Aynı Bilgisayardan 3 Özgün Kanal

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aynı bilgisayardan sıfırdan 3 tane özgün kanal ile çalışmanın bir sakıncası var mı.

Aslında 3 yerine 1 özgün kanal açabilirim ama o zaman içerik tür farklılığı bakımından karmaşa olacağı için abone gelmesi konusunda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.

3 ayrı kanal 3 ayrı benzer türde içerik olursa da tekrar eden içerikten dolayı sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum...

Sizin öneriniz ne olur..

Örneğin aşağıdaki kanal benim , ben bu videodaki 2 oyuncak ile 15-20 tane bu tür video çekersem tekrar eden içeriğe girer mi.

https://www.youtube.com/watch?v=f_GOjR0xZQE&ab_channel=FlyingTurtle

Son düzenleme:
Eskiden mac adresine kadar temkinli yaklaşırdık ama artık öyle sorunlar yok diyebiliriz. Özgün olduğu sürece sorun olmaz. Ama sürekli ağır spam yapılan ip ve mac adresinden özgün de yapmak, spamda kullanılan telefon numaraları ve adsense hesaplarını özgün yapmak sorun getirebilir.

Eskiden mac adresine kadar temkinli yaklaşırdık ama artık öyle sorunlar yok diyebiliriz. Özgün olduğu sürece sorun olmaz. Ama sürekli ağır spam yapılan ip ve mac adresinden özgün de yapmak, spamda kullanılan telefon numaraları ve adsense hesaplarını özgün yapmak sorun getirebilir.

Hocam emin olmak için soruyorum , Kanallar arası geçiş yaparken ip değiştirmek , çerezleri temizlemek gibi şeyler yapmam gerekli mi ?

3 senedir 4 tane özgün kanalla çalışıyorum hepsi de aynı adsense hesabına bağlı hepsine de hiçbir temizlik vs yapmadan girip çıkarım bir problem olmadı şükür.

Hocam emin olmak için soruyorum , Kanallar arası geçiş yaparken ip değiştirmek , çerezleri temizlemek gibi şeyler yapmam gerekli mi ?

Şöyle söyleyim hocam, youtube ekibi ile bu konuda görüşme yapmıştım. Bana söyledikleri şey, 1 kişinin birden fazla kanalı olabilir, ama 1 kişinin sadece 1 tane adsense hesabı olabilir. Yani fazla adsense'n var ise temkinli davranmak istersen geçiş arası ip değiştirip farklı tarayıcılar kullanırsın iş çözülür. Ben onu bile yapmıyorum, pcmde 3-4 adsense açık, yıllardır ip değiştirmeden girip çıkıyorum bir şey olduğu yok:)

Şöyle söyleyim hocam, youtube ekibi ile bu konuda görüşme yapmıştım. Bana söyledikleri şey, 1 kişinin birden fazla kanalı olabilir, ama 1 kişinin sadece 1 tane adsense hesabı olabilir. Yani fazla adsense'n var ise temkinli davranmak istersen geçiş arası ip değiştirip farklı tarayıcılar kullanırsın iş çözülür. Ben onu bile yapmıyorum, pcmde 3-4 adsense açık, yıllardır ip değiştirmeden girip çıkıyorum bir şey olduğu yok:)

Teşekkürler hocam , iyi ki varsın , iyi ki bu forumdasın.

bende tam bunu yazmaya gelmiştim :) birden fazla kanalın olması sorun çıkarmaz,yeter ki aynı adsense hesabına baglı olsun.adamların sorun çıkaracagı yer birden fazla adsense hesabının olması.

Yıllardır aynı bilgisayardan 2 farklı kanal kullanıyorum özgün olduktan sonra hiç bir sorun olmaz.

aynı bilgisayardan hem spam hem özgün çalışıyorum ilerde özgünde onay almaya çalışırken sıkıntı yaşarmıyım?

3 kanalım var 1 tanesi özgün diğer 2 si yarı özgün spam yapıyorum 3 farklı adsense var 1 kanalım tuttu diğer 2 kanalım patlamak üzere olacakken algoritma resmen geri vitese takıyor...adsense konusunu hiç düşünmemiştim bu başlık değişik fikir verdi bana adsense konusuna yoğunlaşalım sonuç alırsam yazarım. iyi forumlar

aynı bilgisayardan hem spam hem özgün çalışıyorum ilerde özgünde onay almaya çalışırken sıkıntı yaşarmıyım?

Kafan rahat etsin dersen spamı vds veya başka bir pcden yap

3 kanalım var 1 tanesi özgün diğer 2 si yarı özgün spam yapıyorum 3 farklı adsense var 1 kanalım tuttu diğer 2 kanalım patlamak üzere olacakken algoritma resmen geri vitese takıyor...adsense konusunu hiç düşünmemiştim bu başlık değişik fikir verdi bana adsense konusuna yoğunlaşalım sonuç alırsam yazarım. iyi forumlar

İşte insana şüphe düşüyor, "acaba ondan mı" diye sorguladıkça insan kendini suçluyor. O yüzden en sağlıklısı spamlı pcde özgün yapmamak, spam giderse üzülür insan ama özgün kanal çöp olursa insanı kahreder haliyle.

Herkese bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri