Azerbaycan Hocalı Katliamı 22'yıl !!

Hocalı ' da akan Kandı...

Sustunuz!

Zaten Ya fransız ya ermeni ya da rus'tunuz!!!!

Bunu yazmandaki amaç?

---------- Mesaj saat 20:20:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:16:56 civarında gönderildi. ----------

Savaşlarda türkler,müslümanlar sadece askerleri mecburen öldürürlerdi.Savunmasız köy halkına dokunmazlardı.Herkes istediği gibi yaşmaya devam ederdi.Düşman beldede bile bunu yapardı.Fakat ben bu rumların,yunanlıların ve ermenilerin türk halkına karşı bitmek bilmeyen kin ve nefretini anlamış değilim.Soy kırımı onlar yaparlar türkiye bir soykırım yaptı derler.Öte yandan azeri türklerini de katlederler.Ben bu yunanlar,ermeniler,rumlar kadar aşağılık,kinci iğrenç ötesi bir milllet daha görmedim.Vallahi midem bulanıyor onlardan.

Saçma sapan konuşup başka milletlere leke atmayı kesin isterseniz ! Aramazıda Rumda olabilir Ermenide.Her katliamda olduğu gibi Hocalı Katliamınıda sonuna dek kınıyoruz aynı zamanda agos gazeteside kınadı bugün.Fakat sizin sadece o milletin içerisinde bulunan katliamcı faşistleri görüp ermenilere,rumlara nefret beslemeniz saçmalıktan öteye gidemez.Sizin kininiz haklıysa o halde Ermenilerinde şuanda Türklere olan kini çok normal malum ülkede Ermeni bir gazeteci katledildi.

Bunu yazmandaki amaç?

---------- Mesaj saat 20:20:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:16:56 civarında gönderildi. ----------

Saçma sapan konuşup başka milletlere leke atmayı kesin isterseniz ! Aramazıda Rumda olabilir Ermenide.Her katliamda olduğu gibi Hocalı Katliamınıda sonuna dek kınıyoruz aynı zamanda agos gazeteside kınadı bugün.Fakat sizin sadece o milletin içerisinde bulunan katliamcı faşistleri görüp ermenilere,rumlara nefret beslemeniz saçmalıktan öteye gidemez.Sizin kininiz haklıysa o halde Ermenilerinde şuanda Türklere olan kini çok normal malum ülkede Ermeni bir gazeteci katledildi.

fransız mısın ermeni misin yoksa rus musun?

yazdığım açık ve net amacımda belli. O kadar kişi katledilmiş HOCALI da . Ne yani ermenileri mi savunacaktım! anlamadığım zoruna giden ney?

Anlayan yok ki, biz Ermelileri 1 Ayda Topraklarımızdan çıkarırız, hatta Ermenileri ASİA -dan silerin, Ermenilerin Arkasında Rusya duruyor biz Ermeni ile değil Rüs Siyaseti ve Rus ordusu ile savaşıyoruz, Kandan korkan Ermenilerin bize gücü yetmez, onun arkasında Rusya duruyor ve herkes biliyor ki, dünyanın kral silahlarına ve gücüne sahip 3 Devlet vardır bunlar -dan biri Rusdur.

yazdığım açık ve net amacımda belli. O kadar kişi katledilmiş HOCALI da . Ne yani ermenileri mi savunacaktım! anlamadığım zoruna giden ney?

Ben diyorum a sen anlıyorsun b :) Boşver demek istediğimi anlamazsın iyi günler.

[MENTION=2753]karadeli[/MENTION]
eyer bu olanlarla ilgili kimlerin suclu oldugunu bilmek istiyorsaniz bu filmide izlemenizi tavsiye ederim En Az ermeniler kadar Bizim Devlet icinde olan hainlerinde sucu var
Alekper ve Günel evlilik işlemleri için Bakü Nikah Dairesi’ne dilekçe veririler. 25 Şubat 1992 tarihine nikâh için gün alan Alekper, Karabağ-Hocalı’da bulunan keşif subayı olarak görev yaptığı bölüğüne geri döner. Düğün günü tüm hazırlıkları tamamlayıp, damatlığını giyerek Bakü’ye gitmeye hazırlanan Alekper, arkadaşları Yura Çyornıy, Arzu ve akrabaları Hocalı’nın Ermeniler tarafından ablukaya alındığını görürler. Alekper, zor bir seçim ile karşı karşıyadır. Ya üzerindeki damatlıkla Bakü’ye nikâha gidecek ya da Hocalı’da kalıp arkadaşları ile köyü ve ahalisini savunacaktır. Film, Azerbeycan’ın Hocalı kasabasında yaşanan katliamı bir aşk hikâyesi bünyesinde anlatıyor. Bir gecede bir kasabanın tamamen yok olduğu Hocalı katliamı, İnsan Hakları İzleme Örgütü tarafından Dağlık Karabağ bölgesi işgâl edildikten sonra en kapsamlı sivil katliamı olarak nitelendirildi. Azerbaycan’ın savunma kuvvetlerinin direnişi sinema izleyicisini derinden etkileyecek.. Yönetmen: Vahid Mustafa Yev Oyuncular : İlgar Musayev, Nigar Bahadır Kızı, Azer Aydemir, Telman Aliyev, Necibe Hüseynova Tür: Drama, Romantik Yapım Yılı: 2013 Vizyon Tarihi: 1 Mart 2013
https://www.youtube.com/watch?v=hAlnjeArDYM

Teşekkürler hocam. Allah razı olsun.

Bunu yazmandaki amaç?

Asıl salak saçma konuşan sizsiniz.Adamlar milyonlarca insanı katletmiş,çıkmışlar birde bize diyorlarki siz bizi katletdiniz tüm bu şerefsizliklerin yanında bir gazeticilerine suikast düzenlenmiş onu söylüyorsunuz.Bence sizin zekasal problemleriniz var.Bunu hakaret olarak söylemiyorum gerçekten yazdığınız görüşlere dayanarak söylüyorum.Onların bir gazetecisi ile milyonlarca insnaın katlini bir tuttunuz daha ne diyeyim.Pesss akıl tutulmasından başka birşey değil tabi VARSA!

Asıl salak saçma konuşan sizsiniz.Adamlar milyonlarca insanı katletmiş,çıkmışlar birde bize diyorlarki siz bizi katletdiniz tüm bu şerefsizliklerin yanında bir gazeticilerine suikast düzenlenmiş onu söylüyorsunuz.Bence sizin zekasal problemleriniz var.Bunu hakaret olarak söylemiyorum gerçekten yazdığınız görüşlere dayanarak söylüyorum.Onların bir gazetecisi ile milyonlarca insnaın katlini bir tuttunuz daha ne diyeyim.Pesss akıl tutulmasından başka birşey değil tabi VARSA!

Bir gazetecide olsa suçsuz sivil bir insan katlediliyor.Diyorum ki size bir tarafı kınayıp diğer tarafı kınayamıyorsanız insan değilsiniz.Bir tek siz akıllısınız zaten :) Ben bu ülkede Agos gazetesinin önüne gidip katile destek veren insanlarıda gördümya birşey demem daha!

Bir gazetecide olsa suçsuz sivil bir insan katlediliyor.Diyorum ki size bir tarafı kınayıp diğer tarafı kınayamıyorsanız insan değilsiniz.Bir tek siz akıllısınız zaten :) Ben bu ülkede Agos gazetesinin önüne gidip katile destek veren insanlarıda gördümya birşey demem daha!

"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur."

İmza : HRANT DİNK...

Kimse durduk yere öldürülmez. Öyle olsa 32 etnik milletin yaşadığı topraklarda kan gövdeyi götürürdü. Birçok diplomatımız Ermenilerce şehit edildi ve bütün dünya izledi. Kalkmışsın burada "hepimiz kardeşiz" siyaseti yapıyorsun. Kaldı ki bunu konuşacak yer burası değil. Rahatsız oluyorsan konuya girip de yazılanlara yanıt vermezsin.

"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur."

İmza : HRANT DİNK...

Kimse durduk yere öldürülmez. Öyle olsa 32 etnik milletin yaşadığı topraklarda kan gövdeyi götürürdü. Birçok diplomatımız Ermenilerce şehit edildi ve bütün dünya izledi. Kalkmışsın burada "hepimiz kardeşiz" siyaseti yapıyorsun. Kaldı ki bunu konuşacak yer burası değil. Rahatsız oluyorsan konuya girip de yazılanlara yanıt vermezsin.

Rahatsız olduğum birşey var evet oda Ermenilerin yaptığı Hocalı Katliamı.Elbette konuya gireceğim.Fakat konuda beni rahatsız eden diğer şeylerde oldu işte :)

[MENTION=4021]ersan145[/MENTION] konuyla ilgisi olmayan yorumlar yazarak konuyu dagitmayin lutfen !! bu konuyu tartismak icin acmadim !! bu bir katliamdir bunu kimse inkar edemez !! lutfen bu mesajimida alinti yaparak kimse cevap yazmasin,burasi tarstisacak yer deyil !!

[MENTION=4021]ersan145[/MENTION] konuyla ilgisi olmayan yorumlar yazarak konuyu dagitmayin lutfen !! bu konuyu tartismak icin acmadim !! bu bir katliamdir bunu kimse inkar edemez !! lutfen bu mesajimida alinti yaparak kimse cevap yazmasin,burasi tarstisacak yer deyil !!

Yapmak zorundayım alıntı.Neyin tartışması katliam olduğunu inkar eden katliama ortak olur zaten.

birader anlamıyormusun yada numaramı yapıyorsun bize??

sen nasıl milyonlarca insanın katledilmesiyle bir gazeticinin öldürülmesini bir tutuyorsun ? ayrıca yukarıdaki arkadşaın dediği gibi hiçbir TÜRK durduk yere başka millletten ırktan birini siyasi veya milli çıkar doğrultusunda ÖLDÜRMEZ.

dediğim gibi ya senin anlama kabliyetinde sıkıntı var yada sen türkü değil kaliam yapanlara savunacak kadar alça....sın.

birader anlamıyormusun yada numaramı yapıyorsun bize??

sen nasıl milyonlarca insanın katledilmesiyle bir gazeticinin öldürülmesini bir tutuyorsun ? ayrıca yukarıdaki arkadşaın dediği gibi hiçbir TÜRK durduk yere başka millletten ırktan birini siyasi veya milli çıkar doğrultusunda ÖLDÜRMEZ.

dediğim gibi ya senin anlama kabliyetinde sıkıntı var yada sen türkü değil kaliam yapanlara savunacak kadar alça....sın.

Kardeşim ne milyonlarcası kafanmı güzel ya.Ayrıca aynı şey demiyorum sadece sen o insanın öldürülmesine üzülmüyorsan aksine alkış tutuyorsan insan değilsin diyorum.

[MENTION=4021]ersan145[/MENTION] hakketen artik dayanamadim !! siz bir gazeteci oldu diye bu kadar uzuluyorsunuz ama orda koca bir sehir viran edildi binlerce insanlar olduruldu,binlerle insan esir dustu ve haylen onlardan bir haber yok binlerce insan kendi vatanindan didergin yasiyor su an !! Ve siz cikip bir gazeteci olduruldu diye ermenileri savunuyorsunuz !! ya sizin piskolojiniz bozulmus yada ermeniler tarafdan akrabalariniz var !! cunki bunun baska bir aciklamasi olamaz !!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri