Aziz Yıldırım Tüm Şike Suçlamalarından Beraat Etti

her ne kadar şike olduğuna inansam da hayırlı ve geçmiş olsun

Sadece türkiyedeki mahkemeden aklandınız. Sizi ne UEFA ne de CAS akladı. Türkiyedeki adaletin ve mahkemelerin son yıllardaki durumu ortada.

''bir savcı gelip şikeyle suçluyor,sonra savcı suçlanıyor,sonra bütün köy....yok o öyle değildi...neyse sonra savcı ortada suç yok bu neyin davası diyor.rahmetli kemal sunal olsaydı ne filmler çıkardı ona...'' (darall)

Hadi gidin de UEFA'ya da diyin ki, beni 2 yıl men ettin, Türkiye'de aklandım. Hadi bunun hesabını ver de bakalım UEFA sana ne cevap veriyo. Adama bi taraflarıyla gülerler

Uefa ve cas nereleri dikkate alarak verdi peki kararlarını ?? Komik oluyorsunuz başka bir dava olsa demediğinizi koymazdınız fenerbahçe düşmanlığı yapacağız diye girmediğiniz kılık kalmadı..Kaldı ki sıfır tolerans uefa ve fıfanın başındaki rezilleri de gördük en son 90 gün men edilenlerden bahsediyorum..2010-2011 tescilli şampiyonunun fenerbahçe olduğu bugün bir daha kanıtlandı..Şimdi geçin türkiyede hukuk mu var laflarını. :):)

şimdi onlar düşünsün.

1-bence paranız varsa direk gidip fenerbahce hissesi alın 1 haftada zengin olursunuz ben o ilerden anlamadııgm için alamıyorum malesef.
2-maa 45milyon euro tazminat ödeyecek eger adamsa haa ben öyle birsey demedim diyip kıvırabilirde o artık ne kadar adam olduguna kalmıs
3- fenerbahce tffye dava acacak tazminat.
4- fenerbahce yine tffyi mahkemeye verecek 1959 öncesi sampiyonluk ların sayılması için ve sayılacak çünkü önünde beşiktasın emsal teskil eden 2 sampiyonlugu var . o şampiyonlukların sayılması demek fenerbahcenin lig tv ve federesyondan 9 sampiyonluk parası alması demek oda nerdne baksan senelik 15 milyon euro hersene için.
5- 5 yıldızlı forma satısı buranda en az 10 milyon gelir elde edecek.
vs vs ilk aklıma gelenler bunlar fenerbahce bugun itibari ile ucusa gececektir.

bazı arkadaslar kumpastan beraet etti sikeden etmedi demiş neresiye okuyorlar caba haberleri mahkeme sike delillerinin ve tapelerin gercek olmadıgını fenerbahceye kumpas kurulmak için ortaya cıkarılmıs oldugunu söyledi böylelikle sikedende beraet etmiş oluyor :):)

ne doğruki bu ülkede :)

40 Âlimi 1 delille ikna ettim.
1 cahili 40 delille ikna edemedim...

bu durum bozulması için zaten kaç gündür konuşuyolar isviçremi ne federal mahkemesine başvurucak ilk ordan onay aldıktan sonra uefa ve fifaya dava açıcak bu kararı bozdurup

Bu durumun bozulması söz konusu değil CAS zannettiğiniz gibi kararını Türk mahkemelerinin kararına göre vermedi. Zaten tüm kulüplerin en son CAS'a başvurmasının sebebi o dava en ince ayrıntısından başlanarak bağımsız şekilde incelenir ve öyle karar verilir. Fenerbahçenin aklanmasının nedeni şikenin olmaması değil yasadışı dinlemeler takipler nedeniyle delillerin hukuksuz olması. Bu durum şikenin olmadığı anlamına gelmiyo kısaca şike var ama şikeyi takibe alanlar paralel devlet diye her yerden uzaklaştırılan kamu memurları olduğu için devlet tarafından herhangi bi öneme sahip değiller ve onların yaptıkları icraatte herhangi bi hukuksal değer taşımıyo. Kısaca Aziz Yıldırımın vs beraat etmesi şikenin olmadığı anlamına gelmiyo bu şekilde UEFA'ya CAS'a biz aklandık diye giderse Fenerbahçe dalga konusu olur

karar hakkında yazılanlardan anladığım kadarıyla kumpas yok, deliller, tapeler hepsi gerçek, montaj falan da yok ama sadece yasal olmayan yollardan elde edilmiş.

zaten başbakan bize söz verdi denildiğinde duruşmanın sonucu belliydi.

kim kimi nasıl kurtardı bunu herkes biliyor.(ekşiden bir yorum)

Ondan sonra adsenseler neden banlandı ? banlanır tabiii...yok la o başka konuydu;):rolleyes: ondan sonra Türk Futbolu neden gelişmiyor ..gelişmez tabii.

son olarak forumu kuralını paylaşayım :D

15-) Futbol takımları taraftarlarının karşılıklı atışmaya varacak ya da siyaset dini konularda tartışmaya ve kalp kırmaya gidecek türde mesajlar yazılması, tahrik etme, kışkırtıcı sözler yasaktır.
Bu kuralın ihlalinde kişi; 7 gün forumdan uzaklaştırılacaktır.

yav herkes konuşuyor. bütün dünya fifanın skandallarını alt yazı olarak geçiyor ohoo siz ne diyorsunuz. her şey olacağına varır siz hiiç tasalanmayın fener şike yaptıysa gs bjk her şekilde yapmıştır boşuna bir yerlerinizi yırtmayın kendi takımlarınız sanki sütten çıkmış ak kaşık

8Qky6k.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri