??Aynı isime biren fazla adsense??

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Adresler aynı olsa bi sorun çıkar mı ?

Selam
Benim şuan 6 adsense hesabım var.Hepside pınli ve 3 den fazla ödemeleri alındı.Adsenseleri 3 ayrı pc den yönetiyorum her pc den 2 adsense yönetiyorum.Her pc için ayrı internet hattı var.
Adsenselerin 2 tanesi benim adıma, 2 si eşimin diğer 2 side kardeşimin adınadır.Tüm adsenselerde sadece akbank hesapları var.Yani aynı bankadan açılmış 2 farklı hesap aynı kişi adına.
Adsense hesaplarındaki adresler her hesapta farklıdır.İsimler aynı fakat adresler farklıdır.Adresler degişik dedim ama aslında sadece kapı numarası faklı komsuların kapı numaralarını verdim hep ve tüm pınler geldi, sorunsuz kullanmaktayım.
Yukarıda yazdıklarım harfiyen dogrudur ve 4 aydan fazla süredir sorunsuz çalışmaktayım.
Anlattıklarım dışında soruları olan arkadaşlar olursa, cevaplayabilirim.
Herkeze bol kazançlar...

Ayni adres ve ayni telefon numarasi olmazsa sorun olmaz

Farklı pc ip mac adres isim banka iban ile kulandıgım tüm adsensler aynı anda kapatıldı :)
Hiç bir bilgi diğeriyle aynı degildi. hiç bir zaman aynı yerden giriş yapılmadı ama aynı gün aynı saate ve dakikada toplu olarak tespt edilip ban yedi.

Farklı pc ip mac adres isim banka iban ile kulandıgım tüm adsensler aynı anda kapatıldı :)
Hiç bir bilgi diğeriyle aynı degildi. hiç bir zaman aynı yerden giriş yapılmadı ama aynı gün aynı saate ve dakikada toplu olarak tespt edilip ban yedi.

Alahala bunu öğrendiğim iyi oldu

sizce birden çok adsenseye aynı ipten giriş yapılsa bir skıntı olurmu
ama her adsenselere giriş çıkışta geçmiş silinerek

Kiminle dans ettiğinizin farkına varın demek oluyor galiba :)

Alahala bunu öğrendiğim iyi oldu

sizce birden çok adsenseye aynı ipten giriş yapılsa bir skıntı olurmu
ama her adsenselere giriş çıkışta geçmiş silinerek

Benim düşüncem lokasyona bakıyorlar yoksa beni bulamazlardı. 1 hesap ban yediği zaman tespit edilen tüm hesaplar gitti.

İsim
Adres
İp
Mac
Pc
Banka
İban vs vs tüm bilgiler farklı olmasına rağmen toplu şekilde banlandı.

Küçük bir ekleme yapayım 1 aydır kullanmadıgım giriş yapmadıgım 3 hesabım da aynı gün gitti.

Benim aynı isimle 2 adsense hesabım var banka hesapları ve adresler farklı olduktan sonra problem olmaz

Benim düşüncem lokasyona bakıyorlar yoksa beni bulamazlardı. 1 hesap ban yediği zaman tespit edilen tüm hesaplar gitti.

İsim
Adres
İp
Mac
Pc
Banka
İban vs vs tüm bilgiler farklı olmasına rağmen toplu şekilde banlandı.

Küçük bir ekleme yapayım 1 aydır kullanmadıgım giriş yapmadıgım 3 hesabım da aynı gün gitti.

nasıl bir yol izlememizi önerirsiniz hocam, farklı lokasyonlar derken VPN falan kullansak ?

Alacaklı adına kimse değinmemiş nedense alacaklı adıyla banka adı farklı olunca para alınabiliyor mu ? 4 tane farklı adsense hesabınız olabilir ama ödeme alabilmek için oradaki alacaklı adıyla banka hesabındaki ad ve soyadların uyuşması gerekmiyor mu ?

Alacaklı adına kimse değinmemiş nedense alacaklı adıyla banka adı farklı olunca para alınabiliyor mu ? 4 tane farklı adsense hesabınız olabilir ama ödeme alabilmek için oradaki alacaklı adıyla banka hesabındaki ad ve soyadların uyuşması gerekmiyor mu ?
Eskiden bu sorun oluyormus fakat sonradan kaldirilmis diyorlar. O yüzden adsense satislari yapiliyor. Bazi kisiler ödeme zamani banka alacakli adiyla, adsense adini ayni yapiyorlar. Banka ödeme onayi yapildigi icin farkli isim ile sorun yasanmamasi gerekiyor.

aynı ip den ban yemezsiniz,ama aynı mac adresinden(aynı pc den) kesinlikle ban yeme riskiniz yüksek
hocam sizin bilgilerinize saygı duyuyorum geçenlerde adsenseleriniz patlamıştı ve sanırım xxx,xxx gibi bir mebla kaybetmiştiniz neyse sadete gelelim şimdi bir program var pc de sanki 4-5 tane ayrı ayrı yüklenmiş windows lar var mesela bunlara adsense1 adsense2 adsense3 gibi isimler verilerek bu programlarla aynı pc den girsek gene banlanma risk imiz var mı suan programın adı aklıma gelmiyorda tamindir sitesinde vardı.bu mümkünmü adsense koruması yapmak adına saygılar hocam

hocam sizin bilgilerinize saygı duyuyorum geçenlerde adsenseleriniz patlamıştı ve sanırım xxx,xxx gibi bir mebla kaybetmiştiniz neyse sadete gelelim şimdi bir program var pc de sanki 4-5 tane ayrı ayrı yüklenmiş windows lar var mesela bunlara adsense1 adsense2 adsense3 gibi isimler verilerek bu programlarla aynı pc den girsek gene banlanma risk imiz var mı suan programın adı aklıma gelmiyorda tamindir sitesinde vardı.bu mümkünmü adsense koruması yapmak adına saygılar hocam

ben şahsen banlanma sebebimi 1 adsensede kesinleşen büyük miktardaki para yüzünden olduğunu düşünüyorum,çünkü 1 yıldır nerdeyse aynı ip ile girerdim bütün adsenselerime-hiç bir sorun yaşamadım,ama google in bu saatten sonra ne yapacağı hiç belli olmuyor,tedbirli olmakta fayda var,dediğin şekilde ,eğer yüklü kazanmıyorsan bir sıkıntı olacağını sanmam.

ben şahsen banlanma sebebimi 1 adsensede kesinleşen büyük miktardaki para yüzünden olduğunu düşünüyorum,çünkü 1 yıldır nerdeyse aynı ip ile girerdim bütün adsenselerime-hiç bir sorun yaşamadım,ama google in bu saatten sonra ne yapacağı hiç belli olmuyor,tedbirli olmakta fayda var,dediğin şekilde ,eğer yüklü kazanmıyorsan bir sıkıntı olacağını sanmam.
hocam mesela bir adsende teklike noktası ne kadardır 10 bin olabilirmi

geçen sene daha kolaydı-ünlemden sonra artık hepimiz için daha zor
benim sorunum abonelerim oluyor ama yeni video izletemiyorum attıklarım ünleme düşüyor ve sıkıntı başlıyor aslında aboneler aç gibi video bekliyor ama yt attırmıyor videoları :)

hocam şimdide mümkün mü adsenseden o meblalar kazanmak eskiden anlattıklarına göre iyi kazanç bırakıyormuş şimdide mümkünmü yani
Ünlemi mozaikle aşsan bile index sorunu oluşuyor.
Yeni düzende partnerlerle bölerek yüklü meblağ elde edilebilir gibi duruyor. Artık kimi networkler de Youtube'dan zılgıt yemiş olacaklar ki kendinize ait olmayan içerikte sıkıntı yaratıyorlar.

Geçen yıl altın yıldı. 1500 kanalımla astronomik şeyler aldım. Bir sürü arkadaş da aldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri