Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelismeye devam eden guzel kanal gibi duruyor. Hayirli satislar
1 hafta once 15 dolar gelirli 1 yillik partner kanali 3.000 tlye anca sattim icinde 800 tl vardi.. bu fiyatlar eskidendi millette para yokdost tavsiyesi.. hayirli satislar
1 hafta once 15 dolar gelirli 1 yillik partner kanali 3.000 tlye anca sattim icinde 800 tl vardi.. bu fiyatlar eskidendi millette para yokdost tavsiyesi.. hayirli satislar
Hocam kusura bakma da kanalın içinde ortalama 1500 tl var diyorum ve siz bunu 1700 e mi satın diyorsunuz bir aylık bile kar koymadan?Bu kanalın eski şartlarda ederi 700/750x3 = 2200+1700 = 4.000/4200 TL
Bu kanalın yeni şartlarda ederi 700+1000 = 1700 Max : 2.000 TL
Konu sahibi yanlış anlama lütfen , Kendi sattıgım kanalın satıs konusu ...
İçinde ortalama 2150 TL vardı , 2500 TL dedım alan olmadı
http://www.ytpara.com/partnerli-kan...luk-12-gelirli-uygun-fiyat-satilik-kanal.html
Hayırlı Satışlar ..
Hocam kusura bakma da kanalın içinde ortalama 1500 tl var diyorum ve siz bunu 1700 e mi satın diyorsunuz bir aylık bile kar koymadan?
keşke kanal satış konularının altına alıcı dışındaki yorumlar yasaklansa..
Bentpixelin kesintisi %50 abi onuda unutmayalim.
Hayirli satislar.eskisi gibi ödeme alabilsem düşünmez alirdim![]()
Hayirli satislar .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.