aynı daireye 2 ayrı internet hattı

AzomaXTR

Kayıtlı Üye
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi odanın birisini ofis yapmayı planlıyorum abimle ama 2. internetı çektirmek istiyoruz ama 2. hat yok evin içinde ttnete gittim onlarda evde 2. hat yoksa olmaz diyrlar 2. hat nasıl çekebiliriz fikri olan varmı yada başka önerisi olan varmı herkese tşkler.

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi odanın birisini ofis yapmayı planlıyorum abimle ama 2. internetı çektirmek istiyoruz ama 2. hat yok evin içinde ttnete gittim onlarda evde 2. hat yoksa olmaz diyrlar 2. hat nasıl çekebiliriz fikri olan varmı yada başka önerisi olan varmı herkese tşkler.

Telefon kabloları 8 li veya 5 li olur eve giren ana hattın orda farklı renklere bağlayarak 1 kablo üzerinden 8 liyse 4 net alabilirsin 5 liyse 2 net alabilirsin veya kablo bi tane daha cektirebilirsin

Telefon kabloları 8 li veya 5 li olur eve giren ana hattın orda farklı renklere bağlayarak 1 kablo üzerinden 8 liyse 4 net alabilirsin 5 liyse 2 net alabilirsin veya kablo bi tane daha cektirebilirsin

Hocam peki bi tane elektirikci götürsem direk kutudan kablo çektirsek sonra başvuru yapsak sıkıntı çıkarmı

superonline bağlat bence hocam bizde de aynı sorun evin içinde sonra superonline dan geldiler adam duvarı matkapla deldi bağlantıyı sağladı :) yani isteseler yapamayacakları şey yok

adamların niğde bayisini bulamadımki gidip sorsam bi arkadaşda öyle söyledi superonline sor onlar bağlarlar dediler ama yok

adamların niğde bayisini bulamadımki gidip sorsam bi arkadaşda öyle söyledi superonline sor onlar bağlarlar dediler ama yok

Hocam benim evde de 2 tane ttnet var, hic elektirikciyle falan ugrasmadan direk gelip cektiler valla normal ilk baglanti gibi

benim ofise bağlamıyor 2.fiberi superonline :( mecbur ttnet veya vodafone alcaz ayrıyetten ayrıca konuyada abone olayım da birşeyler öğrenebileyim

kablo ile bir alakası yok sen git net başvurunu yap onlar getirip kutuya bağlarlar ister 5 tane başvur ister 2 tane fark etmez kutuda boş yer varsa hertürlü verirler gerisi sana kalmış kutudan bir elekrtrikçiye istediğin yere çektirirsin hattı

kablo ile bir alakası yok sen git net başvurunu yap onlar getirip kutuya bağlarlar ister 5 tane başvur ister 2 tane fark etmez kutuda boş yer varsa hertürlü verirler gerisi sana kalmış kutudan bir elekrtrikçiye istediğin yere çektirirsin hattı

o zaman kutudan eve hattı çektirip başvuru yapıp bekleyeyim

elektrkçiye git eve telelfon hattı çektircem de çekerlşer basit bir ofiste 3 net kullanmıştık

Hocam peki bi tane elektirikci götürsem direk kutudan kablo çektirsek sonra başvuru yapsak sıkıntı çıkarmı

Yok sıkıntı olmaz, bende 3 ayrı hat vardı eskiden evde 1 adet çıkış olmasına rağmen. Odamın camından 7 kat aşağı 2 tane kablo sallandırdıydım kutuya ve öyle bağlattırdıydım.
Adamlar kablo mablo çekme veya işin amelelik işiyle uğraşmak istemiyorlar kısacası, o yüzden öyle cevap vermişler. Sen ortamı hazırla hocam, sonra başvurunu yap, gelir direk bağlarlar.

Her başvurumda direkten eve hat çekmişlerdi Aynı odaya 4 hat bağlattım ( TTNET ) Aynı odaya 2 hat bağlattım ( Superonline ) Tüm işleri kendi ekipleri yapmıştı. Sen başvurunu yap gerekiyorsa hattı çekerler.

Her başvurumda direkten eve hat çekmişlerdi Aynı odaya 4 hat bağlattım ( TTNET ) Aynı odaya 2 hat bağlattım ( Superonline ) Tüm işleri kendi ekipleri yapmıştı. Sen başvurunu yap gerekiyorsa hattı çekerler.

Boş yere elektirikciye para vermeyelimmi o zaman 50 tl diyorlar odaya hat çekmeye

Superonline nasıl ikinci hattı verdi? Bana niye vermiyor bunlar :confused:

Bende haziran ayında 2.interneti alıcam.Benim bir şansım var apartmanda kablolu tv var.Uydu net alabilirim sanırım 3 aylık :)

İzmirde olsan gelir hallederdim zor bişey yok yapar elektrikçiler kendinde yaparsın

---------- Spam Engelliyici 21:28 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

Başvurunu yap. Hattı çekmezlerse ozaman kendin çektirirsin.

Türktelekom veya superonline yetkilileri kablo cekmez hocam ya zaten bi tane hat varsa en az 5 li dir 2 sine baglantı yapıcak yeni hatta gerek yok ki

adsl de bu iş zor ama fiber de çekiyorlar daha geçen gün superonline a bir tane çektirecem oluru var mı diye sordum. bana sen paradan haber ver dediler.

Evde ttnet var superonline'ı aradım evde ttnet varsa bağlayamayız dedi bunlar bana iptal ettirip öyle bağlatabilirmişim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri