Aynı pc de 2 farklı adsenseye gırmek ban sebebı mı

thedimebag

Yasaklanmış
arkadaslar bıraz once forum da okudum aynı pcden 2 farklı adsenseye gırmek ban sebebımı
cunku 2 adsensem var farklı ısımlerde farklı hesaplarda ama adres aynı
ve ipler falan aynı

bu arada bır kac arkadasın basına gelmıs sımdı okudum cevaplarıda rısklı gıbı

arkadaslar bıraz once forum da okudum aynı pcden 2 farklı adsenseye gırmek ban sebebımı
cunku 2 adsensem var farklı ısımlerde farklı hesaplarda ama adres aynı
ve ipler falan aynı

aynı pc den aynı ip den 4 aydır 3 adet adsense yonetiyorum hiç bir sorun yok kardeşim dildigin gibi devam et

hayır,ban sebebi degil.ama hesaplardan birisi bi şekilde banlanırsa,digerleride riske girer.

Şimdi Kime İnanalım [MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION] e mi [MENTION=5021]Rigatomik[/MENTION]'e mi ?

hayır,ban sebebi degil.ama hesaplardan birisi bi şekilde banlanırsa,digerleride riske girer.

bu kötü işte cöp veya denemlik adsenselerde banlama ihtimali büyük deglmi. . veya pin geldikden sonra mı banlanır pin olmadımı banlanır. ban riski hangi adsenelerde daha yüksek ? pinlimi pinsizmi ?

aslında sacma olur ban sebebı olursa
ne yanı benım abımınde hesabı olmucak mı
veya ben ınternet cafe ısletıyorum falan dımı sacma seyler ama onemlı sonucu bılmek lazım

isim farklı adres farklı neden ban sebebi hocam biraz açıklarmısın kardeşimin adına açıcam ben pc den o telefondan giricek ama ıp aynı :)

aynı pc den açma bence ip farklı olsun . git arkadaşından aç. şahsi fikrim . işini belki biraz daha sağlama almış olursun.

13 hesap yönetiyorum. Bazıları aynı adres bazıları aynı banka ve bazıları aynı isimde. Herhangi bir problem yok. Ama ban yerse büyük ihtimalle hepsi ban yiyecek.

Adsense sözleşmesine göre tek ip adresinden 2 veya daha fazla adsense açmak ban sebebidir.Botlara yakalanmadığın sürece dilediğin kadar kullanabilirsin.)VDS ve benzeri şeyler kullanmıyorsan hiç açma sonra tekrar almak için bir ton uğraş içine girersin forumda banlanıp alamayan arkadaslar mevcut :)

Valla dostum ben açtım 3 hesap 2 si aynı isme diğeri farklı bir isme kayıtlıydı yaklaşık 3.hesapta fazla kanal olmadığından dolayı pek girmiyodum fakat diğer ikisi yani aynı isme kayıtlı olanlarda sağlam kanallar olduğu için istatistikleri fena değildi ikisinide her gün kontrol ediyordum yani geçen gün o 2 hesapta banlandı aynı pc den girdiğim için mi yoksa ikiside aynı isme kayıtlı olduğu için mi bilmiyorum ama olan 1200 liraya ve kanallara oldu adsense gümleyince kanalların para kazanmalarıda uçuyor

Ban sebebi değildir. chorome'dan 1. firefox'tan 2. adsense hesabıma giriyorum 8 9 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım.

sebebi hangisidir ?

adresin aynı olmasımı ? yoksa hepsimi ?

Adres aynı ve aynı pcden girmek yüzde yüz ban sebebidir.

Adres farklı ise yinede her gün veya düzenli olarak aynı ip pc üzerinden giriyorsan demekki aynı şahıssın.

Küçük bir benzetme Bu foruma aynı pcden iki nik aç gir anında ban alıyormusun multi üye diye? Alıyorsun. Forum adminine desenki komşumda benim ipden giriyo belki anlayış gösterir :) amma sen bunu adsenseye diyemezsin...

Ve nette senin verdiğin adresle tanımazlar seni. Seni onlara tanıtan pc, ip, bağlantılar, cookiler ve saire gibi şeylerdir. Aynı pc den girmek sonuç olarak aynı kişisindir demektir.

1 ay banlanmadıysa o demek değil banlanmaz. Eninde sonunda ban ihtimali vardır.

Adres aynı ve aynı pcden girmek yüzde yüz ban sebebidir.

Adres farklı ise yinede her gün veya düzenli olarak aynı ip pc üzerinden giriyorsan demekki aynı şahıssın.

Küçük bir benzetme Bu foruma aynı pcden iki nik aç gir anında ban alıyormusun multi üye diye? Alıyorsun. Forum adminine desenki komşumda benim ipden giriyo belki anlayış gösterir :) amma sen bunu adsenseye diyemezsin...

Ve nette senin verdiğin adresle tanımazlar seni. Seni onlara tanıtan pc, ip, bağlantılar, cookiler ve saire gibi şeylerdir. Aynı pc den girmek sonuç olarak aynı kişisindir demektir.

1 ay banlanmadıysa o demek değil banlanmaz. Eninde sonunda ban ihtimali vardır.

önlem ne olabilir ?
kardeşimin laptopuna farklı adsenseden girmek ve benim laptopuma farklı adsenseden girmekmi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri