Az ve oz çalışıyorum ama yinede flagtan kapatiyolar lanetolasicilar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1000 kanalla çalışanlar ayda 100.000 kazanamıyorsa boş çalışıyor demektir bence.![]()
beni tanıyanlar bilir bugüne kadar çok az video ve çok az kanal ile çalıştım hep. Çokta güzel rakamlar aldığım oldu tek videodan rekor derecesinde paralar aldım. Çok şükür 2-3 ay hiç çalışmadığımda oldu özellikle bu son 2 aydır gerçekten hiç çalışmadım ben genel olarak hep çok az çalıştım. 1 yıldır yani neredeyse bu işe başladığımdan beri düzenli ödeme alıyorum. Fakat bir konuda oldukça eminim ki biraz daha fazla çaba gösterip daha fazla çalışsaydım çok daha fazlasını kazanabilirdim. O sebeple kendinizi sınırlamayın yapabildiğiniz kadar uğraşabildiğiniz kadar uğraşın zaten yolu biliyorsanız daha fazla çalışmamak için hiçbir sebep yok demektir.Son günlerde hiç açmadığım kadar kanal açıyorum 1 yıllık youtube hayatımda toplasan 50-60 kanalım belki olmuştur![]()
1000 kanalla çalışanlar ayda 100.000 kazanamıyorsa boş çalışıyor demektir bence.![]()
hocam peki izlememiz gereken yollar, tavsiyeleriniz neler.. bu konularda bize yol gösterseniz ya da önceki konularınızda var mı bize ışık tutacak bilgiler..
1 kanalsa 1kanal, 20 kanalsa 20... ama aylık geçimime biraz artısı olacak bi gelir istiyorum.. öyle yüksek rakamlarda da gözüm yok açıkçası..
günlük/haftalık dizi show takibi olur, ya da eski filmlerden yükleme olur ne denediysem elim boşta kaldı..
bi aralıkta bide bu ay mn'den 100'er lira para aldım.. ne arttırabilrdim ne de yeni kanalları tutturabildim..
dediğim gibi hocam, bize izlememiz gereken yol/yöntem nedir az biraz ışık tutsan çok mutlu olurum/oluruz
Hocam her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler ya tabi ki burada sana çalıştığım yöntemi veya içerik yazamam ama elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Düz spam yapan birisi isen ki öyle gözüküyor yani kendine has çalışma şeklin cartın curtun yoksa yapabileceğin en güzel şey denemek ve sabır etmektir. Öncelikle popüler kategorilerde deneyipte tutunamıyorsan uzak dur derim çünkü bu sana zaman kaybettirir. Artık içerik bulma konusunda yapabileceklerin tamamen senin hayal gücüne kalmış yabancı dillerde atıyorum vieatnamca translate yardımı ile bu dilde yayın yapan televizyon kanallarını bulup orada ki showları dizileri torrent yardımıyla deneyebilirsin. Zaten eğer ki sağlam bir yt to yt ci değilsen torrent çok büyük nimettir yabancı dillerde ingilizceden bahsetmiyorum kendine öz torrent siteleri bulabilirsen bu senin çalışma stiline kalmış ama bir çok engelsiz cartsuz curtsuz içerik bulursun. Aylık 2-3 binde olsa kazanmak çok zor değil özellikle torrentin nimetlerinden faydalandıktan sonra kısacası iş içerikte bitiyor. Onun içinde peygamber sabrına sahip olup denemen gerek. bir yerden tutturduktan sonra kurcalayarak örnek vermek gerekirse en basitinden tutan showun kanalında ki diğer içerikleri bile deneyerek kendine yeni içerikler bulabilirsin.Herkesin yaptığı gibi popüler içeriklerde 50 tane videoyu bir kanala atmakla spam yapılmaz zaten zibilyon tane kişi atıyor haliyle tutması çok çok zor. Burada ki çoğu insanın kendine has bir çalışma şekli var ve onun üzerine giderek onu genişleterek ustalaşıyorlar sende kendi çalışma stilini en ufak şekilde bulduğunda onun üzerine giderek genişleteceksindir. Benim burada yazdıklarım çok çok ufak fikirler bir yol bir kasaba olmaz belki ama bir adım olabilir gerisi senin hayal gücüne kalmış. Umarım sende kısa zamanda kendi yolunu bulur güzel yerlere gelirsin pes etmemeniz dileğiyle
Son olarak bizde direk kazanmaya başlamadık ilk başlarda 3-4 ay deli gibi çalışıp sabrettiğimi bilirim insanların bana söylediklerinin tabisi etkisi olmuştur ama youtube da tutunabilmemin en büyük mucidi sabır.
hocam zaman ayırıp bu bilgiyi/motiveyi paylaştığınız için teşekkürler.
öncelikle tabiki içeriğiniz - çalışma yönteminiz nedir diye bir çiğlik yapamam.. o sizin emeğiniz, tecrübeniz..
ilk zamanlar o popüler videolar üzerinden denedim ama hüsran tabiki.. sonra film üzerinde durdum ve sonuç aynı..
dizi - talk show üzerinden denemeler yaptım / yapıyorum az biraz kıpırdama - getirisi oluyor ama o emeğin getirisi hiç motive etmiyor uzun süredir..
dediğiniz gibi, sizin bu adımınızla yön vereceğim bir süre kendime..
ilk baştan bu yana olduğu gibi sabrederek tabiki..
tekrardan ilginiz ve paylaşımınız için teşekkürler..
youtube dan sonra hayatımda bir çok değişiklik oldu eğer ki yaşadığım zorluklarda pes etseydim ve bu işi bıraksaydım veya bıraktığımda geri dönmeseydim bunların hiçbiri olmazdı. Bazı şeylerin üzerine gitmek gerekiyor az diye bakmayın ben ilk girdiğimde günlük 20-30 tl ye bile tavdım. Ama sonrası benim planlarım dışında gerçekleşti hep bende motivemi kaybediyorum özellikle ağır bir yorgunluk oluyor keyfime fazla düşkün bir insan olduğumdan dolayı hayatımda çok zorlukta yaşamadım zaten daha fırsatım olmadı belkide ama her zaman yapabildiğim en iyi şeyi sabretmeyi denedim sabrettim sabrediyorum.Üzerine gitmekten korkmayın motivenizi olacakları düşünerek gerçekleştirin ve o zamana kadar sabrettiğinizi unutmayın. Çünkü imzamda da yazdığı gibi başarısızlık yeniden başlamak için sadece basit bir fırsat. Motivenizi kaybettiğinizi söylediğiniz için bu mesajı yazdım çünkü zibilyon kere aynı durumu yaşadım yaşıyorum allah yar ve yardımcınız olsun![]()
1 Gün Sonra ;
![]()
az sayıda kanalla çalışmak bence riskli,kapanınca telafisi zor olur...çok kanalla çalışın,tabi bu benim görüşüm..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.