Aynı pc de 2 farklı adsenseye gırmek ban sebebı mı

sorun olucapını sanmam en azından tek tük giriliyorsa mantıken olmaması lazım :)

Peki aynı ev adresi yazmamızda bi sakınca var mı ?

şimdi babamın üzerine aynı ip den adsense hesabı başvurusu yaptım kabul olmaz herhalde.

Teyzem webmaster 6-7 yıllık adsensesi var dayım desen 1 senelik bendede 1 yıldır var genelde ben şuan dağil internete hep teyzemden girerim adsensemede malum hiç sıkntı olmadı şuana dek ama tabi biri patlasa diğeri etkilenebilirmi bence etkilenebilir çünkü ben hergün teyzemlerin netini bilgisayarını kullanıyorum onun dışında sıkıntı olmaz bence

Dostum 4 Adsense yönetiyorum aynı ipden. Sıkıntı yok yaklasık 3-4 aydır bu böyle.

babamın üzerine başvurdum kabul oldu artık 2 tane adsensem var ama inş banlanmaz

ben kendi adsense'mi giriyorum bide arkadaşlarım bu işe yeni başladı onlara öğretmek için onlarınkinede girip gösteriyorum 3 hesaptada bi sıkıntı yok şimdilik

Ban sebebi değildir. chorome'dan 1. firefox'tan 2. adsense hesabıma giriyorum 8 9 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım.

hocam adsenselerde bi sıkıntı oldu mu? 2.adsenseyi açacağım, ama aynı pc den kullanacağım. Farklı pc de olabilir ama aynı ip kullanacağız sonuçta aynı evde. Engel teşkil eder mi acaba?

2 yıllık adsense hesabım var birde 1 yıllık hesabım kullanıyorum aynı ıpden giriyorum 1 yıldır sorun yok

8 tane adsense kullanıyorum uzun zamandır bir problem yaşamadım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar bıraz once forum da okudum aynı pcden 2 farklı adsenseye gırmek ban sebebımı
cunku 2 adsensem var farklı ısımlerde farklı hesaplarda ama adres aynı
ve ipler falan aynı

bu arada bır kac arkadasın basına gelmıs sımdı okudum cevaplarıda rısklı gıbı

3 adsense sabah kalktığımda uçmuştu :) dikkat et

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri