Aziz Mübarek Günde Bu Günah Değil mi !

Benim anlamadığım 80 yaş var ama çocuklarımın rızkı diyor. Çocuklarının kaç yaşı var acaba?
Zabıtalarada diyecek bişey yok onların taaaa *****************

Her önüne gelenin sokakta yiyecek satmasına da izin verilemez ama ulan bi bu adama mı kaldı sorun, iki adım ötede seyyar satıcıdan dilenciden geçilmez yavşak zabıta anca garibana şov yapar.Git uyar tatlı dille adamın sermayesine el koymak ne demek allahsızlar.

Devlette birton memur bedavadan para alıyorda Zabıta denen boş-beleş meslek grubu hiçbir ülkede yoktur.
Tr'deki Zabıta denen oluşum zaten başlı başına gereksiz bir yapı.
Adamlar hem beleşçiler, hemde birşey yapmadan yaptık diye ortalıkta dolanırlar.
Bedavadan geçinen birton Memur gibi.
Zabıta denen kurumun kaldırılması lazım aslında.

Neyse bunları geçelimde, İstanbulda her köşe başında dilenen Suriyeli dilencileri alıp götürmezler.
İstanbulda her işlek caddede 4-5 tane tezgah açan Kaçak sigaralara laf etmezler.
Kahvelerde yasak olması gerekirken sigaradan duman altı olan işletmelere birşey demezler.
Vergisini vermeyen esnafa hiçbir işlem yapmazlar, nerde bir gariban satıcı var hemen tepesine çökerler.
Ne diyelim keşke şu Gereksiz kurum komple kapatılsa ama nerrrdeee..

Bazen hayret ediyorum size arkadaş . Gelmişler burda sanki zabıtanın 80 yaşında adamla kişisel problemi var gibi yazmışlar bu günah değilmi felan şakasınız ya. Bi kere zabıtanın elinde olan bişey var mı? adam görev kulu. . Kurala laf atıyosan, Adam 80 yaşında diye kural değiştirilmez ona istisna uygularsan gelir başkasıda aynı beklentiye girer. o kadar basitce bakıyosunuz ki hayret ediyorum ya yarın biri gelir ben sakatım banada istisna yarın biri gelir benim cocugum hasta onada istisna kural bu kural. kuralı değiştirdinmi ortada ne düzel kalır ne namus ne haysiyet. A amcao işlek caddede o işe girerken zabıtadan haberi vardı. sonuçlarınada ne kadar acı ceksede kendi katlancak. hayallerde yaşıyosunuz.

Son düzenleme:
Bu yaz temmuz ayinda Türkiye'ye gittigimde. Babannemin her aklina geldiginde aglayislarini izledim. Yillardir torunlarina biriktirdigi 20 bin TL sini dolandirip almislar. Tehdit etmisler ogullarini vs. öldürürüz diye. Ne kadar aglama desemde ici yaniyor ortada biriktirdigi bir para var. Ben onu anlayamiyorum, yasamadim daha öyle birsey belkide o yüzdendir ne desem faydasi olmadi.

Bazen hayret ediyorum size arkadaş . Gelmişler burda sanki zabıtanın 80 yaşında adamla kişisel problemi var gibi yazmışlar bu günah değilmi felan şakasınız ya. Bi kere zabıtanın elinde olan bişey var mı? adam görev kulu. . Kurala laf atıyosan, Adam 80 yaşında diye kural değiştirilmez ona istisna uygularsan gelir başkasıda aynı beklentiye girer. o kadar basitce bakıyosunuz ki hayret ediyorum ya yarın biri gelir ben sakatım banada istisna yarın biri gelir benim cocugum hasta onada istisna kural bu kural. kuralı değiştirdinmi ortada ne düzel kalır ne namus ne haysiyet. A amcao işlek caddede o işe girerken zabıtadan haberi vardı. sonuçlarınada ne kadar acı ceksede kendi katlancak. hayallerde yaşıyosunuz.

Zabıta ları uyarırken bu ülkede bile bile vergi kaçıranları düşün o halde. Bu ülkede nice vergi kaçıran vatansever olmayan insanlar var.

Eğer bir insan 80 yaşında bile çalışıyorsa o kişinin mutlaka ama mutlaka bir sorunu vardır. Biz demiyoruz ki 80 yaşındakiler satış yapsın diye.. Ama böylesine aziz mübarek günde uyaracaksın güzellikle. O da kalkıp gidecek. Eğer titreyerek biri ağlıyorsa AH DE VEFA !!

Aziz mübarek günde elini vicdanına koyanlara selam olsun.

Ha bu arada Devletimizin yetkilisi amcaya bakılacağını ve yardım edileceğini söyledi ve içlerinin acıdığını söyledi. Bu da böyle biline...

HAMID OLSUN Kİ TARAFIMCA GEREĞİ YAPILDI !

---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

Şunu da söylemeliyim ki koca kitle tarafından numunelik olarak ters tepen bir tek sen oldun.

Bununla gurur duy. Hadi eyvallah.

İyi Bayramlar.

Hocam mantıkda katılmamız lazım.Bizim katılmadıgımız durum neden eşit davranılmıyor neden kişiye göre adalet degişiyor.Nufuzlu kişi ise dokunulmuyor,parası varsa dokunmuyor,belalı şerli varsa dokunulmuyor.Adam 1 trilyon vergi kaçıyor ona dokunmuyor vs vs daha baya uzar gider forumdaki arakdaşlarda yüzlerce durumu listeyebilirler.O kdar yanlış şey varken en son yapacagın işi en başta yaparsan,öfke olur tabi bence normal.

Senin dedigin kanunlar kurallar olsaydı.Düzen böyle olmasaydı bence o amcanın durumuda iyi olurdu.Rahat bir hayat yaşardı.

Neyse herşeye tamam diyim düzen böyle degişteremezsin diyorsanda.Yaşlı adamın sermayesine dokunmasınlar.Valilikden emirmi geldi.Dokunmazsan dünya dönmüyecekmi ne olacak en fazla yani.

Son düzenleme:
Hayallerde yaşıyosunuz. yok zabıta böyle olsaydı yok kanun düzen şöyle olsaydı yok hükümet değişseydi zengin e laf yok anca yaşlıya fakire fukaraya zulmetmiş.

kardeşim senin derdin ne hükümetle ne kanunla ne zabıtyla. Senin derdin hayatla. hayat bu şekilde .Bazı şeyler ne yapsak da mükemmel değil. Herkes elinden geleni yapıyor sistemi güzelleştirmek için ama sizin yaptığınız meseleyi ortadan ikiye bölmek. işi düşmanlığa getiriyosunuz. Amcayı kurtarıcam derken zabıtayı eziyorsunuz farkında bile değilsinz. O insan değil zaten. Hükümet zaten bize düşman. Zabıta bize düşman. Sistem güçsüzü eziyor. sadece ben ve benim gibiler benden. gerisi yalan.

Şuan şartlar bu. yeri geldiğinde zenginide yolsuzluk yapıyo fakiride , güçlüsüde çalıyo güçsüzüde , yaşlısıda eziyor gencide eziyor. Gücü olan gücü kadar yolsuzluk yapıyor. güçsüz olan kendi çapında yolsuzluk yapıyor. Sen nasıl diyebilirsin ki Adamına göre kural konsun, adamına göre istisna uygulansın. burda niye günah keçisi seçiyosunuz?

ortada kural varsa o kurala uyucaksın. yok ama abii coook vergi kacırıyolar niye yaa onlara niye bişey yapılmıyo :( diyeceğine biraz mantıklı düşün vergi kacıran yüksek gelirli adama uygulanacak işlem farklı sokakta zabıtanın yapacağı iş farklı. durum ve şartlar neyse o .. Vergi kacıranın yakalanması zor bu adam en işlek caddede. Ama vergi kacıranın aldığı ceza farklı bu amcanın cezası farklı. Devlet tüm gücünü nüfuzluya, vergi kacıranlara, mafyalara ayırsında onlara nispeten gücsüz kişiler sokakta istediklerini yapsınlar dimi. Ne yapılmasını bekliyosun? Peki senin önerin ne?

adam 80 yaşında diye göz yumucaksan gidip sakatada bebekliyede göz yumucaksın. Onlara yumdu diyelim sonra gelip bana bu sefer kendine pay çıkarmaya calıscaksın. e ozaman kanunun kuralın anlamı ne? Sadece görmek istediklerinizi görüyosunuz.sizin sandıgınız gibi işler lay lay lom ah şöyle vah böyle yok öle bi dünya.

Zabıta ları uyarırken bu ülkede bile bile vergi kaçıranları düşün o halde. Bu ülkede nice vergi kaçıran vatansever olmayan insanlar var.

Eğer bir insan 80 yaşında bile çalışıyorsa o kişinin mutlaka ama mutlaka bir sorunu vardır. Biz demiyoruz ki 80 yaşındakiler satış yapsın diye.. Ama böylesine aziz mübarek günde uyaracaksın güzellikle. O da kalkıp gidecek. Eğer titreyerek biri ağlıyorsa AH DE VEFA !!

Aziz mübarek günde elini vicdanına koyanlara selam olsun.

Ha bu arada Devletimizin yetkilisi amcaya bakılacağını ve yardım edileceğini söyledi ve içlerinin acıdığını söyledi. Bu da böyle biline...

HAMID OLSUN Kİ TARAFIMCA GEREĞİ YAPILDI !

---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

Şunu da söylemeliyim ki koca kitle tarafından numunelik olarak ters tepen bir tek sen oldun.

Bununla gurur duy. Hadi eyvallah.

İyi Bayramlar.

Hocam mantıkda katılmamız lazım.Bizim katılmadıgımız durum neden eşit davranılmıyor neden kişiye göre adalet degişiyor.Nufuzlu kişi ise dokunulmuyor,parası varsa dokunmuyor,belalı şerli varsa dokunulmuyor.Adam 1 trilyon vergi kaçıyor ona dokunmuyor vs vs daha baya uzar gider forumdaki arakdaşlarda yüzlerce durumu listeyebilirler.O kdar yanlış şey varken en son yapacagın işi en başta yaparsan,öfke olur tabi bence normal.

Senin dedigin kanunlar kurallar olsaydı.Düzen böyle olmasaydı bence o amcanın durumuda iyi olurdu.Rahat bir hayat yaşardı.

Neyse herşeye tamam diyim düzen böyle degişteremezsin diyorsanda.Yaşlı adamın sermayesine dokunmasınlar.Valilikden emirmi geldi.Dokunmazsan dünya dönmüyecekmi ne olacak en fazla yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri