Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam pm alabilirmiyim?
Site adresi : 0507 959 77 82 ciddi alıcı arkadaşlar wp den yazabilir
Site için istenen fiyat: 3.300 TL pinli adsense dahil içinde biriken 491 TL alıcıya gidecektir.
Sitenin aylık getirisi: 500 TL ortalama
Sitenin açılış tarihi: 4 5 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ciddi alıcılara
Ziyaretçi kaynağı: Pinterest
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress lisanslı tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
9 tane site aynı adsenseye bağlı. Esas para kazandıran 3-4 site var onlarda tam patlama yapmamış durumda hitleri arttığı an geliride x2-x3 rahat yapar. 3-4 sitenin pinterest hesabı 3-4 ay önce banlanmıştı üzerine pek düşmedim yenilerini açmadım. Geliri olan sitelerin pinterest hesaplarında sıkıntı yoktur. İçeride biriken 491 TL kesinleşmiş miktarda alıcıya gidecektir. Kafa karışıklığı olmaması adına pinli TR adsensesiyle beraber satıyorum.
Siteleri kendi serverımda barındırıyorum. Alacak olan arkadaşa aylık 100 TL karşılığında hosting hizmeti sağlayabilirim. Tüm sitelerin resimleri serverda barınıyor, server gayet hızlı ve sorunsuzdur. İsteyen başka firmaya taşıyabilir.
detaylı pm alabilir miyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.