Az önce tüm kanallarım toplu kapandı

• Kullanıcı Fantasma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Fantasma

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar az önce tüm kanallarım kapandı maillerdeki mesaja baktım topluluk kuralı geregi falan diyo ben tüm gmailleri sildim benim asıl sormak istediğim adsense hesabıma bi sıkıntı olurmu şöyleki adsense alırken basvurdugum youtube kanalı bile kapanmış ne yapabilirim yardımcı olun lütfen

çerezleri silmeden girmişsin kanallara sonra hepsi kapanmış. Yada mailcin çok dandikmiş o yüzden kapanmış. Hesap kapansada adsenseye girebilmen gerekiyrodu sanırım. Para kazanma gitmediği sürece ödemede sıkıntı olmaz.

Tüm kanalların tek adsenseye mi bağlıydı?

merhaba arkadaslar az önce tüm kanallarım kapandı maillerdeki mesaja baktım topluluk kuralı geregi falan diyo ben tüm gmailleri sildim benim asıl sormak istediğim adsense hesabıma bi sıkıntı olurmu şöyleki adsense alırken basvurdugum youtube kanalı bile kapanmış ne yapabilirim yardımcı olun lütfen
adsensen spama düşmüş büyük ihtimalle hocam

çerezleri silmeden girmişsin kanallara sonra hepsi kapanmış. Yada mailcin çok dandikmiş o yüzden kapanmış. Hesap kapansada adsenseye girebilmen gerekiyrodu sanırım. Para kazanma gitmediği sürece ödemede sıkıntı olmaz.

şöyle ki ben 3 senedir hiç mail almadım :)

adsenseye girebiliyorum ama spama falan düşermi veya kapanırmı çunku adsenseyi aldıgım kanal bile gitmiş para kazanmanın gidip gitmedigini göremedim zaten

geçen ay aynısı başıma geldi ödeme limitini yeni geçmişti hesabım 13 kanal vardı 13 kanal ek olarak adsensenin bağlı oldugu yt kanalıda kapanmıştı. farklı bir gmaile taşıdım adsenseyi taşıdığım gmailin yt kanalında para kazanma gitmedi. 1 aydır adsense boş bekliyorum bu ayın geçmesini :)

geçen ay aynısı başıma geldi ödeme limitini yeni geçmişti hesabım 13 kanal vardı 13 kanal ek olarak adsensenin bağlı oldugu yt kanalıda kapanmıştı. farklı bir gmaile taşıdım adsenseyi taşıdığım gmailin yt kanalında para kazanma gitmedi. 1 aydır adsense boş bekliyorum bu ayın geçmesini :)

bende taşısam mı hocam ya yüklü miktarda para var adsensede ne yapıcagımı sasırdım ya :(

bende taşısam mı hocam ya yüklü miktarda para var adsensede ne yapıcagımı sasırdım ya :(

Kaç kanal baglıydı tek hesaba hocam? Umarım münferit bir olaydır, bu forum yeni bir furyayı kaldıramaz keza. Tam ödeme gününe yakın böyle bir şey olması korkuttu. Size de geçmiş olsun. Bu arada sorması ayıp ne kadar vardı? Miktarla alakalı bir durum olabilir. Keza anladıgım kadarıyla artık tek hesap yüklü miktarları kaldırmıyor.

benimde başıma geldi bikere iyide para vardı içerde tam ödeme günü kapattılar sabah 8 gibi sanırım mail geldi askıya aldık diye yani şurda az bi zaman kaldı ödemeye ozaman anlarsın ... sanırım 2 aydır hiç adsense kapatmadılar gecen aylarda benim 1 adsense daha spama düştü ama kapanmadı ödeme gelmiş ama maili gelmemiş bende yatmadı sandım 2 gün önce kartı babama verdim bunda para var deyince anladım yattıgını :D

Kızma da, sen biraz kaşınmışsın hocam. :) Ben 3 kanalı ellerim titreye titreye baglıyorum tek hesaba 20 kanal nedir. O dönemler cok eskide kaldı.

hocam bi adsenseye 50 kanal baglayanlar var :D:D ya ne biliyim kardesim içerik buldukca kanal acıp bagladım manuel ve render yaparak calısan biriyim

adsensenin youtube kanalı kapandığı için bağlı olan tüm kanallar kapanmış. biz buna adsensen spama düşmüş diyoruz. adsense kapanmadığı için içerideki paranı alırsın. aynısı dün benim başıma geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri