Aynı ip üzerinden defalarca tıklayıp izlenim sağlamak

Y
  • Kullanıcı youtubersking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ban Yemek İSteyen Denesin Beyler O Kanal Adsenseye Bağlıysa Ban Yer Değilse Bağlandıktan Sonra Yer Partnerse +301 de Takılı Kalır Artmaz...

Çok Kötü bi fikir başka işiniz yokmu sizin ?

arkadaş yeni galiba :) sanırım 2 sene önceydi, herkes birbirinin kanalından 10 video izleyip bir kez reklama tıklıyordu , videolarda öyle TBM'si 3-5 dolar olan videolardı. iş ciddiye bindi elemanın biri forum kurdu falan. :) yani evet, utanıyorum :D

Reklamı kapat işin bitene kadar öyle kalsın sorun teşkil etmez bana göre

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ban Yemek İSteyen Denesin Beyler O Kanal Adsenseye Bağlıysa Ban Yer Değilse Bağlandıktan Sonra Yer Partnerse +301 de Takılı Kalır Artmaz...

Çok Kötü bi fikir başka işiniz yokmu sizin ?

Arkadaşın tüm mesajlarına aynı şeyi yazmışsın. Hayırdır gizlediğin yöntem mi açığa çıktı?

Kanal adsense'ye bağlıysa banlanır. Adsense hesabı kapanır yok değilse youtube kara listeye alır o ip'yi. 10-20 dolar fazla kazanıcam diye o ip'den bir daha youtube'da asla kanal barındıramazsınız. Ha risk alırım ben diyorsan dene tabi lazım.

Hiç bişey olmaz emin ol bundan 1 yıl önce aynı ip den defalarca tıklamalar risk oluşturuyordu ve buna karşı AdSense hem kullanıcı güvenliği hem kendi güvenliği ve Reklam yayıncısını saldırılardan korunmak amacıyla önlemler aldı buna göre; sadece fazla gelen tıklamalar silinir, kazançlar düşer ve aynı ipden gelen tıklamalar tık olarak bir dahaki sefere panele yansımaz 9 yıllık tecrübe konuşuyor burda :) Ama sen tutupta arkadaşlarına söyleyip farklı farklı iplerden direkt tıklatmalar yaptırırsan %100 Ban olur....

Son düzenleme:
İlk yorum yapan arkadaşa (mavera) katılmıyorum. O baya eskide kalmış kendini update etsin. Sahte izlenimler silinir. Ki ben kendim şöyle bir taktik uyguluyorum. Videoyu atar atmaz index e düşmesi için içeriği ile paralel videoların içinde en fazla izlenen olması gerekiyor. Rekabetli paylaşımlarda defalarca tıklayarak izlenim sayısı elde ediyor ve indexe oturuyorum. Berkanın da dediği gibi daha sonra tıkladığım sahte izlenimler siliniyor. Ama yinede mesuliyet kabul etmiyorum.

Son düzenleme:
вєякαη;487125' Alıntı:
Hiç bişey olmaz emin ol bundan 1 yıl önce aynı ip den defalarca tıklamalar risk oluşturuyordu ve buna karşı AdSense hem kullanıcı güvenliği hem kendi güvenliği ve Reklam yayıncısını saldırılardan korunmak amacıyla önlemler aldı buna göre; sadece fazla gelen tıklamalar silinir, kazançlar düşer ve aynı ipden gelen tıklamalar tık olarak bir dahaki sefere panele yansımaz 9 yıllık tecrübe konuşuyor burda :) Ama sen tutupta arkadaşlarına söyleyip farklı farklı iplerden direkt tıklatmalar yaptırırsan %100 Ban olur....

yani şimdi siz youtube açıldığından beri uğraşıyorsunuz. :rolleyes: İlk açıldığında para kazanma varmıydıki:cool:
Screenshot by Lightshot

yani şimdi siz youtube açıldığından beri uğraşıyorsunuz. :rolleyes: İlk açıldığında para kazanma varmıydıki:cool:
Screenshot by Lightshot

Ben Youtube açıldığından beri uğraşmıyorum AdSenseye 2005' de başladım AdSensenin ilk açıldıgı tarihten itibaren AdSense reklam yayıncısıyım. Benim AdSense mazim belkide bu forumdaki bütün kullanıcılardan eskidir :) 9 yıldır gerek Website gerekse Youtubede AdSense reklamları yayınlıyorum

вєякαη;487148' Alıntı:
Ben Youtube açıldığından beri uğraşmıyorum AdSenseye 2005' de başladım AdSensenin ilk açıldıgı tarihten itibaren AdSense reklam yayıncısıyım. Benim AdSense mazim belkide bu forumdaki bütün kullanıcılardan eskidir :) 9 yıldır gerek Website gerekse Youtubede AdSense reklamları yayınlıyorum

adsense 2012 de kurulmadı mı hocam?

bak şöyle söyliyim sana. büyük bi websitesinde parasını basıp izlenim sağlamaya kalktım, 2 gün sonra video " mükkerer şartların ihlali " tarzı bi uyarı verip yanında da " görüntülenme sayısında hile " ibaresini çıkardı. üzerine tıkladığında ise " sağa sola para verip izlenim kastırmak yanlıştır " anl***** gelen yazılar bulunuyordu. yani adamlar para verip kastırdığın izlenimi dahi yakalıyor. elle yapmaya çalıştığında sonuç ne olur sen düşün

İki farklı görüşteki insanlarda çok emin konuşuyor..Bu konuda tecrübe yaşamış biri gelsede örneklerle son noktayı koysa güzel olur :) Mesela kendi videolarını kendi IP adresinden yenileyip ban yiyen var mı ?

adsense 2012 de kurulmadı mı hocam?

AdSense 2005 Yılında kurulmuştur çok çok çok geriden takip ediyorsun :):):) Ne günlerdi 2005 ekim ayıydı ilk kurulduğu andan itibaren yayıncılık hayatıma başladım ve iyiki başlamışım diyorum iddaa ediyorum AdSense konusunda benden eski yoktur bu forumda :D :D :D varsa çıksın ??? :D Bırakın Ytparayı R10 da dahi benden eski bir adsense yayıncısı oldugunu hiç ama hiç sanmıyorum :)
nazar_degmesin_masallah_nazar_boncugu.jpg

Son düzenleme:
İki farklı görüşteki insanlarda çok emin konuşuyor..Bu konuda tecrübe yaşamış biri gelsede örneklerle son noktayı koysa güzel olur :) Mesela kendi videolarını kendi IP adresinden yenileyip ban yiyen var mı ?

yenileyip deil birinci sayfadada söyledim 2-3 kere yenilediğimde olur her videomu reklamları kontrol amaçlı şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı

yenileyip deil birinci sayfadada söyledim 2-3 kere yenilediğimde olur her videomu reklamları kontrol amaçlı şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı
Onu herkes yapıyor zaten onda bir sıkıntı yok hocam. Burda konuşulan konu kendimiz izlenim kasarak index almak.

beyler hadi dağılın !!!! bırakın artık şu hayalleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri