Aylık Minimum 2.000 TL Kazanın Nasıl Mı ?

• Kullanıcı RAPOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. Bende çok fazla olmamakla beraber benzer metodlarla çalışıyorum. Eklemek istediğim birkaç şey var müsaadenizle. Daha önce birkaç arkadaşında dile getirdiği şeyler de olabilir;
1. Görseller aşırı çıplaklık içermesin.
2. Gruplara paylaşım yaptıktan sonra pata küte milleti eklemeyin bırakın insanlar size arkadaşlık teklifi göndersinler.
3.Onlarca hesaba bir anda yüklenmeyin. Tek FB Hesabı üzerinden çalışın. Belli bir seviyeye gelsin ondan sonra hesap sayılarını arttırın.
4.İnsanların yazdıkları her ne kadar komik veya tarjikomik olsada ara sıra cevap verin. Ama Tavsiyem Resim gönderenlere bakmayın :)
5.Hesapların organik görünmesi için FB oyunları bile oynuyor, Bunları paylaşıyorum.
6. Profillerimde bir çok alanı dolduruyorum. Profilimle alakalı FB'un sunduğu önerileri dikkate alıyorum.
Olabildiğince organik görünmeye çalışıyorum.
Henüz hiçbir hesabım kapatılmadı. Evet biraz sabır işi. Çok kolay değil ama imkansız hiç değil.
Herkese başarılar dilerim.

Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. Bende çok fazla olmamakla beraber benzer metodlarla çalışıyorum. Eklemek istediğim birkaç şey var müsaadenizle. Daha önce birkaç arkadaşında dile getirdiği şeyler de olabilir;
2. Gruplara paylaşım yaptıktan sonra pata küte milleti eklemeyin bırakın insanlar size arkadaşlık teklifi göndersinler.
3.Onlarca hesaba bir anda yüklenmeyin. Tek FB Hesabı üzerinden çalışın. Belli bir seviyeye gelsin ondan sonra hesap sayılarını arttırın.
4.İnsanların yazdıkları her ne kadar komik veya tarjikomik olsada ara sıra cevap verin. Ama Tavsiyem Resim gönderenlere bakmayın :)
5.Hesapların organik görünmesi için FB oyunları bile oynuyor, Bunları paylaşıyorum.
6. Profillerimde bir çok alanı dolduruyorum. Profilimle alakalı FB'un sunduğu önerileri dikkate alıyorum.
Henüz hiçbir hesabım kapatılmadı. Evet biraz sabır işi. Çok kolay değil ama imkansız hiç değil.

Hocam türkçe mi kasıyorsunuz yabancı mı ? Yabancı için bi çok gruba katıldım, çok aşırı manipüle edilebilecek sayfalara katılmadım. Buna rağmen sonuç hiç beklediğim gibi değil. Gelen istek sayısı dün geceden bu yana 4. Bu konuda tavsiyede bulunabilir misiniz? [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam seninde tavsiyeni almak isterim.

hocam reklam kodlarını temanızın içine ekleyeceksiniz. ama normal adsense kodlarını eklenize izin vermez bu siteden reklam kodlarını çevirip ekleyebilirsiniz. Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates

Bu arada adsense görüntüsünü tek gören sizsiniz galiba :D manşallah dediniz umarım nazar değmesin. bol kazançlar

Hocam Merhaba,

Sayfa oluşturduktan 3 gün sonra sayfa adını değiştirmek istedim. Sayfa adı değişim talebinizi onaylamadık demişti. Sayfa adı " İsim Soy isim". Nerede yanlış yaptım acaba :)

dün yazmıştım hocam sabırlı olunursa sosyal medyadan para kazanılır diye ama sabırsız olduğumuz için 1 hafta da 40 tane profilin her birine 5 k arkadaş kasıp 5 rakamlı kazançlar peşine düşmek istiyoruz :) böyle bir dünya yok çok güzel sıralamışınız çalışma sistemini

Hocam türkçe mi kasıyorsunuz yabancı mı ? Yabancı için bi çok gruba katıldım, çok aşırı manipüle edilebilecek sayfalara katılmadım. Buna rağmen sonuç hiç beklediğim gibi değil. Gelen istek sayısı dün geceden bu yana 4. Bu konuda tavsiyede bulunabilir misiniz? [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam seninde tavsiyeni almak isterim.

profile kendi fotonu falan mı koydun hocam.sadece 4 istek imkansız ,nasıl hangi profille başardığını merak ettim :D

profile kendi fotonu falan mı koydun hocam.sadece 4 istek imkansız ,nasıl hangi profille başardığını merak ettim :D

ahahaha :D koptum abi Allah'ta seni güldürsün :D
profilde ben çok normal davrandım sanırım, yani öyle çok açık seçik bi paylaşımda bulunmadım. bilmiyorum ama cidden o kadar geldi :)

Sayfalar yabancı. Ama türk profillerde cirit atıyor bu Gruplarda. Bazılarının yorumları görülmeye değer :)
Hocam birkaç hata yapıyor olmalısınız.
1 Gruplara Katılımınız onaylandımı?
2 Bu gruplarda Resim ve Add me Please Gibi paylaşımlarda bulundunuzmu?
3 Birkaç kişi ile arkadaş olun. Önce siz teklifte bulunun.
4 Paylaştığınız Resimlerde biraz birbirine benzesin. 1 esmer 1 zenci 1 sarışın paylaşmayın. Yani fotodaki benim algısı olsun biraz.

Ortalama bir hesap günde 200 civarı arkadaşlık isteği 30-40 takipçi gelmesi gerek.( Bu şahsi deneyimim ve sabırla ilerleyerek)
1 günde 5k arkadaşda olur ama sabah hesap uçar gider.

Hesaplar kimlik sorgulamasina düştü. Kimligi gönderilen hesaplar kaç gün sonra açılır.

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
ende direk hesap kapatılıyor. :)

Bir kaç sorum olacak ama cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Profilleri hep ayın soy isim mi açıyorsunuz( Birleştirme için)

Yoksa profilleri farklı isim soy isim olarak mı açıyorsunuz.

Profillerde oluşturduğum sayfalarda isim değiştirme isteğimde onaylanmıyor isim değişmiyor.

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 17:47 ----------

Yok mu yardımcı olabilecek arkadaş

ahahaha :D koptum abi Allah'ta seni güldürsün :D
profilde ben çok normal davrandım sanırım, yani öyle çok açık seçik bi paylaşımda bulunmadım. bilmiyorum ama cidden o kadar geldi :)

Hocam Birde Şuna Bakın :D

GPdpAr.jpg

Hocam Merhaba,

Sayfa oluşturduktan 3 gün sonra sayfa adını değiştirmek istedim. Sayfa adı değişim talebinizi onaylamadık demişti. Sayfa adı " İsim Soy isim". Nerede yanlış yaptım acaba :)

hocam önceden anında onaylıyordu dün benimde bir tanesinde öyle oldu sayfanın link uzantısını değiştirdim sorunsuz değişiyor ama sayfa adını değiştiremedim ama profili sayfa çevirdikten sonra 9000 kişi oldu 4 gün profil kapandı acaba ondanmı diye düşünüyorum. veya facebook önlem aldı eğer önlem alıysada çağre tükenmez bizde profili sayfa çevirirken ismini değiştiririz önce sonra çeviririz :D

hocam önceden anında onaylıyordu dün benimde bir tanesinde öyle oldu sayfanın link uzantısını değiştirdim sorunsuz değişiyor ama sayfa adını değiştiremedim ama profili sayfa çevirdikten sonra 9000 kişi oldu 4 gün profil kapandı acaba ondanmı diye düşünüyorum. veya facebook önlem aldı eğer önlem alıysada çağre tükenmez bizde profili sayfa çevirirken ismini değiştiririz önce sonra çeviririz :D

Şimdi yine yaptim bitane. Yine onay bekliyor böyleyse ugrasmam bir sayfa kapanaır :)

ende direk hesap kapatılıyor. :)

Bir kaç sorum olacak ama cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Profilleri hep ayın soy isim mi açıyorsunuz( Birleştirme için)

Yoksa profilleri farklı isim soy isim olarak mı açıyorsunuz.

Profillerde oluşturduğum sayfalarda isim değiştirme isteğimde onaylanmıyor isim değişmiyor.

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 17:47 ----------

Yok mu yardımcı olabilecek arkadaş

ben varım geldi kara murat :D hocam aynı isim olmazsa birleştirme yapmıyor. sayfaya cevirdiğinizde o yüzden aynı olması lazım mesela profil ismi fatma şahin diyelim çevirirken hangi ismi istiyorsanız onu yazıp cevirin diğer profilleride bu şekilde yapın ozaman birleşir

ben varım geldi kara murat :D hocam aynı isim olmazsa birleştirme yapmıyor. sayfaya cevirdiğinizde o yüzden aynı olması lazım mesela profil ismi fatma şahin diyelim çevirirken hangi ismi istiyorsanız onu yazıp cevirin diğer profilleride bu şekilde yapın ozaman birleşir

SAyfa adı değiştim onaylanmadı yine. Çok uzuyor bu iş çok zor. Tamam kolay lokma yok kabul ama benim zamanım yok. Yardımlarınn için teşekkür ederim.

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam ben kız hesabı açıyorum bir iki gruba yazdıktan sonra istek ve mesaj yağıyor ben hiç kimseyi eklemiyorum sadece gelen istekleri kabul ediyorum mesajlara falan cevap vermeye çalışıyorum yarım saate oturumdan atıyor ve hesap kapatılıyor bunu nasıl aşabilirim ? hesap mail ve amerika telefon onaylıydı 2 hesap gitti böyle 2 saatte

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam ben kız hesabı açıyorum bir iki gruba yazdıktan sonra istek ve mesaj yağıyor ben hiç kimseyi eklemiyorum sadece gelen istekleri kabul ediyorum mesajlara falan cevap vermeye çalışıyorum yarım saate oturumdan atıyor ve hesap kapatılıyor bunu nasıl aşabilirim ? hesap mail ve amerika telefon onaylıydı 2 hesap gitti böyle 2 saatte

hocam istekleri ard arda hızlı şekilde kabul ediyorsanız ondan olabilir. mesela 5 istek kabul edin biraz bekleyin 4 tane daha edin bu şekilde veya çıplak resim veya cinsel icerik paylasırsanız facebook spam kontrolüne takılıyor o yüzden kapanıyor olabilir.

hocam istekleri ard arda hızlı şekilde kabul ediyorsanız ondan olabilir. mesela 5 istek kabul edin biraz bekleyin 4 tane daha edin bu şekilde veya çıplak resim veya cinsel icerik paylasırsanız facebook spam kontrolüne takılıyor o yüzden kapanıyor olabilir.

yok hiç çıplak resim falan koymadım iki hesabada normal profil resmi kapak resmi sonra bilgileri doldurdum. istek yağıyor dediğim 1 saatte 50-60 istek geldi onları yavaşça kabul ediyorum ama mesajlar aşırı geliyor bende cevaplıyorum hepsini ondan mı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri