Sizin yaşınızdan bahsediyorum.
yaş 17 hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizin yaşınızdan bahsediyorum.
Doğan çocuğun suçu yok edebiyatı yapmaya gerek yok.Yaş 18den küçük mü ? Düşüncelerin o yönde.
Doğan çocuğun suçu yok edebiyatı yapmaya gerek yok.
Böyle bi durumdan memnuniyet duymadığı için doğal olarak bi sevgi gösterip koruma kollama yapacak halide yok.
ablam söyledi, nüfüsda çıkıyormuş babamın nüfüsnda
Empati yapsaydın bunu söylemezdin heraldeSadece bir öneriydi.Adam tepki göstermedi senin kadar.
Tibbi literaturde yarim kardesliginiz %100 , tam kardesliginiz %50 olarak gecer..
Doğan çocuğun suçu yok edebiyatı yapmaya gerek yok.
Böyle bi durumdan memnuniyet duymadığı için doğal olarak bi sevgi gösterip koruma kollama yapacak halide yok.
Empati yapsaydın bunu söylemezdin heralde![]()
kendi kanatimce Aynı anne babadan olmadıgı süredece üveydir benimsemek veya benimsemek bize kalmış sadece nüfusuna aldırdıgı için soy agacında kardeş gibi gözükecektir babanın mal varlıgından hissedardır Ben olsam kesinlikle muhatap olmazdım kadınla veya çocugu ile Kendi anneme ve ablama sahip çıkardım evimi çekip cevirirdim yada elimden geldigince evime destek olurdum babamıda seneden seneye görürdüm zira boşanma diye birşey var insan edebi ile boşanır anlaşamıyorsa üzerinden bir süre geçtikten sonrada evlenir bunu çocukları ilede paylaşır ve bir babaya düşen tüm sorumluluklarını masraflarını kefaletini karşılamalıdır ben öyle düşünüyorum şahsi fikrim
Valla bünye meselesi benim bünyeme ters.Arkadaş bu hayatta aciz olanı korumak lazım. 1 yaşında bir bebekten bahsediyorsun ve kan bağın var. Böyle durumda baba ne kadar sevilmese bile nefret bile edilse o çocuğu sahip çıkılır.. Tamam başına gelmeyen bilmez ama aynı durumu amcamınoğlu yaşadı ve şuan benimle yaşıt olan amcamınoğlu 12 yaşındaki başka kadından olma kardeşine sahip çıkıyor. Okuluna bile gidp bilgi alıyor.. Yeri geliyor masraflarını karşılıyor.. Dediğim gibi gidip görmeden konuşmadan veya bebekse kucağına almadan böyle konuşulmaz..
Evi ben geçindiiyorum, çok şükür yt den 3-5 birşeyler geliyor. Babamın hiç eve baktıgı yok..
Ben sahip çkıyorum hocam, anneme,kardeşime. Her zamanda çıkarım çok şükür durumumuz iyi.
Valla bünye meselesi benim bünyeme ters.
Valla bünye meselesi benim bünyeme ters.
Bu hayatta herşey olur.. Büyük konuşmamak lazım. Kimin kaç kere evlenip kaç kadından çocuk yapacağı belli olmaz.. Bunun bünyeyle alakası yok. İğrenç bir şey yok ortada. İnsandan bahsediyoruz.. Bababın yaptığı iğrençlik olabilir belki ama bebeğin suçu yok..Tavır koyulursa babaya koyulur ama ufak bebeğe tavır koymak yakışmaz bence kimseye.. Yanlış anlama..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.