Aynı ip üzerinden açılan hesaplar

• Kullanıcı IceMachine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

IceMachine

Kayıtlı Üye
Kafamı çok karıştıran bir soru var sizlerden bu soru hakkında yardımınızı bekliyorum.

Aynı ip üzerinden açmış olduğumuz gmail & youtube hesaplarının herhangi bir tehlikesi varmıdır? Partnere sokup düzenli 10-20 video atmayı düşünüyorum fakat her zamanda ip değiştirmek biraz çile buna bir çözümde yok sanırım. Merak ettiğim olay mesela forumda fazlasıyla partnerli kanal satanlar var farklı ip ile açılmış hesaplardır diyorlar ve r10 da bir konu okudum orada ise, "herhangi bir sorun olmaz ama adsenseye ip üzerinden 1 den fazla başvuru yaparsan sorun olabilir" şeklinde gördüm.

Bu sorulara cevap vericeklere şimdiden teşekkür ediyorum gerçekten merak ettiğim bir konu yardımcı olursanız sevinirim.

sürekli 1 ip'den seri hesap açmak çok tehlikeli, toplu olarak kapanabiliyor.

Hesapları açarken ve kanal oluştururken farklı ip kullanmanı öneririm.

İp çok etkili bir faktör, bunu tecrübe edip gördüm.

Ben hep tek ip üzerinden açıyorum. hiçbir sorununu görmedim

Aynı ıp üzerinden kanallar açtım kanallar boş duruyordu gireyim dedim aynı ıptan açılmış kanallar kapatılmış google ürününe erişilemiyor dedi.
Şimdi ise hem ıp hem mac adresi hemde her kanal girişinde çerez temizliyorum benden temiz açanı var mı bilmem kanallarada hiç bir şey olmaz.

Açıkcası şöyle söylemek gerekirse bende birsürü kanal açtım fakat birşey olmadı ama açarken çerezleri temizleyerek açtım yani bu konuya birisi tam nokta koysa çok iyi olur yani baya merak ettiğim bir konu

Her gmail'i ayrı ip'den oluşturun.
Kanalları oluştururken ayrı ip kullanın.
Sık sık çerez temizleyin.

Bunları yapmaya eriniyorsanız, yarın 50 hesabım birden kapandı diye konu açmayın, riskleri göze alıyorsunuz demektir.

İp çok etkili bir faktördür, daha dün benim aynı ip'den açılan 15-20 hesap askıya alındı.

Bunları yapmaya eriniyorsanız, yarın 50 hesabım birden kapandı diye konu açmayın, riskleri göze alıyorsunuz demektir.

İp çok etkili bir faktördür, daha dün benim aynı ip'den açılan 15-20 hesap askıya alındı.

modem restlemeden Ip nasıl değiştirebilirz hocam başka

Anladım peki yüklü bir şekilde kanal açmak istesek hızlı ip değiştirebileceğimiz bir yöntem varmı ? forumda 15 sn lik var ama airties modeme göre bir ayarı yok

modem restlemeden Ip nasıl değiştirebilirz hocam başka

Bilgisayardan modeme girip 5 saniyede resetliyorum ben.

VPN kullanmayın illegal algılıyor Vpn ip'leri de temiz görmüyorum ben.
VPN ile açtığım hesaplar da kapanıyor.

En temizi modem resetlemek.

Bilgisayardan modeme girip 5 saniyede resetliyorum ben.

VPN kullanmayın illegal algılıyor Vpn ip'leri de temiz görmüyorum ben.
VPN ile açtığım hesaplar da kapanıyor.

En temizi modem resetlemek.

saolsn hocam

Anladım peki yüklü bir şekilde kanal açmak istesek hızlı ip değiştirebileceğimiz bir yöntem varmı ? forumda 15 sn lik var ama airties modeme göre bir ayarı yok

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] un yöntemi kullanıyorum ben de.

tp-link için de yoktu. kendim araştırıp çözdüm.

Sen de kendi modemine girmeyi araştırabilirsin.

binlerce üniversite öğrenicisinin kullandığı global bir internet ağı olan eduroam ağından açıyorum kanallarımı, bakalım akıbetimiz ne olacak

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] un yöntemi kullanıyorum ben de.

tp-link için de yoktu. kendim araştırıp çözdüm.

Sen de kendi modemine girmeyi araştırabilirsin.

Modeme göre değişiyor sanırım bu reset saniyesi? benimde bulduğum bir yöntem var 20 sn vs bekliyoruz yani

jdownloader ile değiştirebiliyormuşuz galiba o yöntem benim gördüğüm kadarıyla iyi bir yöntem uygulayan varmı bizede yardımcı olsa

Ayrı ip'lerden açılacak orası tamam peki aynı ip den hepsine giriş çıkış yapılıyor mecburen buradaki püf noktası sadece ilk açılış ip'leri mi bunamı dikkat ediyor google.
Adsense hesabı açma konusunda da buna değinilmiş bir internet cafe yada başka bir yerden açın denmiş ancak sonrasında yine hepsine aynı pc den giriş yapılabileceği söylenmiş.

Ayrı ip'lerden açılacak orası tamam peki aynı ip den hepsini giriş çıkış yapılıyor mecburen buradaki püf noktası sadece ilk açılış ip'leri mi bunamı dikkat ediyor google.

Adsense hesabı açma konusunda da buna değinilmiş bir internet cafe yada başka bir yerden açın denmiş ancak sonrasında yine hepsine aynı pc den giriş yapılabileceği söylenmiş.

Hocam ilk ip ye dikkat ediyorsa mecbur ayrı iplerden açılıcak jdownloader ip reset için aranan kan gibi kullanan varmı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı ip den açtığım kanallarımın tamamı bir kanal yüzünden gitti. Bencede farklı ip denenmişi denemezler:)

selamlar bu yeni kanal açarken doğrulama koduna bie çözüm bulunmuştu o cihazın linki bana verebilrimisniz yada formda hangi isimle arama yapıcağım

benim 7 kanalım vardı tamamını farklı ip ile açtım, herbiri için çerez temizledim. her biri için farklı tel no yaptım. ama ne olduysa birşey oldu ve birgün 7 si birden arkalarına bile bakmadan çekip gittiler.
bence bu kadar dikkat etmeme rağmen hepsinin aynı anda kapanması bu hesapları kontrol ederken ipmi değiştirmediğimden oldu
tabi her hesabı kontrol ederken ip değiştireceksek baş ağrısından insanın youtube'a giresi gelmez yav
şuan hala ip değiştirmeden kontrol ediyorum bakalım bir sonraki kapanmada ne olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri