Ayrılık .....

Hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun İnşa-Allah

hocam hayırlısı be sende en azından 5yıldır birlikte olduğun biri var e biz napalım :D

son kısım eğlence amaçlı yazılmıştır yanlış anlaşılmasın

Herkes yalan söyler, Sizde söylemişsinizdir (aksini iddaa etmek bile yalan söylemek olur)

Ortayolu bulmak önemli olandır, pire için yorgan yakmak değildir.

Umarım en kısa zamanda yeniden barışır ve ilişkinize kaldığınız yerden devam edersiniz.

hakkınızda hayırlısı hocam... bence tekrarlanmamış hatalar yoksa afetmeyi dene.. herkesin mutlaka 2. hakkı olmalı..

edit: alıntı

sıkma canını üstad ölüm dışında bu dünyada herşeyin bir çözüm yolu vardır.

Önemli olan hayırlısını istemek hocam.Bize şer gibi görünen bazı şeyler aslında hayırdır.

Merhaba Berkan hocam,

bundan 10 yıl önce bir kızla çıkmaya başlamıştım. O dönemler lise sondaydım. Ben farklı üniversiteyi kazandım o farklı üniversiteyi kazandı. 1 yıl daha ilişkiyi ilerlettik. O kadar arada şehir olmasına rağmen her ay 2-3 defa 500km yolu arabamla gidiyor geliyordum. Sonunda ayrıldım(Toplam 3 yıl çıktım). üzerinden 1 ay geçtikten sonra sevdiğim kişiyi buldum. Sevdiğim kişiyle 7 yıl çıktım ve evlendim. Şuan bir kızım var. Diyorum ki, Allah iyki ondan beni ayırmış. Şuanda eşimle Çok çok mutluyum.

Ondan ayrılma sebebimde : ben onu çok sıkıyordum, bana yalan söyleyip gitmesini istemediğim bir yere gitmesiydi.

Allah aşkı bambaşka birşey. Tarifi yoktur. Sevgi ise doğru kişiyle yaşanması gereken birşeydir. Herkes yaşamalıdır

Merhaba Berkan hocam,

bundan 10 yıl önce bir kızla çıkmaya başlamıştım. O dönemler lise sondaydım. Ben farklı üniversiteyi kazandım o farklı üniversiteyi kazandı. 1 yıl daha ilişkiyi ilerlettik. O kadar arada şehir olmasına rağmen her ay 2-3 defa 500km yolu arabamla gidiyor geliyordum. Sonunda ayrıldım(Toplam 3 yıl çıktım). üzerinden 1 ay geçtikten sonra sevdiğim kişiyi buldum. Sevdiğim kişiyle 7 yıl çıktım ve evlendim. Şuan bir kızım var. Diyorum ki, Allah iyki ondan beni ayırmış. Şuanda eşimle Çok çok mutluyum.

Ondan ayrılma sebebimde : ben onu çok sıkıyordum, bana yalan söyleyip gitmesini istemediğim bir yere gitmesiydi.

Allah aşkı bambaşka birşey. Tarifi yoktur. Sevgi ise doğru kişiyle yaşanması gereken birşeydir. Herkes yaşamalıdır

Yalandı değil mi :) Yalan söylemesi ? Şimdi bunu ben yaşıyorum <!! Yüce Allahın Taktiri Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler .... Sabrediyorum

---------- Mesaj saat 01:41:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:35 civarında gönderildi. ----------

https://www.facebook.com/photo.php?v=177027719010679&l=3792812931872800374

Herkese Açık Yaptım videomu izleyen beğenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.... İsteyen ekleyebilir Berkan Bakar Kapımız açıktır.

---------- Mesaj saat 01:47:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:20 civarında gönderildi. ----------

Hayat çok tuaf

Aşkı çok istiyoruz ... O bize çok uzak :)
Parayı çok istiyoruz oda uzak

İstediğimiz herşey bize uzak geliyor..
Ama istemediğimiz şeyler bize tesadüfen geliyor
Hayat çok anlamlı herşeyiyle güzel bir denge :)

Allahım sen bilirsin...

3. uncu hakkinida kullanmis. Birsey demesen eyer bilmem kacinci hakkinida kullanacak demekki !! Ben diyer yazan arkadaslar gibi dusunmuyorum ve diyorum ki; "" iyi etmissin, zararin neresinden donersen kardir !""

Üstad, sindire sindire unutulacak acılar her ne kadar zorda olsa, şimdi aklıma geldi
İstemeyerek kız arkadaşımdan ayrılmıştım bir değil bir sürü yalan yüzünden , en sonunda noktayı koyabildim ama ilk 2 ayı bana sor, hergün midem öyle bir kasılırdı ki , sıkıntıdan olur bilenler bilir , mideyi geçtim psikoloji alt üst daha detaya gerek yok, Allah göstermesin bir daha o günleri.Hergün Allah'a dua ettim aklımı bana geri ver diye.
Allah yanlış kişiyle karşılaştırmasın.
Allah aşkından bahsetmişsin, tamamen katılıyorum umarım Allah hepimize nasib eder Allah aşkını, Allah hepimizi kabul eder yakınlaşmamıza izin verir,Allah bize zaten yakında, inşallah bizde birgün ona yakın olabiliriz güzel kardeşim.

Bu forumuda seviyorum, farklı bir ortam var gerçekten iyiki gelmişim.

Kardeşim Allah sabır versin. Çok zor bir şey bu ya. Bende eski kız arkadaşım kapının önünde düğün yaptı diye dert yanmıştım bir ara forumda.. Acımız bitmedi ama ne oldu azaldı.

Seninki bambaşka bir şey. Hem nişanlısın hem 5 sene geçmiş koskoca yıllar gitmiş. Çok büyük bir yalan değilse affedilecek bir şeyse hiç düşünme affet yazık olmasın kardeşim..

Bak güzel kardeşim hatasız kul olmaz demişler 5 Yıldır sürekli hayatın her alanında görüştüğüm ve hayatımı paylaştığım ve çok sevdiğim demişssin herkes yalan söyler yalan söylemeyen bir insan varmı yeryüzünde ne demişler asla yalan söylemeyecek kadar yalancı değilim Sen değerli kardeşim hiçmi yalan söylemedin aşkda sevgide gurur sevdığını kaybetmekle sonuçlanıyor Bak güzel kardeşim ufak bir yalandan bıraktığım dedin nişanlın seni 5 yıl beklemış Değerli kardeşim ben 34 yasındayım müsadenle sana tavsiyem seviyorsan özür dile tekrar barış gururu bir kenara bırak allah korusun yarın öbür gün onu kaybedersen çok üzülürsün Saygılarımla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri