Azerbaycan Hocalı Katliamı 22'yıl !!

Hocalı katliamını kınıyorum! Şerefsizce alçakça yapılmış bir katliamdır!

[MENTION=4021]ersan145[/MENTION] hakketen artik dayanamadim !! siz bir gazeteci oldu diye bu kadar uzuluyorsunuz ama orda koca bir sehir viran edildi binlerce insanlar olduruldu,binlerle insan esir dustu ve haylen onlardan bir haber yok binlerce insan kendi vatanindan didergin yasiyor su an !! Ve siz cikip bir gazeteci olduruldu diye ermenileri savunuyorsunuz !! ya sizin piskolojiniz bozulmus yada ermeniler tarafdan akrabalariniz var !! cunki bunun baska bir aciklamasi olamaz !!

İnsanları savunmayı öğrenmelisiniz.Ermenilerin %75 i faşist-türk düşmanı diye diğer %25i es geçemezsiniz ermenileri genelleyerek kötüleyemezsiniz.Forumda Ermeni olamazmı ben Ermeni olamazmıyım akrabam olsa ne olur kötü bir şeymi ermeni olmak? Ne biçim insansınız ya.

[MENTION=4021]ersan145[/MENTION] cocuk gibi sizinle polemiye girmicem !! her sey goz onunde kim nasil insan belli !! ermeniler sizin dediyiniz gibi iyiler ise o,zaman topraklarimizdan geri cekilsinler ancak o,zaman siz dediyiniz gibi ermenilerin kotu olmadiklarina inaniriz !! konuyu dagitarak cok baska yerlere getirdiniz !!

[MENTION=4021]ersan145[/MENTION] cocuk gibi sizinle polemiye girmicem !! her sey goz onunde kim nasil insan belli !! ermeniler sizin dediyiniz gibi iyiler ise o,zaman topraklarimizdan geri cekilsinler ancak o,zaman siz dediyiniz gibi ermenilerin kotu olmadiklarina inaniriz !! konuyu dagitarak cok baska yerlere getirdiniz !!

Bu mesajdan sonra asıl ben polemiğe girmem sizinle :) Küçük dünyanızda mutluluklar dilerim.

Unutma unutturma . Eğer bizde unutur unutturursak bu hepimiz Ermeni yiz diye çıkanlar artacak .

UNUTMA UNUTTURMA

Hocalı Soykırımı SSCB destekli Ermeni devleti tarafından yapılmıştır, aşağılık bir olaydır, Yukarı Karabağ bir an önce Azerbaycan'a teslim edilmelidir.

AMA

Türkiye'de yaşayan Ermeni asıllı vatandaşlarımızla Ermenistan'da yaşayan Ermeni'leri bir tutmayın.

O çok övündüğünüz "Osmanlı Devleti" kendisine tabi yaşayan Ermeniler için "Millet-i Sadıka" lakabını takmıştır yani "Sadık Millet".

Osmanlı Devleti'nde Sadık Millet olarak adlandırılan o Ermeni asıllı Osmanlı vatandaşlarının torunları bugün hala daha Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bağlı yaşıyorlar ve Bu ülke için gerekirse canlarını verirler.

O ki Ermeni asıllı Türk Vatandaşlarımız bu ülke için askerlik yapıyorlar, ama bir de sözde Türk olanlar var ki asıl tepki göstermeniz gereken onlardır.
(Sadece bir örnek vereyim: "Testis Kanseri teşhisiyle askerden çürük raporu alıp askerden kaçan ve daha sonra evlenip çocuk sahibi olan" kişiler var bu ülkede (kim olduğunu gayet iyi biliyorsunuz)...)

Hocalı Soykırımı SSCB destekli Ermeni devleti tarafından yapılmıştır, aşağılık bir olaydır, Yukarı Karabağ bir an önce Azerbaycan'a teslim edilmelidir.

AMA

Türkiye'de yaşayan Ermeni asıllı vatandaşlarımızla Ermenistan'da yaşayan Ermeni'leri bir tutmayın.

O çok övündüğünüz "Osmanlı Devleti" kendisine tabi yaşayan Ermeniler için "Millet-i Sadıka" lakabını takmıştır yani "Sadık Millet".

Osmanlı Devleti'nde Sadık Millet olarak adlandırılan o Ermeni asıllı Osmanlı vatandaşlarının torunları bugün hala daha Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bağlı yaşıyorlar ve Bu ülke için gerekirse canlarını verirler.

O ki Ermeni asıllı Türk Vatandaşlarımız bu ülke için askerlik yapıyorlar, ama bir de sözde Türk olanlar var ki asıl tepki göstermeniz gereken onlardır.
(Sadece bir örnek vereyim: "Testis Kanseri teşhisiyle askerden çürük raporu alıp askerden kaçan ve daha sonra evlenip çocuk sahibi olan" kişiler var bu ülkede (kim olduğunu gayet iyi biliyorsunuz)...)

Arkadaşım, birileri yalan yanlış rapor alıp yapıyorsa günahı boynuna ancak testis kanseri olmuş biri örneğin benim çok yakınım sağ testisinde oldu operasyon geçirdi, tedavi oldu, sola sıçramamıştı, 5 yılın sonunda nüks olmadı ve evlendi çocuğu oldu. Öncelikle bu bilgiyi değiştir insan yanına yöresine gelmeyince anlamıyor. Ancak testis kanseri (Allah kimseye vermesin) geçirmiş biri cocuk sahibi olamaz diye bir şey yoktur. Başbakanın oğlu ama doğru ama yanlış Allah bilir en doğrusunu ama dediğim gibi illa ki böle birşey oldu çocuk olmayacak diye birşey yok.

Hocalı Katliamına gelince; beni çok derinden yaralayan bir olay vardır, anlatamayacağım 26 yaşındayım ömrüm boyuncada unutamayacağım ama sadece o kara zamanın aktörlerinden Zori Balayan hala kayıptır. Biz asla işkenceci bir millet değiliz, ama hep öyle itham edildik. Tarihte bunu görürüz. Allah bir daha o günleri yaşatmasın.

Ben vatan millet naraları atarak bu milletin paralarını pavyonlarda yiyen ne askerler komutanlar biliyorum

iş menfaate gelince atatürk askeri pavyona gidince dansözün askeri olanlarıda biliyorum onun için herkes kendisine göre gördüğü yerden haklı

ama bir herçek varki hocalıyı yapanların haklılık taslayacak zerre kadar mazereti yoktur

yapanlarında destek olanlarında allahın laneti üzerlerine olsun umarım bir daha karşılaşmayız böyle bir şeyle

AMA

SSCB 1991de dağılmamışmıydı ya :)

SSCB'nin resmi olarak dağılışı 1991'dir evet, ama "tamamen tasfiyesi" çok daha sonralara kadar sürer...

SSCB zaten daha dağılmadan dağılmıştı benim gözümde.Özellikle Coca Cola ve McDonalds'ın Moskovaya girmesiyle SSCB dağıldığını gayri-resmi ilan etmişti.İçlerinde zaten bir çok hain barındırıyordu komünist parti.Bunun sonucundada istenmeyen katliamlar,komünizmin adını lekeleyen,ülkeyi içten içe tümör gibi yiyerek dağıttılar,yıktılar,parçaladılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri