Aynı kanaldan gelen birden fazla telif hakkında bi soru

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ışıklar yanmıyo malum kazançlarım baya bi düştü günlük 60 70$ kazanırken şimdi 10$'la günü kapatıyorum bana günlük kazancımın büyük çoğunluğunu getiren videoları video sahibinin istediği üzerine kaldırmak zorunda kaldım gerçi o silmemi istedi ama ben gizledim :) Şimdi de o videoları geri açtım devam ediyorum onlardan para kazanmaya ama bi sorum olacak adam görür görmez telifi kesin yapıştırıcak gerçi yapıştırsın benim sayemde abone kasıp,izlenim kastı sonra videoları kaldırmamı istedi o yüzden bi gıcıklığım var ona :)

Soruma gelince bu adam kanalından 2 3 ayrı videoya telif bildirimi yaparsa youtube bunu tek kanaldan geldiği için tek telif olarak mı sayar yoksa kanal direk kapanır mı?

Bunu aslında forumda araştırdım bazı kişilere aynı kanaldan onlarca telif gelmiş ama youtube tek telif olarak saymış bazılarının direk kanalı kapanmış bu durum hakkında kesin bi bilgi verebilecek var mı?

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Neredeyse aynı anda açmışız konuları aklıma gelen başıma mı gelicek tırstım şimdi :)

benım hesapta sorun yok hatta halen günlük 20dolar + getirisine (telifsiz videolardan) devam edıyor
ama bu para kesınlesmıse gelirmi emin değilim normalde hesaba giriş bile yapamamam lazım tekmeyı koymaları lazım ama anlamadım gitti

sınırlama arttırılmış olabilir 3 ten bence 3 çok az 10 falan olmalı telif uyarısı daha sonra kanal kapanmalı.

Merhaba arkadaşlar ışıklar yanmıyo malum kazançlarım baya bi düştü günlük 60 70$ kazanırken şimdi 10$'la günü kapatıyorum bana günlük kazancımın büyük çoğunluğunu getiren videoları video sahibinin istediği üzerine kaldırmak zorunda kaldım gerçi o silmemi istedi ama ben gizledim :) Şimdi de o videoları geri açtım devam ediyorum onlardan para kazanmaya ama bi sorum olacak adam görür görmez telifi kesin yapıştırıcak gerçi yapıştırsın benim sayemde abone kasıp,izlenim kastı sonra videoları kaldırmamı istedi o yüzden bi gıcıklığım var ona :)

Soruma gelince bu adam kanalından 2 3 ayrı videoya telif bildirimi yaparsa youtube bunu tek kanaldan geldiği için tek telif olarak mı sayar yoksa kanal direk kapanır mı?

Bunu aslında forumda araştırdım bazı kişilere aynı kanaldan onlarca telif gelmiş ama youtube tek telif olarak saymış bazılarının direk kanalı kapanmış bu durum hakkında kesin bi bilgi verebilecek var mı?

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

vidolarını belirli bir süre gizleyip tekrar açtığında yine eskisi gibi yüksek izlenim alıyor mu ?

vidolarını belirli bir süre gizleyip tekrar açtığında yine eskisi gibi yüksek izlenim alıyor mu ?

Valla hocam açtığım videolar 3 günde toplamda 200K izlenim almıştı ama daha dün açtım gizliliği şuan fazla izlenim aldıklarını gözlemlemedim maksimum 1K izlenim almışlardır bi iki daha beklemek daha faydalı doğru bi cevap vermek için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri