Az Kanal Mı Çok Kanal Mı ?

hocam partner ile ilgili söylediklerinizi merak ettim inş 2015 de aynı partner e bağlı kanalların para kazanması toplu halde gitmez

herşeyi beklerim ben. ona göre konuşuyorum zaten.

söylenen ağızdan çıkan herşey şuana kadar gerçekleştiği için konuşuyorum :)

100 kanalla 10 000 $ dolar kazanırsın çok rahat kazanırsın ama o parayı alamazsın :)

1 kanalın spamdan kapanırsan tüm kanalların tehlikeye girer buda boşa kürek çekmek demektir kazanıp kazandığı parayı almamak demektir :)

Kimi az kanalla kazanır kimi cok kanalla ama en önemlisi planın ne ne yapabilirsin bunu ilk başta ayarla cok kanal evet kazandırır ama kapanmada cok olur bunu hiç unutma ilk başta knlların kapanmamasını saglamanız gerekir ilk bunu planlayın sonra spama başlayın

hocam ya 1 senedir yt işindeyim katagori bulma işini hala anlamadım nasıl buluyorlar katagori kelimelerdenmi türetiyolar nedir bu ya :confused:

mavera hocan sana kısaca söylemiş zaten,benim yöntemim örnek;gündem,haber,politika,magazin vb. sen bunların alt kelimelerinde de aratma yap karşına enteresan konular çıkar,ingilizce olur arapça olur hangi dilde çalışmak istersen telifsiz binlerce video karşında,videolarını editlemen lazım bir tane logo güzel bir başlık vs. yükle devam et yoluna...

hocam bu güncellemeler 1 ocakta mı gelir yoksa en azından birkaç hafta geçer mi
tahminin var mı

bütün partner şirketleri yeni güncellemeler üzerinde çalışıyor (forumda mevcut partnerler yani bizim çalıştığımız çöpe çevirdiğimiz partnerler ) her an gelebilir güncellemeler bu çalıştığımız partner firmalarının hiç birinin alt yapısı yok ama yavaş yavaş geliştiriyorlar kendilerini.

Kazancınızı nasıl arttırabiliyorsanız o sistemde devam edin az kanal az video ile çok kazanıyorsanız devam edersiniz istediğiniz rakamları kazanamıyorsanız daha fazla kanal daha fazla video yüklersiniz.
Tamamen sizin yeteneğinize kalmış.

Ben 1-2 kanal bikaç video ile öyle güzel rakamlar kazanmasını öğrenemedim neredeyse bu işin içine gireli 1.5 yıl olmasına rağmen :D

Kazancınızı nasıl arttırabiliyorsanız o sistemde devam edin az kanal az video ile çok kazanıyorsanız devam edersiniz istediğiniz rakamları kazanamıyorsanız daha fazla kanal daha fazla video yüklersiniz.
Tamamen sizin yeteneğinize kalmış.

Ben 1-2 kanal bikaç video ile öyle güzel rakamlar kazanmasını öğrenemedim neredeyse bu işin içine gireli 1.5 yıl olmasına rağmen :D

Çok Kanal :D ?

Kimisi az kanal kimisi çok kanalla kazanır herkesin çalışma yöntemi farklıdır.At geç yapan biri çok kanal az kanal öz kanal çalışan kanallarına ii bakıyordur.Bu çok genelleme bir soru çalışma yönteminiz neyse sisteminizi ona göre kurarsınınız..

haftada 1 ya da 2 kanal açarım vaktim yok diye. ama açtığım o 2 kanalda kesin kazandırır kapak resmiydi fotosuydu etiketiyle elle özen göstererek girerim. Spamdan kapanma şuana kadar yaşamadım.

Kalite spam=az kanal=cok kazanc
Kalitesiz spam=cok kanal= az kazanc
Formul bu cok kanal calisanlarin kanallari belli bir sure sonra kesin kapanir onun icin surekli bi sirkulasyon olmasi gerek kanal tedariki icin orda da bi curuk elma cikarsa vay haline....

Geliri iyi olan az sayida kanali adsenselere pay edersin. Gunluk 10 20 getirenleride partner yaparsin.
Cok kanali partner olarak tutmak iyidir. Adsensede az ama öz kanal tutmak iyidir, bir kanal gidince digerini etkilemesin diye. Ancak partnerde toplu kapanma olmaz ( spamdan her zaman toplu kapanma olabilir.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri