Aynı içerikten 2 - 3 kanal oluşturmak

esrarengiz1984

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar slmlar öncelikle.Başlıkta da belirttiğim gibi siz değerli arkadaşlara kısa bir sorum olacaktı. Aynı içerikten kategori olarak değil (diziden örnek verirsek kardeş payının ilk 10 bölümü ) şeklinde herşeyiyle aynı yani kopyası, farklı sayıda kanalları olan varmı? Varsa kazanç durumları nasıl ? Şimdi diyeceksiniz ki dediğin şeye zaten spam deniyor :) Yani burdan çıkarmak istediğim benim bir kanalım var ve herşeyiyle aynı 1-2 kanal daha açsam değermi ?

Arkadaşlar slmlar öncelikle.Başlıkta da belirttiğim gibi siz değerli arkadaşlara kısa bir sorum olacaktı. Aynı içerikten kategori olarak değil (diziden örnek verirsek kardeş payının ilk 10 bölümü ) şeklinde herşeyiyle aynı yani kopyası, farklı sayıda kanalları olan varmı? Varsa kazanç durumları nasıl ? Şimdi diyeceksiniz ki dediğin şeye zaten spam deniyor :) Yani burdan çıkarmak istediğim benim bir kanalım var ve herşeyiyle aynı 1-2 kanal daha açsam değermi ?

ben yaptım ancak kazanç bolunmesi oldu aynı video için ama

mesela bir program calısıyorum artık her bolumu farklı kanala atıyorum 3 kanalım var yani herbirine 3 gunde bir video atıyorum bu şekilde daha iyi gidiyor.

ben yapıyorum öyle dostum

hocam peki kazançlarınızı nasıl etkiliyor?

Kendi kendine rakip mi olacan arkadaş :D
:) Hocam herkes aslında kendi ile yarışmıyormu ? Bir sonraki ay daha fazla kazanmalıyım gibi :)

spamın spamının spamı :D
henuz sadece spam hocam toruna kadar inemedim :)
oyları bölmeye hiç gerek yok hocam.
İşte bende bundan çekiniyorum. İzlenimler çok mu düşer..
ben yaptım ancak kazanç bolunmesi oldu aynı video için ama

mesela bir program calısıyorum artık her bolumu farklı kanala atıyorum 3 kanalım var yani herbirine 3 gunde bir video atıyorum bu şekilde daha iyi gidiyor.

Peki bunun için o kanalınızda olmayan bölüm için link falan mu veriyorsunuz. Gelip izleniyormu ordan?
Öyle yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor ya

Spam yaptığımızda da aynı şey değil mi hocam. sonuçta spam dada zaten var olana ortak çıkıyorsunuz...

Eğer aynı kategoride bulunan rakiplerin varsa yararlı olabilir. Atıyorum mesela vbulletin üzerine çalışıyorsan vbulletinin kurulumu hakkında belki de binlerce video bulunuyordur. Bu şekilde fazla kanal açarak çalışırsan bunlardan bir tanesinin tutma ihtimali vardır kanımca. Ama yine de bana göre vakit kaybıdır hocam.

Rakiplerin varsa yapılabilir ancak rakip yoksa kendi kendine rakip olmak gibi oluyor :D

Aynı videoları atman kendi kendine rakip olman demektir.

Ancak şöyle yapabilirsin, kopya kanalları oluşturursun yayında olan kanalına bir zeval geldiğinde kopya kanalını devreye sokarsın direk...

Ben yüklerim 10 kişi izler sen benden alırsın 10 bin kişi izler der çekilirim :)

1. Kanalındaki başlıklarının başına 2. Kanalında Hd kelimesini eklersin 3. Kanalının başına ek olarak tek parça izle 4-5-6 full izle 720 p izle şeklinde başlıklarınla oynayarak çoğalt kanallarını . Her kanal aynı parayı kazandırmaz tabiki ama kazancının artıcağı yüksek ihtimal .

Not: sen yüklemesen zatwn yüklicek bir sürü kişi var :D

başlıkda oynama yaparsan faydasını görme ihtimalin yüksek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri