Azmin sonucu :)

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
vay vay vay diyorum.Güzel.İnşallah süreklilik sağlarsınız.Biraz şans gibi olmuş ama çok güzel.Bol kazançlar tebrik ederim.

Allah Daha Çok versin Kardeşm , Hayrını gör

süper maşallah Allah Kazancını Daim Etsin.. Böyle Güzel Şeyleri Görmek Bizede ayrı bi ilham kaynağı oluyor.. Allah nazardan saklasın.

Valla helal olsun denir. 1 günde 1400 dolar kazanmışsın galiba (resimden tam anlayamadım yeniyim bu işlerde)
Bende günde dediğin gibi 2 dolara ulaştığımda seviniyordum. Ama bugün ne olduysa benim tıklama başı ücret(cpc) öğlen sıralarında 0.55 di :D Cidden diyorum çok korkuyorum şuan. Şu anda ise 0.28$ dolar civarlarında. toplam 550 gösterim 29 tıklama var. Google çakallık yapıp beni banlamaz dimi beyler ?

Allah daha bol bol kazançlar nasip etsin.Bu forumda görmek istedigimiz hareketler bunlar arkadaşlar.Şevkimiz tavan yaptı şuan...

videonuz yarin youtube ana sayfada cikar buyuk ihtimalle..herhalde bugun en cok izlenen video sizinki youtubeda..

bu tabloyu gördüm ya artık paramı altına değil youtube ye yatıracam :)

Valla helal olsun denir. 1 günde 1400 dolar kazanmışsın galiba (resimden tam anlayamadım yeniyim bu işlerde)
Bende günde dediğin gibi 2 dolara ulaştığımda seviniyordum. Ama bugün ne olduysa benim tıklama başı ücret(cpc) öğlen sıralarında 0.55 di :D Cidden diyorum çok korkuyorum şuan. Şu anda ise 0.28$ dolar civarlarında. toplam 550 gösterim 29 tıklama var. Google çakallık yapıp beni banlamaz dimi beyler ?

Cevap verebilecek biri varsa sevinirim. Neden böyle arttı (video eklemesi olmadı , aynı videolar) bir de google beni banlamasın sakın :o

Bu aradak space kardeş insanlar izlemiş tamam da o kadar adam nasıl tıklamış reklamlara

hocam eger yanlıs anlamazsan acaba resmin suankı guncel halini yükleye bılırmısın acaba :D

Umarım daha çok kazanırsın üstadım.
Bence paylaşmakla en güzelini yapmışsın.
Enazından youtube üzerinden bişeyler yapılabildiğinin, para kazanılabildiğinin bir kanıtını daha göstermiş oldun.
Zamanı olan ve gerçekten anternatif fikir yürütebilen herkes bu kazançları elde edebilir ki bunu herkes birkes daha anlamış oldu.

Allah kazancını ağız tadıyla yemeyi nasip etsin :)

Bol kazançlar.

hocam 2 ihtar aldınız ve ona rağmen 9 nisanda kazandığınız paramı bu?

2 aydır 0.14 $ geçemeyen ben ve sen arada fazla fark olmasa gerek :)
Allah daha çok versin.

videonuzun bugun youtube populer kisminda olmasi gerekiyordu..1 milyon sinirinda izlenen 2 video var..birisi reklam biriside abd ordusunun koydugu bir video..baska o kadar izlenen video yok...

arkadaş viral reklam yapmıs bence kanal tasarımıyla ilk yükselen videoya aldıgınız hitin pek bi alakası oldugunu düşünmüyorum aboneye etkisi olacagından daha sonrakilere mutlaka olacaktır ama

videonuzun bugun youtube populer kisminda olmasi gerekiyordu..1 milyon sinirinda izlenen 2 video var..birisi reklam biriside abd ordusunun koydugu bir video..baska o kadar izlenen video yok...

Üstad benim video 550K civarlarında kaldı. Ana video 1.500.000 civarlarında çıktıysa 1 hafta önce o çıkmıştır.

arkadaş viral reklam yapmıs bence kanal tasarımıyla ilk yükselen videoya aldıgınız hitin pek bi alakası oldugunu düşünmüyorum aboneye etkisi olacagından daha sonrakilere mutlaka olacaktır ama

Kanal tasarımı ile zengin olunur demedim ki zaten ben :) Vermek istediğim mesaj youtube konusunu ciddiye almaktı intro + kanal logosu + kanal tasarımı vs. ile

hocam bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum..
birde nice kelimeler kullanıyormusunuz..

Toplam kazançlar paylaştığım görüntü... Dün 2.400$ civarında kaldım
Tahmini kazanç 1.800$ civarı olacaktır. 4/1 mantığı

maşallah Allah artırsın. Bu işlere meraklıyım hevesliyim ama okulum çok engel. Bu tarz paylaşımlar gördükçe okulu bırakasım gelmiyor değil :D ne diyelim darısı başımıza :D

Bu durumda Space Reyiz adsensenin agası biz de marabaları oluyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri