Az önce yaşadıgım olay.

Açık olayım hepsi salak. Bende gencim 21 yaşındayım aklıma gelmedi bile denemek etmek. Çünkü görüyorsun ne hale getirdiğini. O kadar video çıkıyor ediyor. Birisi çatıya çıkmış aşağıda deniz var zannedip balıklama atlıyor. Birisi ormanda ölü bulunuyor. Diğeri kendine gelemiyor oraya buraya saldırıyor. Gidin alkol için kardeşim. Derdiniz ne anlamıyorum cidden ben. Bizde sizin yaşınızdayız siz ne düşünerekte içiyorsunuz anlayamadım.

Bu tarz şeylerin hepsi, ortama kabul edilme isteğinden dolayı.

doğal ot değil zaten laboratuvar ortamında uretılıyormuş . tedavisi yok . ilk kullanımda bağımlılık yaratırıyor demişlerdi .

birden nasıl oldu da patlama oldu anlamıyorum. 1 Yıl önce bonzai nedir diye sorsalar çoğu kişinin bileceğini sanmıyorum.

bunu kullanan arkadaşlar bağımlıyım içiyorum bahanesine sarılıyolar.gerçekten bırakmak isteseler hiçbirşeye ihtiyac duymadan bırakabılırler.sadece allahtan isteyin kardeşim.bu konularda cok bilgi birikimine sahibim.çok kişi tanıyorum zamanında 24 saatini içmeye ayıran şimdilerde alnı secdeden kalkmayan.allah ıslah etsin diyorum ne diyim kimseyi yaptığından ötürü horlamayın.

Büyük lokma yiyin ama büyük konuşmayın. Siz belki bilmiyorsunuz ama eşiniz dostunuz akrabanız komşunuz, tanıdığınız insanların 3te 1i bu batağa saplanmış durumda.. Arkadaş ortamı o şu bu derken küçük yaşta alışıyorlar.. ALLAH Kimsenin başına vermesin. ama alay edilcek hayıflancak bir durumda yok açıkcası. Yarın öbürgün sizin çocuğunuzun başına gelmeyeceği ne malum ?

Bir arkadaşımın babası anlatmıştı, çok samimi arkadaşı bir meyhaneye gitmiş, yan masadan meyve yollamışlar ikram, meğer elmanın içine koymuşlar dalga dümen, o günden sonra adam bağımlı olmuş her fırsatta arayıp bulup morfin vuruyormuş kendine... Ortam sakat, tanımadığınız etmediğiniz kimseden birşey yemeyin içmeyn, yeni arkadaş edinmeyin. edinecekseniz de öyle hemen güvenmeyin. ortam gerçekten bozuk. hele ki büyük şehirlerde...

birden nasıl oldu da patlama oldu anlamıyorum. 1 Yıl önce bonzai nedir diye sorsalar çoğu kişinin bileceğini sanmıyorum.

ben ilk 4 5 ay önce kurtlarvadisi pusuda rascolndan duymuştum bonzai ismini
son bir iki aydır haberlerde gördüm, ne olduğunu ozaman anladım :)

Birde kullananlara laf ettirtmeyenler, bir sorunu var içiyor diyenler, zamanında bende içtim diyenler var ki onlar ayrıca komik.
Arkadaşım insanın kendini zehirlemesinin hiçbir açıklaması olamaz, bunu yapanın zaten beyninde hasar vardır.
Her derdimiz, acımız olduğunda bunlara yanaşsak dünyada insan kalmaz.
Şuan benimde çocukluk arkadaşım var, adam her bir boku içiyor.
Gördükçe de üzülüyorum.
Her gördüğümde uyarıyorum, yeri geliyor küfür ediyorum ama faydası yok.

tamamen beyinsizlik başka bişey deil. aklı başında olan insan dertmiş kedermiş böyle saçmalıklarla kendini kandırıp kendine ölümcül zararlar verip dahada derdin gerizekalılığın içine girmez. böyle şeyler derdinizi arttırır. ağrısız başınızı ağrıtır özürlülerde kendilerinden geçip dertsiz kaldığını sanır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri