Forumu araştırırsan var konusu quızın reklamlarını kaldırmak ıcın. kaldırıp adsenseye bağlasan bile eşleşen atıyor
eşleşene itiraz ediliyordu sanırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumu araştırırsan var konusu quızın reklamlarını kaldırmak ıcın. kaldırıp adsenseye bağlasan bile eşleşen atıyor
Partner boyle birşey yapabilir mi abi google bunu farkederse neler olur koskoca şirket boyle bir risk alamaz bence
arkadaslar rastlantı olucagını dusunmuyorum,en cok ızlenım alan kanallar kapanıyor,kanallar eskı ve quizdeydı.
kapananları odemıyecegı ıcın yapıldıgını dusunuyorum,
dasbohard 29 kanal vardı hepsını atmıslar herhalde 4 gmaılle gırdım bu yazıyla karsılastım
Maalesef, isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz
Bir hesabın şifresinin çalınmış olabileceğine inandığımızda güvenlik nedenleriyle Google bazen girişleri reddedebilir. Hesabınıza tekrar erişim elde etmek için başka bilgisayarları deneyin. Yine de erişemezseniz şifrenizi sıfırlayabilir veya daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
hocam yan sekmede youtubeye girip youtubeden giriş yapın sizden güvenlik için kurtarma maili vs isticektir onu girdikten sonra tekrardan quize giriş yapın düzelecektir her mail için güvenlik soruları souyor google 2 3 gündürdasbohard 29 kanal vardı hepsını atmıslar herhalde 4 gmaılle gırdım bu yazıyla karsılastım
Maalesef, isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz
Bir hesabın şifresinin çalınmış olabileceğine inandığımızda güvenlik nedenleriyle Google bazen girişleri reddedebilir. Hesabınıza tekrar erişim elde etmek için başka bilgisayarları deneyin. Yine de erişemezseniz şifrenizi sıfırlayabilir veya daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Bu atılmış demek olmuyor hocam farklı bir tarayıcıdan giriş yapın
ya hocam quız le ugrasırken sana cevap yazmayı unuttum kusura bakma fındıklar elıme ulastı bu arada guzelmıs daha sıparısım olacak herzaman gırdıgım tarayıcı fırefox tan gırıyorum baska mı deneyeyım dıyosun bu arada kanalla acıkmıs
Eyvallah yorumunu Fındık konuma atarsan sevinirim açıktır atılmamıştır hocam sen explorerdan bir bak
Arkadaşlar kanalların kapanmaması için bir müddet para alıp videoları silmek mantıklı sanırım. Sizin öngörüleriniz nedir? Kaç gün daha tutmalıyız. En iyi kanallar ayın başlarında ve ayın 10 nu gibi kapanıyordu sizden de fikir alalım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim korktuğum şey Quiz videoları sildiğimiz için ya ödeme yapmazsa?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.