Hocalı ' da akan Kandı...
Sustunuz!
Zaten Ya fransız ya ermeni ya da rus'tunuz!!!!
Bunu yazmandaki amaç?
---------- Mesaj saat 20:20:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:16:56 civarında gönderildi. ----------
Savaşlarda türkler,müslümanlar sadece askerleri mecburen öldürürlerdi.Savunmasız köy halkına dokunmazlardı.Herkes istediği gibi yaşmaya devam ederdi.Düşman beldede bile bunu yapardı.Fakat ben bu rumların,yunanlıların ve ermenilerin türk halkına karşı bitmek bilmeyen kin ve nefretini anlamış değilim.Soy kırımı onlar yaparlar türkiye bir soykırım yaptı derler.Öte yandan azeri türklerini de katlederler.Ben bu yunanlar,ermeniler,rumlar kadar aşağılık,kinci iğrenç ötesi bir milllet daha görmedim.Vallahi midem bulanıyor onlardan.
Saçma sapan konuşup başka milletlere leke atmayı kesin isterseniz ! Aramazıda Rumda olabilir Ermenide.Her katliamda olduğu gibi Hocalı Katliamınıda sonuna dek kınıyoruz aynı zamanda agos gazeteside kınadı bugün.Fakat sizin sadece o milletin içerisinde bulunan katliamcı faşistleri görüp ermenilere,rumlara nefret beslemeniz saçmalıktan öteye gidemez.Sizin kininiz haklıysa o halde Ermenilerinde şuanda Türklere olan kini çok normal malum ülkede Ermeni bir gazeteci katledildi.