Merhaba arkadaşlar ışıklar yanmıyo malum kazançlarım baya bi düştü günlük 60 70$ kazanırken şimdi 10$'la günü kapatıyorum bana günlük kazancımın büyük çoğunluğunu getiren videoları video sahibinin istediği üzerine kaldırmak zorunda kaldım gerçi o silmemi istedi ama ben gizledim
Şimdi de o videoları geri açtım devam ediyorum onlardan para kazanmaya ama bi sorum olacak adam görür görmez telifi kesin yapıştırıcak gerçi yapıştırsın benim sayemde abone kasıp,izlenim kastı sonra videoları kaldırmamı istedi o yüzden bi gıcıklığım var ona
Soruma gelince bu adam kanalından 2 3 ayrı videoya telif bildirimi yaparsa youtube bunu tek kanaldan geldiği için tek telif olarak mı sayar yoksa kanal direk kapanır mı?
Bunu aslında forumda araştırdım bazı kişilere aynı kanaldan onlarca telif gelmiş ama youtube tek telif olarak saymış bazılarının direk kanalı kapanmış bu durum hakkında kesin bi bilgi verebilecek var mı?
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Soruma gelince bu adam kanalından 2 3 ayrı videoya telif bildirimi yaparsa youtube bunu tek kanaldan geldiği için tek telif olarak mı sayar yoksa kanal direk kapanır mı?
Bunu aslında forumda araştırdım bazı kişilere aynı kanaldan onlarca telif gelmiş ama youtube tek telif olarak saymış bazılarının direk kanalı kapanmış bu durum hakkında kesin bi bilgi verebilecek var mı?
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.