Az önce yaşadıgım olay.

moonlive

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 1.5 saat önce bulundugum ilçenin ormanında 1 genç bonzai alıp yerinde duramıyordu sağ sola hangi kafaya yaşıyorsa artık çok kötü durumdadı. Yanına gidip 2-3 tokat attım zaten bir sey yapamaz yine aynı durum bulundugu yer orman aile ortamı gibi bir yer.Az konustum 2 lira yol parası verdim minibüs ile gitmesi için.

Polisi aradım geldi tc kimliğini bakmadan üstünü aramadan banka oturturup daha karanlık yere ***ürüp oturturup gitti polis beyleri.

Sabaha anca kendini gelir sabah oluncuda evine gider.Bonzai böyle bir seydir ilk defa yakından tanık oldum.

hiç anlamıyorum bir insan neden kendine bilerek zarar verir

bu tür olaylar da hep seni mi buluyo sen mi onları buluyon anlamadım hocam :D

Hepmi buluyor derken ? geceleri dışarı dolasmaya çıktıgım için normal olarak ilk defa karsılastım.

Videosunu çekip rezil edip youtube patlamada olabilirdi ama yapmadım

artık nedendir bilmiyorum bonzai ve envai çeşit uyuşturucu kullananlara acımıyorum

Ben Bunu İçenlerin Artık Beyni Olmadıgını Kabul Edıyorum Ve Hıc Kotu Yorum Yapmıcam Bu Arkadaslar Icın Hayvan Muamelesı Yapıcam Hayvanın Gunahı Olurmu Olmaz Cunku Beynı Yok Fıkrı Yok İç güdüleri ile Hareket Ediyolar Bunları Icende Hayvandan Farksız Benım Icın Daha Cok Icsınler Böyle İnsan Kılıklı Hayvanlardan Kurtulalım Hiç Acımıyorum Kendısıne Acımayana Ben Hıc Acımam.

Adamların derdi varda, içiyor bırakın içsinler. Karışmayın adamlara

Bonzai kullanan gencin ibretlik görüntüleri - HürriyetTV Haber

Sunu izle abi sen cocuk daha 16 yasinda icmis mereti krize giriyor

bonzai dedikleri zehir inanilmaz bi sekilde Turkiye ye dagilmis durumda

:)

Aynı böyledi eleman konusamıyor sesi algılamıyordu . POlisler gelip 2-3 konusup güvenli yere oturtup gittiler.

Aşırı doz almıs tahminimce sabah bulsa ölmez. Gece vakitide ölebilir kalp krizinden .

Eskiden o tür videoları izledimi tuhaf geliyordu bugun canlı örnegini karsılastım

hiç anlamıyorum bir insan neden kendine bilerek zarar verir

hocam işte yaşadığı şeyleri bilemezsin, psikoloji durumunu yada yaşadığı olayları bilemeyiz, zaten bilmeden öyle illet şeyleri içiyorlar.

Allah kimsenin aklını ve psikolojisini bozmasın, geçmiş yıllarda bende yaşadım gerçekten çok zor bir durum.

ben sağlıkçıyım 3 gün önce yoğun bakıma bir çocuk gelmişti ...
bonziden yatıyordu 20 yaşında daha dün baktım çocuga beyin ölümü gerçekleşmiş ...
bitti yani hayatı bugün ne oldu bilmiyorum ama muhtemelen ex olmuştur

kardeşim adamın teki bonzai diye özendirici şarkı yapıp bilinçaltına yerleştiriyor. milletin ağzında zaten. polis bişey yapmıyor,mecliste bu yasal düzenleme önergesi hükümet tarafından da reddedilmişti. Hani derler ya "ne oran vaaa ne orantı" dün de polisin yapmadığı uyuşturucu operasyonunu yapmaya calısan bir grubun videosunu izlemiştik. özendirme,tedbirsizlk,yasal boşluklar, uygulama yapmayan memur abilerimiz.. ne diyim Allah sonumuzu hayır etsin.

ben sağlıkçıyım 3 gün önce yoğun bakıma bir çocuk gelmişti ...
bonziden yatıyordu 20 yaşında daha dün baktım çocuga beyin ölümü gerçekleşmiş ...
bitti yani hayatı bugün ne oldu bilmiyorum ama muhtemelen ex olmuştur

İnşallah bir şey olmaz.

Bugun atlatsa ertesi gün yine içecek. Polis beyleri karakola gitse yada hastaneye ***ürse onuda yapmadı gerçekten çok ilginç olay.

Su an bankta yatıyor öyle bıraktım geldim güvenli ortam zaten yerinde duramıyordu .

Yazık ya hep bu yaş gurubuna ait görüntüler ve hikayeler var.. Derdin varsa el aç dua et neden böyle işlere bulaşırsın.. :(

bizim burdaki çoçukta bozmuş her türlüsnü içiyor esrar içse sorun yok ölümcül madde kullanmak nedir arkadaş

Kullananlara kötü laflar edenlere sesleniyorum.
Bonzai hiç kullanmadım. ama uyuşturucunun en alasını kullandım zamanında tedavide gördüm.
Anlatayım size ailenle en basidi tartışıyorsun. birde pislik arkadaşların oluyor ya. gel iç rahatlarsın. dayanamıyorsun içiyorsun öyle başlıyor. İçenleri geneli zaten bonzai ile başlamıyor. önce otla başlıyorlar. sonra ot kesmiyor artık başka şeyler arıyorlar. Bakın konuyu açan arkadaş görmüş polisi aramış yardım etmiş. hiç bakmayıp banane ölsün deseydin dahamı iyi olurdu. Burdan onlara kötülüyorsun acımıyoruz diyorsunuz. empati kursanıza biraz. yada akrabanızın yada arkadaşınızın bu duruma düştüğünü düşünsenize onlarada bu şekilde konuşabilecekmisiniz ? Şuan ben şahsım adına içen gördümmü anlatıyorum yapma etme kullanma arkadaş ortamını değiştir. Ben tedaviye başladğıım ilk gün arkadaşlarımın hepsini sildim. İçmeyin ama içenleride uyarın duyarsız kalmayın !

Derdi olan,olmayan,merak eden,bağımlısı olan,uyuşturucu kullanan bu laneti içiyor.O kadar yaygınki tahmin edemezsiniz 5tl ye satıyorlar kapağını içkiden ucuz gerisini siz düşünün.

İnşallah bir şey olmaz.

Bugun atlatsa ertesi gün yine içecek. Polis beyleri karakola gitse yada hastaneye ***ürse onuda yapmadı gerçekten çok ilginç olay.

Su an bankta yatıyor öyle bıraktım geldim güvenli ortam zaten yerinde duramıyordu .
hocam anlık durduruyor zaten kalbi...
o anda müdahele edilse geri dönüyor ama bu kez de beyin gidiyor...
diğer organlara etkisi ise müthiş tehlikeli ve hızlı...

işin enteresan tarafı bu melet kanda hiçbir şekilde kendini belli etmiyor ileri tetkiklerde bile bulunamıyor kanda ...
Allah korusun çok nalet birşey inşallah birşey olmaz diyeceğim ama insanda da akıl olur biraz kardeşim ..
Allah herkese akıl vermiş mantık vermiş fikir vermiş iyiyi kötüyü ayırt etme kabiliyeti vermiş birazda insanın kendi elinde..
bizim gençlerimizde var biraz külhanbeylik serserilik inkar etmemek gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri