [MENTION=11620]era[/MENTION] Hocama Özelden Mesaj Atıldıktan Sonra Kaldırılmıştır.
NOT : Arkadaşlar Elimden Geldikce Yorum Yazan Arkadaşlara Yardımcı Olmaya Çalışacam Şimdiden Hayırlı Cumalara...
Benim sorum: Profil oluşturduk arkadaş kastık, sayfaya çevirdik. Ama sayfa ismi değişikliğine onay vermiyorlar. Belli bir arkadaş sınırımı var çözemedim. Yoksa komple yasaklandımı
1. Kalan sağlar bizimdir
2.Profili sayfaya çevirdiğinizden itibaren 14 gün boyunca arkadaşlarınızı o sayfaya aktarabiliyorsunuz. Bazı özellikler açılıyor o şekilde yapıyorsunuz.
3. Benim sorum: Profil oluşturduk arkadaş kastık, sayfaya çevirdik. Ama sayfa ismi değişikliğine onay vermiyorlar. Belli bir arkadaş sınırımı var çözemedim. Yoksa komple yasaklandımı
Profili sayfa çevirdikten 14 gün sonra sayfanın ismini değiştirebilirsin..
14 gün sonra isim değiştirme işleminide şöyle yap; mesela sayfa ismi 'salim 59yt' diyelim sen bunu 'ytpara' yapmak istiyorsun ama direk 'salim 59yt' silip 'ytpara' yapmak istersen red yersin isim değişmez, önce 'salim 59yt ytpara' olarak değiştir yani mevcut sayfa isminin sonuna 'ytpara' ismini ekle sonra 3 gün sonra tekrar isim değitirme açıldığı zaman 'salim 59yt' kısmını silerek sayfanın isminin sadece 'ytpara' kalmasını sağlayabilirsin..
Boşuna demiyorum ytpara üyelerinin kafası çalışır her zaman bir çözüm üretir diyehocam profilin birini sayfaya çevirmiştim ama isim değiştirme talepi göndermemişdim sayfa çevireli 6 gün oldu profil bugun kapandı 26 bin üye oldu sayfada 6 günde
Dediğiniz gibi ismin sonuna istediğim sayfa adını yazdım talepte bulundum bakalım sonucu yazacam
Aynen hocam o şekilde yapabilirsinYalnız şuna dikkat et hani facebook 14 günlük bir süre veriyor ya arkadaşları sayfaya aktarmak için, işte bu 14 günlük süre bitince isim değiştirme olayını yaparsan daha sağlıklı oluyor
![]()
hocam peki mesela örnek veriyorum bazı sayfalar var profilden cevirdim profilin adı ipek ünlü diyelim sayfa cevirince komedi videoları yaptım ama red geldi değişmedi şu anlık değiştiremiyorum tekrar bu yasak 14 gün sonra profilin aktarımı tam bitince kalkarmı acaba bilginiz varmı
Arkadaşlar · 414 + 84 takipçi
Abazan doldubunlara ne paylaşacağız orasını bulmak lazım
Akşam ben de facebookta denedim. Sadece onlar ekledi ben onay verdim ama hesap yine de kapandı 2 saat sonra.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.