Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

2- Örnek kategorimiz jimmy kimmel idi diyelim girin youtube'a jimmy kimmel yazın boşluk bırakıp a yazın yani şu şekil "jimmy kimmel a"

En çok izlenenleri mi yoksa en yenilerimi neyi önerirsin burada?

onu yaptığında o isme sahip olan bölümü indireceksin az izlenmiş çok izlenmiş farketmez

Öyle uğraşacağımıza: dvd yi 15 parta bölerek yüklesek? :-)

Facebook, Twitter G+ sayfaları, website, wikipedia, mümkünse imdb linkini filanda ekleyin, abone üzerinde muhteşem etkisi vardır.
Kardeşim açtığımız kanalın face tw vs vs sayfalarını açacağız ama boş sayfa olacak nasıl abone çekeceğiz oralardan ?
Ayrıca spama başlamıştım
serkan abininde dediği gibi ama beceremedim. güncel video atan kanal buldum ortalama 20bin abonesi olan
kanalı güzelce tasarladım
kanalı kopyaladım
her dilde kanal ile ilgili en çok aranan kelimeleri açıklamaya yazdım
etiketlere o kategori ile ilgili ingilizce en çok aranan kelimeleri yazdım
ilgi çekecek özel küçük resim ekledim
başlıkları ilgi çekecek şekilde değiştirdim
fligram ekledim fan finder kullandım vs vs sonuç vasat 0 :)
Serkan abinin anlattığı bilgilerde birşeyleri atlamışım ki kazanç sağlayamadım.
Bu konuda çok mantıklı geldi kardeşim bu şekilde çalışmayı deneyeceğim. Başta Serkan abi olmak üzere senden ve forumdaki diğer bilgi paylaşan herkesden allah razı olsun kazançlarını bin kat arttırsın kendisine ve ailesine sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah. Sizin yaptıklarınızı kimse kolay kolay yapmaz.

Paylaşım için teşekkürler kardeşim.Bu konu bence 2014' ün bomba konusu.

Facebook, Twitter G+ sayfaları, website, wikipedia, mümkünse imdb linkini filanda ekleyin, abone üzerinde muhteşem etkisi vardır.
Kardeşim açtığımız kanalın face tw vs vs sayfalarını açacağız ama boş sayfa olacak nasıl abone çekeceğiz oralardan ?

Pardon ben yalan soyluyorum ozaman. Arkadasim ben kanali actigimda ilk ay toplam 10000 izlenim vardi. Sonraki ay günlük 350000 izlenim oldu. Bu is sabır isi, ilgi isi.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla her sahife yi tek tek okudum kendi kategorimde uygulamaya çalışacam

Azim+Araştırma+Zeka=Canlı

2x Hızlandır Olayını anlayamadım.Google'da arattım videoyu 2x hızda oynat anlamında mı? Biraz daha açabilirsen Hocam sevinirim 2x olayını.
Bilgiler için de çok teşekkürler bu arada.

2x Hızlandır Olayını anlayamadım.Google'da arattım videoyu 2x hızda oynat anlamında mı? Biraz daha açabilirsen Hocam sevinirim 2x olayını.
Bilgiler için de çok teşekkürler bu arada.
movie maker ile video hızını iki katına çıkar demek istiyor hocam

Valla merak ettim, kanalımdaki çizgi filmin adını arattım youtubede. Ana sayfada 9. sırada çıktı :D Demek benim kanalın da patlama yapması yakın :D

Arkadaşlar peki kanalı hangi partnerliğe bağlamamız lazım ödemeyi sorunsuz alabilmek için?

hocam sizin bu kazancı sağladığınız kategori çizgifilm değil dimi :)

Eğer benim okadar alacağım üstüne yatacak olsun, sinir krizi geçirirdim.

Haberlere filan çıkardım, cinnet geçiren spamcının hali'diye.

Kazancın daim olsun, paylaşım için teşekkürler ayrıca.

cinnet geçiren spamcı :D: :D:D
ulan aniden bi güldüm sümük salya masaya fırladı
bi daha böyle yorumlar yapma.

Ayrıca spama başlamıştım serkan abininde dediği gibi ama beceremedim. güncel video atan kanal buldum ortalama 20bin abonesi olan
kanalı güzelce tasarladım
kanalı kopyaladım
her dilde kanal ile ilgili en çok aranan kelimeleri açıklamaya yazdım
etiketlere o kategori ile ilgili ingilizce en çok aranan kelimeleri yazdım
ilgi çekecek özel küçük resim ekledim
başlıkları ilgi çekecek şekilde değiştirdim
fligram ekledim fan finder kullandım vs vs sonuç vasat 0 :)
Serkan abinin anlattığı bilgilerde birşeyleri atlamışım ki kazanç sağlayamadım.
Bu konuda çok mantıklı geldi kardeşim bu şekilde çalışmayı deneyeceğim. Başta Serkan abi olmak üzere senden ve forumdaki diğer bilgi paylaşan herkesden allah razı olsun kazançlarını bin kat arttırsın kendisine ve ailesine sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah. Sizin yaptıklarınızı kimse kolay kolay yapmaz.

merak etme sürekli video atarsan er yada geç mutlaka kazanırsın ayrıca var olan official sosyal medya sayfalarını ekle yeni açma

---------- Mesaj saat 23:31:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:21 civarında gönderildi. ----------

Pardon ben yalan soyluyorum ozaman. Arkadasim ben kanali actigimda ilk ay toplam 10000 izlenim vardi. Sonraki ay günlük 350000 izlenim oldu. Bu is sabır isi, ilgi isi.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen sadece SA-BIR!

---------- Mesaj saat 23:35:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:23 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar peki kanalı hangi partnerliğe bağlamamız lazım ödemeyi sorunsuz alabilmek için?

awe olmasında istersen dans partnerine bile bağla
buda olmadı.

---------- Mesaj saat 23:38:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:35:10 civarında gönderildi. ----------

hocam sizin bu kazancı sağladığınız kategori çizgifilm değil dimi :)

yukarılarda yazıyor ama bu taktik her şeyde işe yarar özellikle kanal oluşturma bölümü show ve dizi kanalarına uygulanmalı

---------- Mesaj saat 23:39:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:38:13 civarında gönderildi. ----------

cinnet geçiren spamcı :D: :D:D
ulan aniden bi güldüm sümük salya masaya fırladı
bi daha böyle yorumlar yapma.

nesi komik ki kardeş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri