- Web sitesi
- www.bilmisadam.com
Hava atmak filan değil hocam gayet samimi bir şekilde yazmıssın allah bol kazanç versin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maşallah hocam Allah arttırsın.
Ayrıca nispet gibi düşünmeyin şuan aşırı derece de video yükleyesim geldi
Bizim de kazanmamıza yardımcı olmak adına video ile bilgi verir misin? ( Bilgi derken videonun kategorisi değil yanlış anlaşılmasın.)
Herhangi bir imleme vs. yaptın mı?
Ayrıca video özgün mü yoksa internette var olan bir videoyu mu paylaştın?
Bu gibi bilgiler vererek bize de yardımcı olabilirsen sevinirim.
telif sorunu olmaz insallah..
Sevindim adınıza
Video sadece sahibi tarafından yüklenmişti şuan 1.000.000 gösterimi var. Ben sahibinden daha ilgi çekici başlıkla girdim şuan 500K benim gösterim ve benim başlık + logoyla 5-6 video daha yüklemiş zekiler![]()
Youtube işi 10/4 şans üzerine kurulu aslında. Bu videonun patlaması tahminimce 2-3 güne dinecektir tekrar günlük 5-10$ a döneceğim yeni bir video bulamazsam![]()
Tek yapman gereken 2-3 gün boyunca sürekli adsenseyi f5 leyerek anın tadını çıkarmak.
Aslında şu yazdığın bile çok şey ifade ediyor.
Youtube yüklenen bir videoyu bile başlık değiştirerek yüklediğiniz de bile aldığınız gösterim mükemmel. Yani başlık önemli.
Ayrıca gözünüzden kaçtı sanırsam videoyu herhangi bir sitede paylaşmış mıydınız yada bir haber sitesi yada başka bir ünlü sitede paylaşılmış mı videonuz?
hocam pm atacaktim ama mesaj kutunuz doluymus kanal tasarinimini nasil yapariz sizin gibi program falan varmi bence bu konunun acilmasi ben ve bir cok arkadasimizin şevkini ve inancini artirdi tesekkurler
Kanal tasarımını adobe photoshop ile yapabilirsiniz. Örnek olarak şu kanalın tasarımını beğeniyorum ben;
http://www.youtube.com/user/VitalyzdTv
Benim tasarım daha güzel oldu o ayrı![]()
videoyu nerden buldunuz acaba..bildiginiz ozel kaynak siteler varmidir..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.