Az Mb Tutan Ekran Kayıt Programı Varmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
bandicamla çekerim sony vegasla renderlarım 720 p ardından format factory avc 720 px yaparım işlem tamam :D 40 dakikalık video olur sana 300 mb 300 mb yede katlanıcan artık

Bandicam ile 40 dakika video kaç gb olarak çıkıyor hocam :D

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] siz hangi program ile çekiyorsunuz hocam. Bende sony vegas atıyorum ama 25gb tutuyor 40 dakikalık video. Sony Vegastanda çıkana kadar gece olur heralde :D

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] siz hangi program ile çekiyorsunuz hocam. Bende sony vegas atıyorum ama 25gb tutuyor 40 dakikalık video. Sony Vegastanda çıkana kadar gece olur heralde :D

open broadcaster software , bandicam en küçük boyut bunlardan çıkar programların kendi ayarları var 360p 480p 720p 1080p olarak ayarlanıyor

open broadcaster software , bandicam en küçük boyut bunlardan çıkar programların kendi ayarları var 360p 480p 720p 1080p olarak ayarlanıyor

Bandicam özel ayarlardan 720p youtube seçtim 2 dakikalık video 80 mb oldu hocam. 480p çeksem oda kalitesiz olcak. Obs'de kullandım oda çare etmedi. Acaba benim pc eski olduğu içinmi çok çıkarıyor. Pc farkı varmı bu işte.

xvid seçili olmicak bandicamda mpeg'i seç daha az boyut çıkartır

Twitch | Open Broadcaster Software bunu kullanabilirsin.

Oyunlar için en iyi kayıt programıdır. bende 26 dk 1.1 gb tutmuş bir diğer video 10 dk 866 mb tutmuş. İnce ayarlara girip biraz daha düşürülebilir ama video kalitesi düşer.

Videoları sonrandan renderlarsanız iyice boyutu düşer zaten renderlamanız lazım. Bu tip oyun kayıt programları genlde böyle büyük dosya çıkışı verir sebebi ise videoları en ham haliyle kaydetmeleridir, eğer hem video kaydedip hem de aynı anda videonun boyutunu küçük tutmak için videoyu işlerse ozaman oynadığınız oyun çok kasardı. Bu sebepten genlde büyük dosya boyutu boyutunun çıkması normaldir.

25 gb nedir öyle :D

14 dk lık 1080p video yapmıştım en son 1 gb anca olmuştu.

OJX9LA.png

gösterdiğim ayarları yap.

Bide Render asdanda kaydederken.

Save as type : SONY AVC

Template : Internet 720p olsun. yada kaç yapacaksan işte.

Son düzenleme:
Yeni konu açmadan burdan sorayım.
Gameplay kanalım var.
VSDC Screen recorder kullanıyorum.
Ancak bir süre sonra görüntü ve ses uyumsuzluğu başlıyor.
Bu yüzden 5 dk aralıklarla tekrar başlatarak daha sonra videoları birleştirme şeklinde çalışıyorum.
Bu ses ve görüntü uyumsuzluğunun sebebi nedir.
Camtasia recorderda da oldu aynı uyumsuzluk.

Sağ alttaki ses ikonuna sağ tıklayıp kayıt aygıtlarına girip ordan da stereo karışımının özelliklerine girerek ayarı şu şekilde değiştirdim.
YthFWOG.png

ve problemden kurtuldum.
bu dertten muzdarip olan varsa bir denesin.
önceden cd kalitesi seçiliydi.

10 dklık videoyu 10 gb olarak kaydeder ama onu vegasda hd olarak tekrar kaydedersen 500 600 olur full hd olarak.

mb fazla yer kaplamasın diyorsan Ashampoo Snap programını önerim ben kullanıyorum çokta memnunum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri