Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu video setinde anlatilan facebooktan arkadas kasma yontemi yine calisiyor mu?
Birde 5000 arkadasa ulasmadan fb profilini sayfaya cevirsek ne olur?
Yoksa 5000 arkadas olmadan yapmak mumkun degil mi?
yöntem yine çalışıyor hocam sorunsuz
arkadaş sayısının önemi yok istediğiniz sayıda sayfaya çevirebilirsiniz
5000 maksimum profile ekleyebileceğiniz kişi sayısıdır.
"NOT : KAZANÇ SİZE BAĞLIDIR. ŞUNU UNUTMAYIN. ÖRNEK SİTENİZE 10.000 KİŞİ GİRDİ DİYELİM VE 1.000 KİŞİ REKLAMA TIKLADI. MİNİMUM TBM 0,20 KURUŞ DİYELİM.
HESAP : 1000 X 0,20 = 200 TL GÜNLÜK KAZANÇ X 30 = 6000 TL AYLIK KAZANÇ EDER."
Öncelikle konu için teşekkürler.
Videolarını paylaştığınız arkadaşın kanalını inceledim. Güzel videoları var, anlatımı da anlaşılır. Kanala abone oldum.
Konunuz için şahsınıza da eleştirim olacak:
10 yıldır web sitesi işleri ile uğraştığınızı belirtmişsiniz lakin burdaki kısım 10 yıllık web sitesi geçmişinizle uyuşmuyor. Editlerseniz iyi olur. En çok tık alan çoluk çocuğun girdiği çizgi film sitelerinde dahi ziyaretçilerin yüzde 10'u reklamlara tıklamıyor.
Sadece gülüyorum
Hocam olay reklam yerleşiminde ve doğru reklamla biter eğer siz sitede ateşli bölge dediğimiz yerlere yani insanların girdiğinde fare tuşlamalarını yaptığı ve göze ilk hitap edecek psikolojik olarak etkilendiği bölgelere reklam yerleşimini yaparsanız bu dediğinizden fazlasını bile alırsınız. bu arada en çok adsense reklamına tık alan siteler çizgi film siteleri değil bana göre moda siteleridir.
arkadaşlar yöntemi kullanılipta ise ysriyormu onemli olan guncellemis olan seylre krsi ise yarayip yarcamadigidir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.