Azmin sonucu :)

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Maşallah hocam Allah arttırsın.
Ayrıca nispet gibi düşünmeyin şuan aşırı derece de video yükleyesim geldi :)

Bizim de kazanmamıza yardımcı olmak adına video ile bilgi verir misin? ( Bilgi derken videonun kategorisi değil yanlış anlaşılmasın.)
Herhangi bir imleme vs. yaptın mı?
Ayrıca video özgün mü yoksa internette var olan bir videoyu mu paylaştın?
Bu gibi bilgiler vererek bize de yardımcı olabilirsen sevinirim.

Maşallah hocam Allah arttırsın.
Ayrıca nispet gibi düşünmeyin şuan aşırı derece de video yükleyesim geldi :)

Bizim de kazanmamıza yardımcı olmak adına video ile bilgi verir misin? ( Bilgi derken videonun kategorisi değil yanlış anlaşılmasın.)
Herhangi bir imleme vs. yaptın mı?
Ayrıca video özgün mü yoksa internette var olan bir videoyu mu paylaştın?
Bu gibi bilgiler vererek bize de yardımcı olabilirsen sevinirim.

Sevindim adınıza :)

Video sadece sahibi tarafından yüklenmişti şuan 1.000.000 gösterimi var. Ben sahibinden daha ilgi çekici başlıkla girdim şuan 500K benim gösterim ve benim başlık + logoyla 5-6 video daha yüklemiş zekiler :D

Youtube işi 10/4 şans üzerine kurulu aslında. Bu videonun patlaması tahminimce 2-3 güne dinecektir tekrar günlük 5-10$ a döneceğim yeni bir video bulamazsam :)

hocam pm atacaktim ama mesaj kutunuz doluymus kanal tasarinimini nasil yapariz sizin gibi program falan varmi bence bu konunun acilmasi ben ve bir cok arkadasimizin şevkini ve inancini artirdi tesekkurler

Allah daha cok versin hep başkaları kazanacak değil ya birazda bizim insanımız kazansın. YTnin çifte standartına rağmen bu kazançları görünce mutlu oluyorum
10 mislini aldığın günlerde olur inşallah

Allah daha da fazlasını sana ve kazanamayan tüm arkadaslara versin. Bize de...

Sevindim adınıza :)

Video sadece sahibi tarafından yüklenmişti şuan 1.000.000 gösterimi var. Ben sahibinden daha ilgi çekici başlıkla girdim şuan 500K benim gösterim ve benim başlık + logoyla 5-6 video daha yüklemiş zekiler :D

Youtube işi 10/4 şans üzerine kurulu aslında. Bu videonun patlaması tahminimce 2-3 güne dinecektir tekrar günlük 5-10$ a döneceğim yeni bir video bulamazsam :)

Tek yapman gereken 2-3 gün boyunca sürekli adsenseyi f5 leyerek anın tadını çıkarmak. :)

Aslında şu yazdığın bile çok şey ifade ediyor.
Youtube yüklenen bir videoyu bile başlık değiştirerek yüklediğiniz de bile aldığınız gösterim mükemmel. Yani başlık önemli.

Ayrıca gözünüzden kaçtı sanırsam videoyu herhangi bir sitede paylaşmış mıydınız yada bir haber sitesi yada başka bir ünlü sitede paylaşılmış mı videonuz?

videonun ismini ogreneblirmiyiz sakincasi yoksa..milyon kisi izlemis bizde izleyelim bari..

Tek yapman gereken 2-3 gün boyunca sürekli adsenseyi f5 leyerek anın tadını çıkarmak. :)

Aslında şu yazdığın bile çok şey ifade ediyor.
Youtube yüklenen bir videoyu bile başlık değiştirerek yüklediğiniz de bile aldığınız gösterim mükemmel. Yani başlık önemli.

Ayrıca gözünüzden kaçtı sanırsam videoyu herhangi bir sitede paylaşmış mıydınız yada bir haber sitesi yada başka bir ünlü sitede paylaşılmış mı videonuz?

Konuyla alakalı bir blog da paylaşılmış evet ama blog demeye bin şahit ister :D

hocam pm atacaktim ama mesaj kutunuz doluymus kanal tasarinimini nasil yapariz sizin gibi program falan varmi bence bu konunun acilmasi ben ve bir cok arkadasimizin şevkini ve inancini artirdi tesekkurler

Kanal tasarımını adobe photoshop ile yapabilirsiniz. Örnek olarak şu kanalın tasarımını beğeniyorum ben;
http://www.youtube.com/user/VitalyzdTv

Benim tasarım daha güzel oldu o ayrı :o

ne para yapmışsın be arkadaş:) tebrikler.

hocam 2 kez ihtar aldım demişsiniz aman dikkat edin güzelim kanalınız gitmesin bol bol kazanç getirsin :)

videoyu nerden buldunuz acaba..bildiginiz ozel kaynak siteler varmidir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri