Azmin sonucu :)

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

Space

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

28 Kasım 2012 günü ilk video'mu yükleyerek girdim youtube işine... Paylaştığım 3. video 30.000 izlenme aldı ve o videonun bana getirdiği 50$ beni bu işe bağlayan ilk kıvılcım oldu.

O günden bu yana 50 video yüklemişim, 2 kez de ihtar aldım. Son 2 ay'a kadar günlük 2$ görünce mutlu oluyordum :) Martta günlük kazancı 5$ sabitledim çok araştırarak düşünerek...

Ne olduysa Nisan da oldu... Günlük 20$ görmeye başladım ve çok şaşırdım. Ama bu sabah ki şaşkınlığımı hiç bir kelime ifade edemez;

1368613535-clip-3kb.png

Amacım asla gösteriş veya hava atmak değil... Bu iş severek ve araştırarak yapıldığı takdirde meyvelerini veriyor konuyu açma sebebim sadece bu.

Mayısın son haftaları sıfırdan intro yaptım kanalıma, tasarımcı olmam sebebiyle eşi benzeri olmayan kanal tasarımı yaptım ve tabi ki profesyonel 1 logo. Emin olun bu işi ciddiye aldığım için Nisan da büyük patlama yaşadım. 1000 video yüklemek yerine 10 video yükleyin sağlam olsun bu felsefe çok önemli

Allah arttırsın hocam. Uçmuşsun resmen :) İnşallah daha da çok kazanırsın

Hayrını görün inşallah artarak devam eder.birde ben çözebilsem şu işi hayırlısıyla....

Helal olsun. Bende şuan özgün videolarla uğraşıyorum photoshoptur sony vegas tır gaming tir falan. Umarım bende ulaşırım böyle bir şeye:D Kanalın ne üstüne söyleyebilirmisin

burdaki rakan günlük kazançmı hocam ?

Günlük bile değil, 8 saatlik :))
Gece 12 ile sabah 7 arasında daha da artacaktır inşallah :)

Helal olsun, allah arttırsın space.
Hep söylediğimiz bu işte. 1000 video değil, 1 video.
Hem kanalınız saglam kalır hem adsenseniz. Korkmazsınız, kazanırsınız.
Program mrogram yalan, çalışan, araştıran kazanır arkadaşlar :)

Teşekkür ederim arkadaşlar umarım herkes hak ettiği emeğin karşılığını alır ve emin olun alacaktır da.
Şuan kendimi kötü hissediyorum aslında kazanamayan arkadaşlara nispet yapıyormuş gibi oldu :o ama bir bakıma da hırslanmanızı sağlarım belki :)

Pm atan arkadaşlar var elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım hepimize bol kazançlar

Helal olsun. Bende şuan özgün videolarla uğraşıyorum photoshoptur sony vegas tır gaming tir falan. Umarım bende ulaşırım böyle bir şeye:D Kanalın ne üstüne söyleyebilirmisin

Tek hatam genel içerik yüklemem zaten :( Keşke en başta tek konuya yönlenseydim. Kaza kedi köpek videoları yüklemiyorum tabi

Cok guzel Space,kazananlari,kazanmak icin emek verenleri birseyler deneyenleri gormek sevindiriyor bizi.Insallah herkes bu kazanclari gormeyi hak eder.Bol kazanclar..

9Nisanda Kazandığın ücret mi o yoksa toplam ücret mi? Nasıl yaptın hocam ya öyle o kadar :)

Teşekkür ederim arkadaşlar umarım herkes hak ettiği emeğin karşılığını alır ve emin olun alacaktır da.
Şuan kendimi kötü hissediyorum aslında kazanamayan arkadaşlara nispet yapıyormuş gibi oldu :o ama bir bakıma da hırslanmanızı sağlarım belki :)

Pm atan arkadaşlar var elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım hepimize bol kazançlar

Bu nispet değil hiç öyle düşünme. İyi niyetli, sağlam karakterli olanlar tam tersine oturup "ne yapabilirim" diye düşünürler. Kazanıldığını herkes görsün işte, biraz kafa yorsunlar, yaratıcı olsunlar.

Ben çok sevindim valla.. Allah daha çok versin. Bu gece uyku uyuma, bağla monitoru plazmaya gec koltuga al eline içkini ekranı izle :D

space hocam degerli bilgilerini paylasman tabiki iyi olacaktir cunku 45 gundur 2 dolari bile goremedim hepsini paylasman beklenemez ama puf noktalari paylasirsan bir cok kisiye faydali olacaksin paylasimi gormek dilegiyle

Bu nispet değil hiç öyle düşünme. İyi niyetli, sağlam karakterli olanlar tam tersine oturup "ne yapabilirim" diye düşünürler. Kazanıldığını herkes görsün işte, biraz kafa yorsunlar, yaratıcı olsunlar.

Ben çok sevindim valla.. Allah daha çok versin. Bu gece uyku uyuma, bağla monitoru plazmaya gec koltuga al eline içkini ekranı izle :D

Teşekkür caner hocam verdiğin fikir çok marjinal denemeye değer :D

space hocam degerli bilgilerini paylasman tabiki iyi olacaktir cunku 45 gundur 2 dolari bile goremedim hepsini paylasman beklenemez ama puf noktalari paylasirsan bir cok kisiye faydali olacaksin paylasimi gormek dilegiyle

Üstad bu iş hakkında tüm bilgiler her yerde var zaten artık. Püf noktası dediğim gibi kanalınızla ilgilenmek... Diğer kanallardan farklı ve profesyonel görünmeniz kullanıcıya güven verecektir. Videolarınıza intro yapmak veya logo gömmek bu iş için ilk adım sayılabilir.

Tabi bu işin arka yüzü, ön yüzü kaliteli video bulup mantıklı başlık girmekte.

Caner sen herkesi Alkolik edecen abi bu gidisle :) :)

Canerden uzak durun arkadaslar,sonra alkol bagimlisi olursunuz :):) hahaha

Caner sen herkesi Alkolik edecen abi bu gidisle :) :)

Canerden uzak durun arkadaslar,sonra alkol bagimlisi olursunuz :):) hahaha

ahahaha aşkolsun be abi.. dün akşam içmedim mesela :)

birazdan çıkar içe içe stada giderim :)
yine bi tarih yazıp 5-1 yaparmıyız bakalım :) 5-1 yemeyelimde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri