SeaNoNe
Yasaklanmış
keşke riski sevmeseydim o para garanti olurdu akıllı davranmışsın Helal olsun o para sana![]()
Belki hatirlarsin boyle bir soru sormustum, sen hic dusunme sil demistin. Bu konu bence bir cok forum uyesini yonlendirecek bilgiler icerecektir. Cunku basariya giden yolda bazen baskasinin yapmadiklarini yapmak gerekiyor. Bakin arkadaslar kanal kuruyoruz, kanali herkes acar. Youtube para kazanma yazin sadece muslera hocamin youtube videolarini izleyen herkes zaten bu ise girebilir. Burada onemli olan herkesin arasindan siyrilabilmek. Kac kisi bir kanali actiktan sonra sosyal medyaya asiliyor? Ben hic usenmeden bir kanal icin facebook,twitter,pinterest,tumblr,wordpress,blogger, instagram vs vs bu hesaplarida actim. Tum linkleri goo.gl uzerinden verdim ve ordaki verileri hergun izledim. Ordan gelen trafige gore backlink calismasi yaptim, bazi yabanci facebook sayfalara dusuk ucretler ile reklam bile verdim. Kimse ugrasmaz demeyin, yttalk isimli forumda insanlarin neler yaptigina, stratejilerine bakin zaten anlayacaksiniz. Ayrica benim kanalimda 77 video vardi ve ben bu videolarin tamamini kendim sony vegas kullanarak editledim. Bunlari yaparsaniz insanlar videolarinizi paylasir, abone olur sizi takip eder.
Cartoon kelimesinde 9 video ilk sayfada cikiyordu benim. Zaten boyle bir kanal olusturunca diger kanallari unutacaksiniz, bu sadece cartoom icin degil tum kategorilerde aynidir. Herkese bol kazanclar
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi