Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

keşke riski sevmeseydim o para garanti olurdu akıllı davranmışsın Helal olsun o para sana :D

Belki hatirlarsin boyle bir soru sormustum, sen hic dusunme sil demistin. Bu konu bence bir cok forum uyesini yonlendirecek bilgiler icerecektir. Cunku basariya giden yolda bazen baskasinin yapmadiklarini yapmak gerekiyor. Bakin arkadaslar kanal kuruyoruz, kanali herkes acar. Youtube para kazanma yazin sadece muslera hocamin youtube videolarini izleyen herkes zaten bu ise girebilir. Burada onemli olan herkesin arasindan siyrilabilmek. Kac kisi bir kanali actiktan sonra sosyal medyaya asiliyor? Ben hic usenmeden bir kanal icin facebook,twitter,pinterest,tumblr,wordpress,blogger, instagram vs vs bu hesaplarida actim. Tum linkleri goo.gl uzerinden verdim ve ordaki verileri hergun izledim. Ordan gelen trafige gore backlink calismasi yaptim, bazi yabanci facebook sayfalara dusuk ucretler ile reklam bile verdim. Kimse ugrasmaz demeyin, yttalk isimli forumda insanlarin neler yaptigina, stratejilerine bakin zaten anlayacaksiniz. Ayrica benim kanalimda 77 video vardi ve ben bu videolarin tamamini kendim sony vegas kullanarak editledim. Bunlari yaparsaniz insanlar videolarinizi paylasir, abone olur sizi takip eder.
Cartoon kelimesinde 9 video ilk sayfada cikiyordu benim. Zaten boyle bir kanal olusturunca diger kanallari unutacaksiniz, bu sadece cartoom icin degil tum kategorilerde aynidir. Herkese bol kazanclar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki hatirlarsin boyle bir soru sormustum, sen hic dusunme sil demistin. Bu konu bence bir cok forum uyesini yonlendirecek bilgiler icerecektir. Cunku basariya giden yolda bazen baskasinin yapmadiklarini yapmak gerekiyor. Bakin arkadaslar kanal kuruyoruz, kanali herkes acar. Youtube para kazanma yazin sadece muslera hocamin youtube videolarini izleyen herkes zaten bu ise girebilir. Burada onemli olan herkesin arasindan siyrilabilmek. Kac kisi bir kanali actiktan sonra sosyal medyaya asiliyor? Ben hic usenmeden bir kanal icin facebook,twitter,pinterest,tumblr,wordpress,blogger, instagram vs vs bu hesaplarida actim. Tum linkleri goo.gl uzerinden verdim ve ordaki verileri hergun izledim. Ordan gelen trafige gore backlink calismasi yaptim, bazi yabanci facebook sayfalara dusuk ucretler ile reklam bile verdim. Kimse ugrasmaz demeyin, yttalk isimli forumda insanlarin neler yaptigina, stratejilerine bakin zaten anlayacaksiniz. Ayrica benim kanalimda 77 video vardi ve ben bu videolarin tamamini kendim sony vegas kullanarak editledim. Bunlari yaparsaniz insanlar videolarinizi paylasir, abone olur sizi takip eder.
Cartoon kelimesinde 9 video ilk sayfada cikiyordu benim. Zaten boyle bir kanal olusturunca diger kanallari unutacaksiniz, bu sadece cartoom icin degil tum kategorilerde aynidir. Herkese bol kazanclar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir şeye ne kadar emek harcarsanız o kadar kazanırsınız yani bunu boşuna yapmiyim deme, Ne kadar emek verirsen ne kadar uğraşırsan O kadar kazanırsın. KESİNLİKLE!

Hocam youtube keyword toolstan sectigimiz kelimelerin aylik aranma hacmi ne kadar olmali? Birde youtube keyword toolsda genis eslesmeyimi tam eslesmeyi mi seciyorsunuz?

Hocam youtube keyword toolstan sectigimiz kelimelerin aylik aranma hacmi ne kadar olmali? Birde youtube keyword toolsda genis eslesmeyimi tam eslesmeyi mi seciyorsunuz?

tam bilmiyorumda benimki aylık 500 k civarı aranması, ama o hiç doğru değil bence çünki en az 5m aranıyordur tahminimce, o geniş eşleşme tam eşleşme olan benzer kelimeleri listelemek için geniş dersen başka başka çeyler görürsün justinbieber vb tam dersen daha iyi

bu paylaşımı yapmak için illa gold üyemi olman lazımdı arkadaş ya :)

Öncelikle kanalının awe de olmasına üzüldüm. Paranın üzerinede umarım yatmazlar. Verdiğin bilgileride kolay kolay kimse veremez. Ama bunları senin gibi uygulayabilende çıkmaz eminim. Sen şimdi içerdeki parayı alamasan bile 2 yada 3 aya gene çıkarırsın o parayı :D Böyledir çünkü işi çözdüğün zaman sıfırdan başlamak çok kolaydır. Youtube çalışırken yapılması gerekende bu. Önemli olan Youtube tüm kanallarını kapatsa bile yeniden başlayıp adsense gelirini eski şekline sokabilmek. Bunun yolunun bulanlar bu youtubedan çok servet elde edicekler kuşkusuz.

Öncelikle kanalının awe de olmasına üzüldüm. Paranın üzerinede umarım yatmazlar. Verdiğin bilgileride kolay kolay kimse veremez. Ama bunları senin gibi uygulayabilende çıkmaz eminim. Sen şimdi içerdeki parayı alamasan bile 2 yada 3 aya gene çıkarırsın o parayı :D Böyledir çünkü işi çözdüğün zaman sıfırdan başlamak çok kolaydır. Youtube çalışırken yapılması gerekende bu. Önemli olan Youtube tüm kanallarını kapatsa bile yeniden başlayıp adsense gelirini eski şekline sokabilmek. Bunun yolunun bulanlar bu youtubedan çok servet elde edicekler kuşkusuz.

2-3 ay değil 0 dan başlarsam 1 haftada yakalıyorum performansı ;)
bi şey daha yazim bi püf nokta, a videonuz var diyelim aranmalarda başta o videonun kopyasını başka bi kanala yükleyin buda b videonuz olsun a videosuna ek açıklama koyarak b videosuna görüntülenme çekin a videosuna telif geldiğinde veya sildiğinizde vs o videodan link vermiş olduğun b videosu en başa çıkarak onun yerini alıyor

İnşallah içerideki paranı eksiksiz bir şekilde alırsın. Paylaşımın da mükemmel olmuş, teşekkürler.

eyw çok güzel bir paylaşım benden 1 yaş küçük olmanda beni daha çok motive etti :D

Güzel paylaşım emeğine sağlık. Yalnız beni güldüren bir şey oldu; xxxx konuyu gören üye sayısı + 10 kanal + 294720984293648276498267 çizgi film kanalı = piyasa çöp :D

Hic bir kategori cop degildir.Kisilerin calisma sekilleri bu ise ne kadar onem verip vermedikleri ve sonucunda pes etmeleri bir cop'dur aslinda.

Hangi kategori olursa olsun,ustune dustugunuzde 1-2 kanal banlanmasi yada telif yeme ile korkup geri cekilirseniz burasi kazandirmiyor diyerek 1-2 ay sonra birakirsaniz o zaman hic kazanamazsiniz.

Cogumzu bugun baslayip onumuzdeki ay iyi bir odeme almak istiyor bu iste.Ama bu is oyle degil malesef,para hirsini bir kenara birakip iyi para kaznamak icin altyapiyi hazirlamak lazim,pes etmemek lazim,ugrasmak ustunde kafa yormak ve ilgilenmek lazim..

Bu guzel paylasim icin tesekkurler Emektor.1 Aylik Gold uyelik verdim bu paylasimdan dolayi.

şşş çizgifilme bulaşmayın o sadece bir örnek dizi ve showda süper olur bu taktik

Ben hiç bir sektöre bulaşmam kardeş kendi kendime yetiyorum (: Ama 24 saat sonra bir çizgi filmlere bak bakalım :D

---------- Mesaj saat 17:13:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:11:37 civarında gönderildi. ----------

Hic bir kategori cop degildir.Kisilerin calisma sekilleri bu ise ne kadar onem verip vermedikleri ve sonucunda pes etmeleri bir cop'dur aslinda.

Hangi kategori olursa olsun,ustune dustugunuzde 1-2 kanal banlanmasi yada telif yeme ile korkup geri cekilirseniz burasi kazandirmiyor diyerek 1-2 ay sonra birakirsaniz o zaman hic kazanamazsiniz.

Cogumzu bugun baslayip onumuzdeki ay iyi bir odeme almak istiyor bu iste.Ama bu is oyle degil malesef,para hirsini bir kenara birakip iyi para kaznamak icin altyapiyi hazirlamak lazim,pes etmemek lazim,ugrasmak ustunde kafa yormak ve ilgilenmek lazim..

Bu guzel paylasim icin tesekkurler Emektor.1 Aylik Gold uyelik verdim bu paylasimdan dolayi.

Elbette öyle, her zaman derim; zaman, sabır, istikrar bu üçünden vazgeçilmediği sürece başarılamayacak bir şey yoktur.

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kesinlikle saygıyı hakediyorsun, şu forumda nadir üyelerdensin

Benim içerde 100 TL kalsa o şirketi başlarına yıkarım, sen 45.000'den bahsediyorsun. Bunlar Google'den para almıyor mu hacı ? Alıyorlar. Ee siz kimsinizki benim paramı ödemiyorsunuz? Allah'tan hiç partner olmadım. Konu için teşekkür ederim, adamsın.

yararlı bilgiler. Umarım paranı alabilirsin hocam.

O parayı kanırta kanırta alırsın. Google'a falan ticket at bir şeyler yap bu adamlar sizden parayı aldığı halde benim paramı ödemiyor de. Awesomeness'e ticket at hukuku yollara başvuracagim de. Telefon numaraları falan varsa ingilizce bilen birini bul konuştur. Dediğim gibi kanırta kanırta alırsın o parayı. 50k tl'ye öyle kolayca üstüne konamazlar.. Bilgiler için çok teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri